Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Doresc să cunosc detalii despre cont, daca s-a făcut vreo plată pe cont timp de 8 ani etc.
 3. Today
 4. Cryptojacking Tesla

  New research from the RedLock CSI team revealed that the latest victim of cryptojacking is Tesla. While the attack was similar to the ones at Aviva and Gemalto, there were some notable differences. The hackers had infiltrated Tesla’s Kubernetes console which was not password protected. Within one Kubernetes pod, access credentials were exposed to Tesla’s AWS environment which contained an Amazon S3 (Amazon Simple Storage Service) bucket that had sensitive data such as telemetry. More on https://blog.redlock.io/cryptojacking-tesla
 5. Pleas Help me about Huawei U3100/Orange Malibu Iemi : 352072040838149 thanks
 6. Condamnare

  pe cutitari si dinaia cu chestii grave, nu ii baga in aceeasi oala cu altu care o facut ceva nu atata de grav... dar oricum depinde si tu pe ce motiv intri si in functie de asta te baga la dinaia care te intreaba ai scapat sapunul? sau din contra la cei care iti afirma AI SCAPAT SAPUNU!
 7. Laptop GL503VD - 4000 Lei. Il urmaresc de ceva timp si chiar merita. Cel mai probabil il iau si eu zilele astea. https://www.pricezone.ro/product/laptop-gaming-asus-rog-strix-gl503vd-fy004-intel-core-i7-7700hq-pana-la-38ghz-156quot-full-hd-8gb-1tb-8gb-cache-nvidia-geforce-gtx-1050-4gb-free-dos-p2124938?_ts=alerts https://www.youtube.com/watch?v=mTS7juj9N1E
 8. Condamnare

  In sensul ca orice, dar absolut orice iti doresti acolo si ti-ar face sederea mai usoara, poti obtine cu tigari. Cat despre plata smecheriei, o sa vezi cum sta treaba cand ajungi acolo si daca ai nevoie sau nu.
 9. Condamnare

  Cati ani ai? Daca ai peste 21 sau 22 ceva gen intri unde trebuie, daca ai sub te incadrezi la "bighidii" unde cauta multi flamanzi sa se afirme. In orice caz, stai pe coltul tau, si nu lasa tonul jos dar ai grija nici sa faci din 5 luni, 2 ani ca ai dat 2 palme. Intri, te uiti la fata alora, te prezinti, si ar trebui sa iti dai seama in primele 30 de minute cu cine imparti camera. In rest, lumea joaca table, carti, pachetele de obicei sunt la comun. O sa iti zica aia ce pat sa iei, nu comentezi din prima zi, nu sta retras, nu raspunde la intrebari cu retinere. Stai relaxat. De obicei conteaza fapta... daca intri pentru viol, pedofilie si altele de genul asta nu e exclus sa dai de vreo unu ce vrea sa iti faca felul in toate felurile. Exista o etica si pe acolo din ce am mai discutat si eu cu "veterani". E bine ca nu fumezi, e briliant chiar. Discuta detasat, nu pupa-n cur si incearca sa nu pari prea expresiv in conversatii. Ce ti-am insirat aici, e pe baza experientei unui cutitar cu 10 ani executati, altul pentru 17 infractiuni diferite, vreo 12 ani executati iar altul vreo 7 care a trecut si pe la foarte rau. Cel mai sigur o sa dai de unii care-s mult mai destepti decat altii 89% care ii vezi pe strada.
 10. Condamnare

  Dupa prima saptamana, dupa ce vei fi vandut de cateva ori pe 2 pachete de tigari, vei avea fundul ca o uşă batantă stricata si in timp ce vei fi calarit ca o bicicleta furata un singur refren vei avea in gand: "nu sunt gay daca nu imping inapoi din fund sau strang din buci". Spor!
 11. Condamnare

  Tare gluma însă nu e cazul la mine
 12. Condamnare

  Am zis nu mie teama plata ce înseamnă sa plătesc șmecheria în niciun caz bani strictul necesar din fericire nu fumez
 13. Condamnare

  Daca ai bani (tigari) si faci plati la baieti, e totul ok. Probabil o sa fiti 6+ insi in camera, asa ca fa-ti prieteni.
 14. Condamnare

  Am văzut la Auchan săpun lichid 1litru 0.90bani
 15. Condamnare

  Am și eu o întrebare am foat condamnat la 5 luni de închisoare cu executare pentru o frauda însă nu mai contează vreau sa stiu cum merg treburile in pușcărie mai pe limba noastră nu mie teama de ia numai ca e pentru prima data si pe altcineva din familie prieteni rude n-am ce se ii întreb na făcut nimeni aștept răspunsurile celor care stiu
 16. Yesterday
 17. L-am dezasamblat compet. Cand sa scot placa de baza, avea niste pamblici ciudate rau si mi-a fost tarsa sa le scot. E grea dezasamblarea lui si ma iau toti dracii cu el. Pana la urma imi bag picioarele in el si il duc undeva sa vada ei exact. Multumesc tuturor pentru sfaturi!
 18. Help for me ? Password decyrpt ?

  md5 :)))
 19. [JAVA RAT] jRat 5.5.1 with license [FUD

  Thanks very much
 20. Este legala clonarea unui site?

  Stiu, era vorba de ceva mai complex oricum. O sa raman pe whitehat, avand in vedere ca inca sunt minor si vreau sa am cazierul clean pentru viitor:))
 21. Este legala clonarea unui site?

  Inteleg, dar nu iti inchipui ca iti va da cineva nici macar 5 dolari pentru asta, dar totusi, ramai pe calea White HAT, nici macar Gray HAT
 22. Este legala clonarea unui site?

  A fost un simplu exemplu.
 23. Este legala clonarea unui site?

  Pana la urma totusi, nu vad cine ti-ar da atatia bani pentru asta, e inginerie sociala de baza, SE-Toolkit vine cu acest tool inclus..
 24. Anunt valabil. Pretul era 130 euro, il scad la 110.
 25. Este legala clonarea unui site?

  Multumesc mult, bine ca am intrebat inainte.
 1. Load more activity
×