Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/26/11 in all areas

  1. partea a 2a pt ca mai este un tutorial de genu in primul rand nu stiu daca metoda este arhicunoscuta printre voi in al doilea rand nu stiu daca merge la toate tonomatele da' la mine in liceu merge sa zicem ca , cafeaua sau ciocolata calda e un leu deci ai nevoie de un leu si o bucata de scoci pe care o lipesti la un capat introduci bancnota in tonomat si de la capatul astalalt tu ti de scoci astfel incat sa nu tio traga inauntru( chiar daca ti-o trage inauntru ti-o va da inapoi pt ca nu poate citi scociul ) astepti pana o citeste ..dureaza cam o sec ..dupa care tragi leul inapoi...de aici sper ca te descurci va spun inca odata ...nu toate tonomatele primesc si bancnote , chiar daca primesc nu stiu daca merge la toate... merita incercat ! incercarea moarte n-are
    0 points
  2. Daca e detectat ca fiind "Ardamax", probabil este vorba de "Ardamax" nu? Deci nu e "Yahoo! Messenger" sau "Winamp". Si din moment ce face niste lucruri urate e normal sa fie detectabil.
    -1 points
  3. Iesi ma afara mincinosule , ardamax nu este vazut ca troian , pentru ca se crede ca-l folosesti pentru tine (Exact ca si family keylogger).Cu 1 post vrei sa prinzi pe aici fraieri?
    -1 points
×
×
  • Create New...