Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/15 in all areas

  1. Ardealul nu apartine Ungariei. Bucatile din Slovacia, Serbia, Croatia si Ucraina pe care si le revendica ei nu apartin Ungariei. Ungaria in sine nu apartine ungurilor. Istoricii vostri (a.k.a rasisti drogati ce se considera "cititi") nu au cum sa isi dea cu parerea despre ce s-a intamplat cu romanii pana in anii 1000 d.Hr pentru ca voi nu erati pe aici. Ungurii nu sunt un popor european, sunt un popor de nomazi veniti din Asia ce au poposit in vestul campiei panonice in perioada marilor invazii nomade. Nu au fost interesati de Transilvania pentru ca tinutul deluros sau de munte nu era prielnic calaretilor lor si nici nu au vazut un potential agricol prea mare in zona. Ungurii au inceput sa se retraga spre zonele de munte abia cand au inceput sa fie si ei atacati de alte valuri de imigranti. Ungurii nu vor invata in scoli despre bataliile de la Posada. Nu le place partea asta a istoriei si considera ca sunt povesti inventate de romani, desi bataliile de la Posada se regasesc in scrierile austriecilor. Daca tot am ajuns la austrieci, ar trebui sa le pupati picioarele pentru ca v-au spalat si educat. V-au dat un stilul lor arhitectural, scrierile lor, obiceiurile lor. Sa vizitezi Budapesta este ca si cand ai vizita Viena, doar ca Viena este mai civilizata si mai frumoasa. Sunteti un popor de oameni rasisti si ingamfati care nu au ce cauta in Europa. Nu va incadrati zonei nici din punct de vedere istoric, nici din punct de vedere etnic, nici din punct de vedere politic. Nu este de mirare ca sunteti singurul stat membru UE care ia partea Rusiei, incercati sa destabilizati statele vecine si sa le furati teritoriile. Este o coincidenta ca statele vecine voua nu va inghit? Ah, inca ceva: care sunt realizarile voastre ca popor? Singurul motiv pentru care sunteti cunoscuti pe plan international sunt femeile voastre, cele mai usuratice si ieftine femei de pe continent. Strainii cand se cazeaza in hotelurile voastre primesc 2-3 fluturasi cu muzee, poduri, parlament si zeci de fluturasi cu bordeluri. Vorbind de parlamentul vostru, l-ai vizitat vreodata? Domnitorii romanesti ilustrati inauntru nu sunt prezentati publicului in timpul vizitelor din ura. Din ura sunteti facuti, cu ura sunteti crescuti si cu ura sunteti tratati. Puteti voi sa va puneti in scoli harti in care Ungaria sa cuprinda toata Europa, asta nu schimba faptul ca voi sunteti un popor nomad ce nu apartine locului. Daca nu va place istoria noastra, studiati istoria austriecilor, a grecilor sau a nemtilor si nu mai sariti peste paragrafele in care ne mentioneaza pe noi.
    1 point
  2. Futuva mortii in gat. De ziua nationala a ROMANIEI ati arborat doliu la primarii si vreti autonomie. Arsi pe rug in piete, mortii mamii voastre. Au ajuns sa aibe minoritatile mai multe drepturi decat noi in tara noastra. MUIE. V-as da foc si mi-as face gratar langa voi cand ardeti.
    1 point
  3. Bai retardatule, tu peste tot spui ca ar trebui sa se adauge un test IQ pe forum? Cand tu esti user de 2 zile in pastele ma-tii si mai esti si agramat, analfabet prost ce esti. Banati-ma adminilor, sa fiu satisfacut, ca nu m-a satisfacut ma-sa destul.
    0 points
  4. sa-ti bagi *ula ce limbaj de gucci ai esti stramb' ce ai, nu stii sa te adaptezi nu mai downloada .exe-uri ca te virusezi draq' Era pe forum la un moment dat ... eu personal, nu am sa va servesc mura in gura tot.
    -1 points
  5. recomand sa cauti internship sau job direct in cluj, e mai ok orasul (comparativ cu bucuresti unde chiria si cheltuielile sunt mai mari). vezi ce gasesti, vezi daca ti se ofera perioada de adaptare in orasul respectiv si du-te fara sa stai pe ganduri, experimenteaza si apoi alege pe ce vrei sa faci. pe de alta parte, in bucuresti ai mai multe facultati de profil la alegere si mai multe oportunitati. daca zici ca iti place programarea, ce ai facut pana acum? ce ai invatat singur si ce ai obtinut? ti-a placut? daca astepti sa te invete profu la facultate, poti astepta mult si bine ca nu o sa obtii rezultate... invata singur, scoala e doar pentru diploma, la angajare o sa ai nevoie de experienta si diplome/certificari, altfel nu prea ai sanse. deci, alege ce iti place, avanseaza de unul singur, obtine rezultate in domeniul ales, apoi la facultate iei doar diploma si sari direct intr-un job bun pe specialitatea ta. daca vei fi bun pe domeniul tau, nu iti face probleme ca iti gasesti repede de lucru.
    -1 points
  6. Asta este veche de anul trecut Suna de pe autovit sau fel si fel de site-uri de anunturi iti spunea ca are nr de la x si ca vrei motorina la jumatate de pret tu deja uitai de persoana x si te duceai ca si dobitocu si iti primeai apa fiarta in paie cu jumatate de litru de motorina sa aibe mirosul ( culoarea de motorina se obtine din fiertura de paie ) Doar dobitocii pot primi o astfel de teapa. Oricum este veche smecheria. Apropo ar trebui sa se de-a un test de IQ pe aici
    -2 points
×
×
  • Create New...