Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Today
  3. Are any moderators around, as I'm struggling to respond to a new thread? Could it be that my writing approach is not correct? Kindly advise. With respect.
  4. Yesterday
  5. Last week
  6. Mulțumesc, dar ați putea descrie algoritmul mai detaliat. Nu prea înțeleg cum se face?
  7. Se poate face cu Raspberry Pi daca il poti conecta la monitor. Adica pui pe el LibreElec cu pluginul de youtube.. si ai acces la YT fara reclame
  8. Am găsit ceva asemănător, însă nu știu cat ar funcționa și prețul este destul de mare … Las link-ul aici - tikfusion.com (dacă deranjează, rog să se șteargă)
  9. Earlier
  10. https://hackaday.com/2023/02/21/youtube-as-infinite-file-storage/
  11. Salut, Da-ne un mail la pentest@razdon.com Sa vedem despre ce e vorba si poate te putem ajuta.
  12. Zatarra

    RSTCon #3 - CTF

    You don't find Administration, Administration finds you!
  13. Juliaanuq

    RSTCon #3 - CTF

    Where can I find the administration? This matter is crucial. Best regards.
  14. Buna ziua, avem nevoie de o persoana (sau mai multe) cu experienta pentru a testa o aplicatie web tip SaaS si sa colaboreze cu programatorul pentru a rezolva vulnerabilitatile. Contracost. Astept detalii de contact prin reply sau PM. multumesc!
  15. Salutare, Este vreun soft existent care are rolul acesta? Doresc să creeze un video original/unic din alt video. Sau este cineva care mă poate ajuta să se mă îndrume către un soft pentru așa ceva? Las atașate screen-uri pentru a înțelege mai bine… https://imgur.com/a/76qPdbg Mulțumesc!
  16. Nu am timp sa stau sa analizez exact ce se intampla, dar ce program/script ai tu acolo e scris in .NET. Foloseste dnSPY sau .NET reflector si daca ai si licenta e "izi pizi" sa faci un "crack". Salut
  17. Either use English or Romanian. I doubt anyone speaks Russian here. Используйте либо английский, либо румынский язык. Сомневаюсь, что здесь кто-то говорит по-русски.
  18. nu ca sa il folosesc eu incerc , si nici nu caut sa il faca cineva pentru mine . E pur si simplu o ambitie de-a mea sa fac crack la ceva si un prieten mi-a sugerat la acest "hack" cumva parea o misiune usoara ca nu e ceva foarte complex sau cel putin nu parea la inceput am cautat aici doar niste sfaturi de unde sa incep . N-as vrea sa incep chiar sa fac crack la ultima versiune de bitdefender hahaha multumesc oricum pentru sfaturi.
  19. CS:GO e gratis acum. Si e rednumit in Counter-Strike 2. League of Legends e si el gratuit. Cred ca ce cere baiatul e un crack la un hack. Phantomscript.rar suna a ceva script/cheat de League, presupun ca platit. (https://lol-script[.]com/) De obicei cheaturile sunt obfuscate si criptate si mai au si killswitchuri in ele. Asta face mai scumpa reverse-engineering pe ele decat sa le reconstruiesi de la 0. Poate te ajuta cineva, dar e multa munca pentru un crack care nu va mai functiona cu urmatorul update. (sau te baneaza LoL etc.) Also: Daca iei bataie in LoL, joaca altceva. Daca nu joci de placere, de ce joci? Cu te te ajuta daca zice Silver sau Platinum, jocul e acelasi si tu esti la fel de destept. TikTok generation. Big number go bigger -> neuron activation.
  20. D, probabil, dar apoi cand te joci e posibil sa se mai faca si alte verificari. Sunt (sau cel putin erau) oameni care se pricepeau la asta si o faceau "for fun" in trecut, acele crackuri publice. Nu mai stiu care e situatia in prezent. Eu ma joc doar CS:GO (cumparat)
  21. eu stiu sigur ca ei comunica cu un server sa verifice o licenta pe care o introduc eu . In asm pot identifica server-ul unde se verifica licenta probabil este facut prin HTTP request dar nu sunt sigur.
  22. Nu stiu la ce script te referi, in teorie se poate modifica executabilul sa faca orice, dar mai e problema ca nu totul se intampla local. Acel executabil comunica pe retea cu serverele LoL si trebuie inteles ce se intampla cu aceasta comunicatie. Si aceasta se poate modifca local dar e probabil ca serverele sa nu accepte orice fel de comenzi sau pachete trimise. Chiar daca in teorie se poate face asta, in practica e destul de dificil. Decompilarea nu e tocmai ca in Java sau .NET, e foarte limitata, iar limbajul ASM e foarte dificil de inteles si de modificat. In plus, jocurile si alte solutii software recurg la metode de obfuscare care fac si mai dificila decat este aceasta treaba.
  23. Sunt curios daca se poate face crack la un script pentru league of legends ideea este ca eu nu ma pricep absolut deloc in acest domeniu am incercat cu ida pro sa deschid executabilu si sa ma uit ce si cum pe acolo dar nu inteleg nimic , ma poate lamuri cineva sau ajuta sa fac crack la acest script ? Raman datorrrr Aici este script-ul macar un sfat cum as putea sa fac sau orice e bine venit https://www.dropbox.com/scl/fi/w7qp464w7w2vj6ehzjtrp/phantomscript.rar?rlkey=mlkn4bqm4wgmmggl5d6nswthe&dl=0
  24. Doar utilizatorii cu peste 50 de posturi pot crea un topic: https://rstforums.com/forum/64059-minim-50-de-posturi.rst
  25. Salutare! Numele meu este Ionut, cumpar cont de Google Adsense Imi trimiteți detalii cu contul dumneavoastră si stabilim tranzacția 👌
  26. M4T3!

    Info

    Florine mai traiesti?
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...