Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/15/11 in all areas

  1. Am primit si eu respectivul mail azi dimineata , daca scria basescu a murit poate picau mai multi in plasa ...
    1 point
  2. Am facut un program de vazut camerele web live selectate pe judete, localitati etc meniu arata ca dracu nu prea am avut timp sa ma ocup de el pentru ca m-am ocupat mai intai de camere, butoane dureaza o vesnicie pana scriu pe fiecare buton sa adaug poze sa scriu codurile wff Camera asta este din Vaslui, marimea butoanelor trebuie sa le modific, sa micsorez pozele, am facut webbrowseru sa fie exact cat este poza la camera de la webcam etc in rest ce parere aveti ? Aici am pus Butoane pt marire browser stanga, dreapta, sus, jos etc se vede in poza mai multe detalii Nu prea gasesc butoane pt program mai ales ca la editat poze sunt praf... Pareri ??
    1 point
  3. Hex-Rays.IDA.Pro.Advanced.v6.1.Windows.incl.Hex-Rays.x86.Decompiler.v1.5.READ.NFO-RDW Hex-Rays.IDA.Pro.Advanced.SDK.v6.1-RDW Hex-Rays.IDA.Pro.Advanced.FLAIR.v6.1-RDW Hex-Rays.IDA.Pro.Advanced.IDS.Utilities.v6.1-RDW Hex-Rays.IDA.Pro.Advanced.LOADINT.v6.1-RDW Hex-Rays.IDA.Pro.Advanced.TILIB.v6.1-RDW Hex-Rays.IDA.Pro.Advanced.v6.1.TVision.v2009b.Source-RDW Rapidshare.ru :: sursa Epic Fail from IDA and Eset
    1 point
  4. In primu rand reinvii topicuri vechi. In al doilea rand omu asta a compilat ceva, spre deosebire de voi cei care criticati si va pierdeti cand va da eroare ca nu ati declarat o variabila, sau cel mai sigur folositi "pre-programmed tools". Eu unu as vrea sa vad niste surse scrise si documentate de voi(tu, alexander si ceilalti care mai sunteti cu gura mare). In legatura cu copierea sursei de pe net: daca Oust a compilat fara sa inteleaga ce se intampla nu e ok. Dar eu sunt de acord cu ideea de a folosi coduri sursa din mai multe parti si a le modifica dupa bunul plac, cu pastrarea drepturilor de autor: rezulta ca intelegi codul si poti sa-l imbunatatesti sau doar sa refaci o interfata grafica. Si acum sa nu-mi ziceti ca toti va scrieti de la zero functiile de base64, rc4 si altele ca nu va cred.
    1 point
  5. Pai asa poti sa postezi o culegere intreaga de probleme. Chiar daca e simplu un test trebuie sa aiba si ceva interesant acolo.
    1 point
×
×
  • Create New...