Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/11/14 in all areas

  1. Definitie: Adunati din primele 5 numere impare minim 3 cifre ( maxim tot 3 cifre ) intre ele si se pot repeta si sa va ofere rezultatul 14. Exemplu combinatie repetare: 5+5+1 Atentie exista solutie.
    1 point
  2. @seboo00111 : Isaac Asimov
    1 point
  3. In tarile civilizate , daca iti bati copilul si acesta ii spune invatatoarei ,vine statul si iti ia copilul . Daca iti bati copilul si filmezi asta te duci si la puscarie .Daca langa tine mai e un nenorocit care te indeamna "da-i una ca eu filmez " si dupa aia radeti impreuna , e considerat agravant si e posibil sa-ti iei si tu si el cate 5 de ani de puscarie. Daca mai pui si filmul pe internet e foarte probabil sa se mai adauge inca 5 ani la ceilalti 5. La noi insa bataia este considerata "rupta din rai" si "unde da mama creste" .Va inselati amarnic , bataia n-are treaba cu raiul si unde da mama poate eventual sa creasca doar un hematom. Un copil poate fi educat foarte frumos si fara bataie dar asta inseamna sa te ocupi mai mult timp de el ,inca de la nastere sa ai rabdare cu el , sa-i explici tot ce vrea sa stie ,sa-l tratezi ca pe egalul tau si nu ca pe sclavul tau (vezi si celebra vorba romaneasa : "eu te-am facut ,eu te omor" )...etc. Cei care isi bat copiii dau dovada de neputinta si recurg la forta pentru ca e cel mai simplu , pac pac 2 palme (neaparat in cap sau peste fata) si au terminat cu educatia copilului pe ziua de azi. Eu am reusit ca in 8 ani de zile sa nu imi lovesc copilul cu 1 deget si am fost si la dentist cu el de vreo 10 ori .Va asigur ca si voi puteti sa faceti asta , e simplu ,trebuie doar sa-i acorzi atentie,sa ai rabdare sa-i explici tot ce te intreaba si sa nu-l minti niciodata .
    1 point
  4. Credeam ca cineva de aici o sa isi dea seama pana la urma de principalul motiv pentru care Israelul este atat de sustinut. Este vorba despre "Tara Sfanta", locul unde a fost fabricata Biblia . Nu va ganditi ca daca teritoriul "sfant" ar fi islamizat, Crestinismul s-ar prabusii si el imediat ? Eu cred ca asta este "asul" evreilor, mai ales ca Europa si America de Nord e prepoderent formata din Crestinisi. Primul presedinte american avea o vorba ( George Washington ) : "Un popor fara religie nu poate fi condus decat cu tunurile" Sa speram ca intr-o zi vom afla care a fost motivul pentru care Hitler ii ura atat de rau si sa aflam si "de ce parte" erau cei care l-au finantat si sprijinit pe Hitler. Atata timp cat pe lumea asta va exista religie vor exista si probleme ... pacat ca putini sunt cei care vad prin ochii lor. Nu am inteles niciodata de ce un elev din Romania trebuie indobitocit timp de 12 ani in fiecare saptamana cu Religie ... Cand auzi acelasi lucru de 100-200-300 de ori ... chiar daca e fals o sa il percepi ca adevarat .
    -1 points
  5. Perimetrul Sili?tea - Punge?ti, 8 Martie 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=689981714378476
    -1 points
  6. Salutare, Am revenit in forta si cu putere maxima de la @.darky (Mi-a adus aminte de acest cont) Cu ocazia asta m-am gandit sa va salut si sa va urez o sedere placuta pe acest forum...
    -1 points
  7. This summer, you can learn Linux free & online from Harvard & MIT | VentureBeat | Dev | by Barry Levine sau direct https://www.edx.org/course/linuxfoundationx/linuxfoundationx-lfs101x-introduction-1621
    -1 points
  8. http://thieves-team.com Este un forum dedicat programarii, creat in 2011 iulie. Suntem destul de activi si la proiecte, Enhanced Command Line Enhanced Command Line New Multi Tools Decrypt Multi tools decrypt New Shell (V 2.0 RLC Advanced) RLC v2.0 (shell) PERL(Bruteforce FTP) Perl FTP bruteforce de asemenea, suntem activi si pe partea de scris jocuri Masked Shooters http://thieves-team.com/forum/index.php?topic=4440.0 X si 0 pentru android asteptam propuneri dar si critici (va rog, daca sunteti pusi pe injuraturi folositi pm).
    -2 points
×
×
  • Create New...