Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. interesanta ideea stau si ma intreb oare Rusii nu o folosesc deja ?
 3. i make use of different tools like MySQL,RAT,JSON,Botnet&Virus, we can wipe,remove any dirty records,data off any database online you can control your partner F B, system, site , snap chat etc You wanna control your husband or wifey whatsapp app? contact me at ASSANGECRACKER (gmail) 724093575(icq) (watsapp)+1 815627 6442 we can chat anytime
 4. Today
 5. Salut! Ma poate ajuta cineva c o invitatie pe learnflakes? Multumesc
 6. am 2 conturi ce vreau sa le ridic , platesc trimite privat
 7. Salutare Am si eu o problema si sper ca postez la sectiunea buna. Mi-am cumparat de pe g2a jocul Mafia 3.Cand il deschid imi apare o fereastra mica unde dau start /options/exit . Si incepe o muzica.Totul ok pana aici Ideea e ca,atunci cand incepe jocul se aude sacadat adica ca si cum nu ar fi ok castiile.Rar de tot se intampla sa mearga ft bine insa e enervant sa tot incerc sa deschid jocul ca sa il prind ok.In rest sunetul la orice alt joc se aude perfect normal.Mai era jocul H1Z1 care facea la fel dar l-am scos. A mai avut cineva aceasta problema? sau ma poate ajuta cineva?
 8. Salut,cumpar un cont de insta cu peste 10k nu vreau conturi cu follows fake.
 9. Eu iti pot creste cont de instagram cu oameni de afara.
 10. Salut; am avut saptamana trecuta ideea de a crea o metoda de comunicare folosind CS: GO. Ca si guideline, Hwyl a trebuit sa respecte urmatoarele - sa fie usor de folosit (ie fara scripturi si fara a injecta nimic in executabil), sa nu "strice" jocul sau sa trezeasca suspiciuni unui spectator si sa nu fie nevoie de echipament special (ie. poti sa joci si fara microfon). In esenta, tot echipamentul (purchasable items) este notat cu o variabila (inclusiv combinatiile dintre arma secundara eg Deagle si primara eg AWP + HE), actiunile (comenzi radio,), grafitti si team dynamics (pozitionare site etc). Anyway, aici e paper-ul pentru cei interesati: https://github.com/cionutmihai/Hwyl/blob/master/Hwyl.pdf Am facut si un clip scurt de 9 min cu niste highlight-uri, l-am pus pe PeerTube acum cateva min dar e inca la etapa de transcoding... : https://peertube.video/videos/watch/8f6b0f5a-4063-4411-9f53-fc2b5895ff3a Evident, fara a avea un tabel cu notatiile si insemnatatea lor nu intelegi nimic, asta e si ideea Have fun
 11. Unde-s doi puterea crește. Și dușmanul reCAPTCHA-ul nu sporește! Buster: Captcha Solver for Humans
 12. - Am nevoie pentru proprile mele website-uri , nu vreau sa vand - Nu cunosc diferenta dintre standard si accounting , pur si simplu vreau sa primesc si sa trimit e-mailurile uzuale ca fiecare utilizator normal - Am inchiriat o clasa de 50 de ip-uri, pentru ca vreau fiecare website pe ip sau
 13. Ai incercat 2captcha? Daca vrei si un addon care completeaza singur captcha-urile atunci poti incerca anti-captcha
 14. - Ce distributie este? - Ai nevoie pentru un singur domeniu sau mai multe (faci hosting?) - Vrei virtual accounting sau standard ? (email accounts in database or unix users) - Ai IP public pe acel server si are inregistrare valida PTR ? (reverse dns) Titlul trebuia sa sune cam asa, altfel se intelege ca vrei sa faci nasoale: "Are cineva un tutorial pentru a face un server de email?" Evitati denumirile "vreau smtp si root", altfel sunteti catalogati drept lameri si lumea va vorbeste urat. Incercati sa dati cat mai multe detalii
 15. Am incercat varianta spusa de tine, ulterior am discutat cu *john* pe chat , sistemul este overloaded am platit abonamentul si ulterior am aflat ca varianta lor dureaza cam 5 minute pentru a trece de un captcha youtube ... asta inseamna muuult mai greoi decat o fac eu manual. Tocmai de aceea am intrebat daca exista o metoda mai rapida , pentru ca eu merg pe fiecare canal youtube si fac captcha pentru a lua adresa de e-mail la unele canale aflate pe un segment anume.... problema nu este un singur cod captcha faza este ca uneori ma pune sa completez 5-6-7 coduri.
 16. Nu am nevoie de nimic pentru ceva nasol pentru ca in acest mod le cumparam. Am cumparat 2 servere dedicate acasa , 1 il folosesc pentru website-uri si unul pentru gazduire si sa imi creez smtp-ul pentru a putea avea webmail activ. Am gasit ceva tutoriale pentru hosting am reusit cat de cat ... dar la email server nu reusesc sa ii dau de cap.
 17. Depinde pentru ce ai nevoie, la cum ai pus problema pentru ceva nasol :). Daca ai nevoie pt ceva productiv poate rezolvam.
 18. Te plangi degeaba, arata-ne ceva cod care nu iti merge de la DBC si apoi vorbim. Sunt undeva pe la 95% sigur ca merge si nu am timpul necesar sa-ti demonstrez, dar daca ne arati ceva cod poate te indrumam.
 19. https://support.microsoft.com/ro-ro/help/4057281/windows-7-support-will-end-on-january-14-2020
 20. Yesterday
 21. Inca astept sa apara o solutie... pana atunci am sa le fac manual ce naiba sa fac....
 22. Va salut, Vreau sa cumpar cont de insta si twitter, peste 10k de subscriberinpe fiecare de preferat din afara, sau daca nu, platesc sa mi se urce un cont de twitter si pagina de facebook dar cu un anumit public tinta, gasesc pe aici pe cineva priceput?
 23. Încearcă XEvil: http://xevil.net/en/ LE: Acum am vazut ca inca n-are recaptcha v3.
 24. Cum fac sa boostez si eu un cont de instagram de la 0 (follow-uri romani)??
 25. Stie cineva un tutorial pentru creare smtp pas cu pas ( mai pentru noob ) Linux , orice varianta de linux este necesar voi instala.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...