Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/30/11 in all areas

  1. Salutari lume, de cateva saptamani tot citesc articole si experimentez cu diferite unelte pe tema SEO, am zis sa fac un tutorial, si asa nu am mai postat de mult. Scriu tutorialul asta in ideea in care sa veniti cu feedback, sa comparam metode, sa vedem ce e mai ok. Aici ma refer direct la voi astia grei, Neme si company, iar cu intrebari ceilalti. So, let's begin: SCOP Aducerea unui domeniu in prima pagina pe Google, daca nu chiar in primele 3 rezultate si/sau vanzarea unui produs sau a mai multe, gen CPA, clickbank si pana mea. METODE Dupa cat am citit, muult, enorm de muuuult, am facut un feng shuei cu mai multe metode care zic eu ca ar trebui facute de la bun inceput impreuna pentru o rata de succes mai mare, acum ma refer la tone de articole de pe BlackHat forum, si scriu aici sa aud niste pareri concrete de la altfel de oameni ... adica si cei de pe BlackHat sunt foarte tari, dar scopurile pentru care scriu ei articolele respective, de cele mai multe ori, nu sunt din dragul de a imparti informatie, ci pentru un venit, nu zic ca nu e OK, dar ma astept la alta atmosfera aici. SOFTURI, PLATFORME si MODULE folosite Platforma - una bucata Creier(nefumat, cat mai sanatos, creativ), poate doua daca ai preteni buni si destepti, cum se gaseste, sau poate constiinta colectiva. - Wordpress - best choice. Module - Autoblogged pt Wordpress, e ca si un cur ... gras, varianta moca[a se citi pe naspa] e de rahat, nu face tot ce trebuie sa faca si isi arunca odata la 3 refreshuri jos in footer link spre ei sa vada tot prostul ... - WPRobot pentru Wordpress - WebTraffic Genius Pro (RSS magic) tot pentru Wordpress - Wordpress SEO by Yoast - GDStar Rating (in cazul meu ) pt Wordpress Soft - ScrapeBox - Article Marketing Robot - SENuke - Xgen (nu am reusit sa il fac sa mearga inca) - XRUMER (nu am pus mana pe el inca) PLAN DE BATAIE 1. studiu de caz cuvinte cheie dorite 2. cumparare domeniu dupa cuvintele cheie gasite/dorite 3. instalare configurare wordpress 4. furat/cumparat si instalat modulele pt Wordpress 5. configurarea clara a modulelor si a site-ului pe cuvintele cheie de pe nisa/micronisa aleasa 6. partea de chinez batran, content pentru inceput, sa aiba ce vedea robotii din prima 7. mentenanta 8. conturi sociale 9. conturi adsense CPA, clickbank etc etc pt monetizare 10. UZABILITATE 11. Scrapebox 12. Article Marketing Robot 13. SENuke 14. XGEN 15. XRUMER 16. Chef/betie/scandal cand vin primii bani. O sa acopar extensiv fiecare parte, precis nu o sa termin eu astazi postul, dar o sa fie mai mult un ..... work in progress, revin putin mai tarziu cu primele capitole. ... Stay tuned.
    1 point
  2. Aveam facut eu un mic trick, prin care incarcai ceva de genul $this->load->layout('pageX', $data'); unde pageX este pagina din layout care o incarci. O sa il caut zilele astea prin PC daca-l mai am.
    1 point
  3. @ Mr49r cu totii stim ce a facut Tinkode si cat e de capabil si este chiar admirabil talentul sau insa asta nu inseamna ca suntem de acord automat cu modul lui de gandire.majoritatea userilor de pe aici nu se dau in vant dupa personalitatea lui si nu are nici multi fani pentru ca nu stie cum sa se comporte.personal ii admir talentul si nimic mai mult.ce are la partea cu tehnica ii lipseste la omenie.si totusi, intr-o comunitate poate invata si el multe, chiar si neme a spus ca per total RST-ul a avut efect pozitiv asupra lui.daca Tinkode o sa puna osul la treaba si o sa-i pese de comunitate nu doar sa-si alimenteze propriul ego, prevad un RST asa cum multi si l-ar dori.hai ca se poate coae, totul e sa vrei!
    1 point
  4. Verifica-ti bateria de Bioa. S-ar putea ca problema ta sa aiba legatura cu bateria de Bios.
    -1 points
  5. Mergeti frumos la camatar , de preferat sa fie unu mai "mic" , luati banii cat va trebuie + inca 250 ron, apoi mergeti acasa intrati pe okazii cumparati un pistol cu aer comprimat si asteptati ziua platii.Cand va intalnitii ii spui ca nu o sa mai vada banii niciodata si ii areti pistolul. PS: Cand iei banii sa ai 2 martori sau ceva dovada ca ti-a dat bani. Metoda functioneaza 100% , e testata de mine:)) EPIC
    -1 points
×
×
  • Create New...