Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/14 in all areas

  1. Tool Name : GDork Version : 1.0 Author : tudor13mn13(Dizzy) Compatible : Windows 7 32/64 bits Preview: VirusTotal : 0/48 https://www.virustotal.com/en/file/baf9c4480bd2cfae8884d5c6b4c2e7fae62395d9be8ab3058cd10b3182d5b6fc/analysis/1380999793/ DOWNLOAD NEW v1.5 : Download v1.5 Pentru Orice Bug / nelamurire da-ti un reply sau PM me!
    1 point
  2. Pentru ca multi stiu ca n-au posibilitatea, dar mai ales pentru ca multumita RST-ului am ajuns unde sunt acum, m-am gandit sa dau ceva inapoi. Din acest moment, orice membru RST, cu cel putin 50 de post-uri de calitate are din partea mea hosting GRATUIT si aici nu ma refer doar la webhosting, ci, in functie de nevoile fiecaruia, inclusiv VPS, VDS, dedicate sau cloud (in curand). Toti membrii care au acum hosting de la mine, din acest moment, sunt scutiti de plata cu conditia ca au un singur serviciu gratuit (spre exemplu, daca aveti 3 servere, unul va fi gartuit de acum inainte). Ideea este ca am fost si eu in papucii vostrii si stiu uneori, cat de greu, daca nu imposibil, va este sa obtineti un webhost sau un server gratuit. Doresc prin aceasta initiativa sa sustin pe cei care au idei, mai ales de business-uri online, sa se ridice. Ca orice cacat moka, trebuie sa avem si 2-3 reguli, de bun simt, evident: 1. NU primiti dedicate decat daca dovediti ca aveti nevoie de ele. 2. NU aveti voie sa gazduiti fisiere de tip audio/video (nici macar pentru streaming) daca nu va apartin. 3. Cine foloseste acest serviciu in scopuri ilegale (d-alea de imi bate diicot-ul la usa) va suferi consecintele. 4. Aveti dreptul la UN SINGUR serviciu moka! 5. IMI REZERV DREPTUL de a respinge pe cei care doresc sa gazduiasca servere de jocuri... La aceste reguli, bineinteles, se adauga si regulamentul de pe site-ul nostru: Serviciile disponibile le gasiti acum pe purehost.ro - Ulltimate hosting sollutions | best anti-DDoS protection | 100% uptime (site-ul este inca in constructie asa ca sa n-aud comentarii). Cei interesati sunt liberi sa ma contacteze pe urmatoarele cai: - PM (mesaj PRIVAT) pe forum - Yahoo!Messenger: th3acidripp3r@yahoo.com - Skype: softguard.datacenter Lista beneficiarilor: yo20063, Eric, em, cheater, sclipici, Cifre, p3tru, Reckon, mad93, robertutzu, Gecko, shaggi, icode, awnly3jhc2g, nSnoopy, hackedss, Wav3 L.E.: NU, NU ofer si domenii GRATIS, wtf guys!
    1 point
  3. Da man, dar sper ca aceste nise sa nu faca din internet o mizerie. Spre exemplu, cauta omul: "how to rebuild atv carborator" Nu orice incuiat cauta asa ceva. Iar cand o sa descarce un fake nu e tocmai OK, omul vrea sa faca ceva, vrea sa experimenteze ceva...el nu vrea sa sparga parola de facebook a prietenei... Sunt de acord doar sa profiti de prostia evidenta gen "How to hack Facebook Password". Adica nu mi se pare corect ca cei care vor sa cunoasca, sa invete, sa fie "rasplatiti" cu acelasi fake ca orice incuiat de pe Facebook. Oricum, cei "descuiati" vor sti ce sa faca si cum sa aleaga nisele respective, dar cei "incuiati"?...mai bine pui link-ul criptat sa-l ia doar cei ce merita... Cheers.
    1 point
  4. Firma de hosting nu imi apartine. Eu (personal) nu folosesc 69host am servicii doar la godaddy si digitalocean. Traficul forumului vine din tutoriale din alea. Nu este treaba mea sa stiu de ce exista php manual eu mi-am invatat lectia. Cine vrea sa citeasca acele tutoriale le citeste cine nu vrea asta e. Imi poti lasa link-ul direct al forumului care iti face redirect catre /css/ ? Multumesc mult pentru pareri/aprecieri.
    -1 points
  5. @ EAdrian: Am remediat problema cu linkul care era nefunc?ional.
    -1 points
×
×
  • Create New...