Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/24/11 in all areas

  1. Nu stiu daca l-am pus bine linkul , dar na: Click Domenii disponibile: .us.mn .uk.mn .co.uk.mn .eu.mn .au.mn .com.au.mn .at.mn .co.at.mn .fr.mn .nl.mn .it.mn .cn.mn .jp.mn Sper sa va ajute.
    0 points
  2. Deci traficul cel mai palpitant este din google.Iti recomand o optimizare seo.Dupa cate,cred, ca ai vazut.. ai o concurenta extrem de mare si de puternica si pe care slabe sanse sa o intreci. Pentru a forma o comunitate activa, trebuie sa fi tu in primul rand,activ! Iti inviti prietenii "apropiati" care au habar de ceea ce vrei tu sa faci in aceasta comunitate, si ii rogi sa te ajute. !! Important !! Sa fie posturi originale pentru o atractie mare.Asta e recomandarea mea. Mi-ar fi de ajutor sa stiu si domeniul pentru a-mi dacu parerea despre " valoarea " acestuia. O seara buna.
    -1 points
  3. gata. vreau doar smtp-urile - omg_ah1n1@yahoo.com
    -1 points
  4. cei asa de greu frate sa trimiti un mail?
    -1 points
  5. Salut , si bine ai venit , pentru python (Daca zici ca esti incepator) ai un tutorial cu ~43 videouri despre python .Bafta la invatat.
    -1 points
  6. Sper sa primiti ban amndoi
    -1 points
  7. Cine face rost de ipul sau parola lui buzguree@yahoo.com dau 10 root si 50smtp!!!
    -1 points
  8. Oricum am o presimtire ca dupa ce primesti raspunsul nu o sa te mai intereseze de restul ... Din cate stiu eu i bruiaza semnalu , asta inseamna sa inchida orice legatura . ca un telefon fara semnal ( dar chestia este ca merge 112) @Off topic : Ai de gand sa iti faci o meserie scurta si frumoasa ?
    -1 points
×
×
  • Create New...