Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/17/14 in all areas

  1. Salut RST! Astazi am citit un subiect asemanator si chiar mi-a placut foarte mult ideea si am zis sa incep si eu. Am ceva timp liber si cred ca pot face si eu asta. (P.S. Romanilor le place mana de lucru ieftina ) Bun.Acum ce servicii pot presta pt aceasta suma?? Pai pot sa va zidesc o casa (Glumeam) Ce pot face pentru aceasta suma? -Va pot creea un proiect in Microsoft office (power point,word etc.) -Stiu sa creez,administrez un site/blog/canal YT -Support IT (sfaturi/support prin TW) -Stiu sa urc fisiere pe un host (ftp) si sa le administrez -Cunosc putin HTML (nivel basic este mult spus,dar ma descurc la editarea fisierelor .html) -Pot sa iti gasesc orice ai nevoie (daca exista) -Pot creea logo-uri (nivel basic) *-Pot ajuta gameri cu hackuri pentru anumite jocuri. -Detin informatii despre sistem de operare Android si va pot ajuta.(root,schimbari bootscreen etc.) -Cunosc diferite metode de a obtine like/comm/share pe facebook/twiter etc. -Sfaturi pentru cumpararea unui nou pc in functiile de cererile utilizatorului(la un pret minim). -Creez conturi pe diferite site-uri. -Traduc texte engleza-romana.(1$/100 caractere) -Trimite e-mailuri in masa.(pretul nu este de 1$) -Implementez sisteme de trimitere a e-mailurilor in masa.(pretul nu este de 1$) Daca aveti nevoie de un alt serviciu care nu este in lista,trimiteti-mi un mesaj si o sa va spun daca va pot ajuta sau nu.
    1 point
  2. +1 baiat muncitor, a livrat repede.
    1 point
  3. Am nevoie de cineva sa imi creeze linkuri generale,discutam pe privat mai multe,nu ma intereseaza daca foloseste scrapebox sau alt poster. Va pot oferi un vps performant pe windows daca aveti nevoie de ajutor. Am nevoie de cateva zeci de mii. Plata o fac prin paypal,eu nu am timp. Scuzati-ma ca am scris in graba.
    1 point
  4. Daca nu isi bateau joc de romanii din diaspora sa-mi bag pula daca ma duceam sa il votez pe Iohannis. A fost atat de nesimtita manevra asta cu diaspora incat mi-am incalcat promisiunea doar ca sa le trag la muie.
    -1 points
  5. Reckon suge pula //Reckon: Nemessis are dreptate.
    -1 points
  6. Au mai adaugat un joc pe dlh net se numeste Commander: Conquest of the Americas Gold link (register->profil/keys->get your steam game)
    -1 points
×
×
  • Create New...