Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/24/08 in Status Updates

 1. 3 points
  Salutare la colegii din SRI!
 2. 3 points
 3. 2 points
  Ba ce pula mea intrati zi de zi pe profilu meu si tu si @aramen si @prietenfals v-ati facut abonament? Va platesc part-time cu bonuri sa stati pe RST, si sa luati toate profilurile la rand??
 4. 2 points
  lmfao dumbass you got busted, i'm ballin on ur punkass. down below is 14K euro earned in 5 days.
 5. 2 points
  Si ce baiat bun, avea tot viitorul in fata. Pacat,mare pacat. Odihneasca-se-n pace, regrete eterne !
 6. 2 points
  #RIP Bunul DUMNEZEU sa - ti calauzeasca pasii numai spre bine si ingerii sa te vegheze
 7. 2 points
  Te-ai băgat în jungla aia de ghiolbani și pițipoance și dus ai fost #rip
 8. 2 points
 9. 2 points
  Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Mulţumesc pentru lecţiile de viaţă pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învăţat că pot fi sensibilă, dar şi puternică, în acelaşi timp. În această zi de primăvară îţi adresez un gând bun şi curat, dar şi un mărţişor din suflet. La mulţi ani, mama!”
 10. 1 point
  "The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing". [ "Singurul lucru necesar pentru triumful răului este ca oamenii buni să nu facă nimic" ]
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  cum te dusesi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si nu platisi factura la internet si pornhuuuuuuuuuuuuuuuub
 14. 1 point
  nu te vom uita niciodata #rip #ratacitInBwkhale
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
  Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani!
 21. 1 point
  De ziua ta îți doresc să îmbătrânești frumos și sănătos ca să poți plăti ratele la Mac. La mulțeani!
 22. 1 point
  Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mama!
 23. 1 point
  Azi, e o zi deosebita pentru tine pasesti pe o noua treapta a vietii.Eu iti doresc sa mergi vrednic(a) pe drumul vietii, sa ai parte de noroc, sanatate si dragoste.
 24. 1 point
  Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte
 25. 1 point
  Cu nemasurata tristete am aflat de moartea fiintei dragi si de aceea simtim nevoia sa va transmitem pe aceasta cale cele mai sincere condoleante. Speram din suflet ca in aceste clipe grele prezenta rudelor si prietenilor sa va aduca putina alinare. Suntem alaturi de voi!
 26. 1 point
  ,,,salve prietene,as fi interesat in ajutorul tau,ce zici putem bea o cafea impreuna...???!!!!
 27. 1 point
  Salut daca vrei sa descarci cursuri udemy gratis cauta-le dupa nume pe kat.cr sau pe the pirate bay sigur o sa gasesti majoritatea. Sau de pe udemydownloader.com dar asta e plin de reclame
 28. 1 point
 29. 1 point
 30. 1 point
 31. 1 point
  Iiiiiinca ne rugam pentru odihna sufletului adormitului robului Tau fallen_angel si pentru ca sa i se ierte lui toata greseala cea de voie si cea fara de voie
 32. 0 points
  Salut. Stiu ca te ocupi de vanzare VPS, daca nu ma insel, dar ai cumva oferta extinsa si pentru hosting ? DOAR pentru hosting.? M-ar interesa undeva la 100 de gigs.
 33. 0 points
 34. -1 points
 35. -1 points
  s-a dat adunarea cadrelor in platou, impingem porthartul digital pe sold, spre spate si cu chipiul virtual indesat pe sprincene exercitam pas alergator ca sa combatem plini de furie sustenabila si concomitent, corect politica ordinul de zi pe unitate?
×
×
 • Create New...