Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/19/14 in all areas

  1. In zilele noastre, rapperii sunt vazuti de oameni ca niste drogati care spun poezii pe negative.In Buzau, rapperii de la label-ul local: IMPERIAL RECORDS demonstreaza prin fapte ca nu e asa si ca le pasa de cei din jurul lor. CHILL OUT, AKY, IMAR, DACUL au organizat un concert caritabil pe data de 13 Decembrie pentru a ajuta niste copii de la « CENTRUL PENTRU COPII CU HANDICAP SEVER » din Buzau, Micro XIV. Banii, jucariile si hainele stranse la concert au fost donate acolo .Acestia s-au gandit sa faca fericiti acesti copii lipsiti de noroc in perioada Craciunului. Au fost sustinuti de Underground Pub, de noi si de toti cei care au fost prezenti la acel concert. Nu sunt ei singurii rapperi din oras, insa sunt singurii care inainte sa se gandeasca la ei, se gandesc la cei din jurul lor, ceea ce-i face diferiti de restul care vor doar bani.Aceasta initiativa a fost luata in calcul de mult de catre baieti, insa asteptau momentul oportun pentru a face acest concert caritabil. Cand au vazut ce se intampla in acel centru si ce fel de copii sunt acolo au decis ca trebuie ajutati prin toate mijloacele. Deci concertele pentru acesti copii vor fi mai dese si e chiar posibil ca in aceasta perioada sa fie pusa o urna pentru strangere de fonduri in Underground Pub. Intre timp, daca credeti ca puteti contribuii cu jucarii, haine, bani, lasati-le un mesaj pe pagina de Facebook IMPERIAL RECORDS. Cel ce a initiat evenimentul a fost Marius Tranca zis Wirtz, camarad nationalist care a fost condamnat in repetate randuri la inchisoare cu executare pe baza politica printr-o Ordonanta de Urgenta de tip neo-comunist data de Adrian Nastase (OUG 31/2002 cu privire la fascism). Sursa: CONCERT CARITABIL al NATIONALISTILOR buzoieni — Nationalisti.ro P.S. 1 - Nu-i scris de mine chiar daca-s admin pe site. P.S. 2 - Sper sa luati exemplu si sa ajutati copilasii cum puteti si voi.
    1 point
  2. Am citit vreo 3 articole pe aceasta tema, dar nu vad daca e specifica undeva daca e valabila legea si pentru cei care vand gazduire , miciile datacentere facute de romani, @worm64 care vinde servere din sufragerie, etc. Daca da, multi o sa isi piarda o gramada de clienti pe viitor.
    1 point
  3. As far as i remember slowloris is doing half http session . I have not used Mod_security for some time but i think nginx could help with this with limit req conn directive ( i think aelius knows better how the directive is called ).
    1 point
  4. ghicesc-viitorul - Homepage Pentru altceva,pot incerca sa-l fac sa intre pe un site cu un fud java drive by,sau cel mai simplu,ii zic ca castiga ceva,codul i-l trimit pe email/fb,apoi il redirectionez spre o pagina de phishing in care trebuie sa verifice ce i-am trimis.
    -1 points
  5. -1 points
×
×
  • Create New...