Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/06/16 in all areas

  1. 1. Nu imi par deloc mici preturile . 2. Dupa ce castigi licitatia, poate dura si 2 ani pana intri in posesia bunului . 3. La apartamente e jale mare , majoritatea nu le poti vedea inainte de licitatie . 4. Cand vei vedea ca dai afara in ploaie 2- 3 copii plangand , nu cred ca o sa mai ai acelasi entuziasm . 5. Majoritatea celor executati sunt oameni onesti , nu merita asta . Pentru niste bancnote sa distrugi viata unei familii , chiar nu mi se pare in regula.
    5 points
  2. Draga Stefan, Daca astepti ca cineva sa iti toarne informatie cu palnia in cap din pacate acest lucru nu este posibil. Iar pe langa cunostintele tehnice si practica necesara, trebuie sa ai si un anume talent artistic. Poti sa cunosti Photoshop-ul de la A la Z daca nu ai acel talent necesar. Acestea fiind spuse, uite cateva sugestii: - Ai incercat sa pui pe Google.ro aceeasi fraza care ai pus-o aici in titlu? Doar asa de curiozitate... - Dar pe YouTube.com? - Daca te descurci in Limba Engleza ai incercat sa pui "learn photoshop" pe Google si Youtube? - Daca te descurci in Limba Engleza cauta tutorialele Lynda.com. Sunt foarte multe pe torrente referitoare la Photoshop pentru beginners, intermediate si advanced. - Romanii, pupa-i muma sa nu-i deochi, aveau o fraza inteleapta: "repetitio est mater studiorum" care tradus inseamna "repetitia este mama invatarii". Cu alte cuvinte pune in practica cat mai mult ceea ce inveti. Seteaza-ti anumite tinte tot mai dificile si incearca sa le depaseti constant. Cand te impotmolesti nu-ti fie frica sa folosesti prietenul Google. Ar mai fi unele lucruri de spus referitoare la folosirea acestor cunostinte in scopuri comerciale insa e prea devreme. Succes!
    1 point
  3. Joaca-te cu el, asa inveti. Nu ai cum sa incepi la un nivel inalt.
    1 point
  4. https://twitter.com/micahflee/status/717433872560992256
    1 point
  5. Salut.Vezi ca merg downloadate si fara a avea cont.Si da, nici eu nu le pot vedea dar imi apare labelul de la idm la fiecare video.So, le poti downloada fara nicio problema. http://www.learnity.com/assets/getTutorialContentFileVAST-UoCPGd3MqXu93QuRVzetL1wRP739plxSKqpnmMxy5g2i3175nUI1RNAP04P4rDrv.m4v Asta e un exemplu de la un video... Si nu merg vizionate direct pe site, daca ai adblocker activ sau orice alt plugin care iti blocheaza reclamele.
    1 point
  6. Vorbim de Romania, daca e miros de profit din cumpare si apoi vanzare, trebuie sa fie ceva mafie ascunsa, ca altfel nu pute a roman. So, alea de au pret de piata sunt alea legit, iar alea sub pretul de piata trebuie sa platesti 3 burtăhănoși si sa futi 2 curve de 60 ani ca sa ai access.
    1 point
  7. Vulnerability scanner for Linux, agentless, written in golang. https://github.com/future-architect/vuls
    1 point
  8. @NETGEAR ,majoritatea celor executati sunt victimele bancilor din punct de vedere informational . Intamplator,in perioada cand se dadeau la greu credite in franci elvetieni,am contractat un credit de la o banca ,mai exact 60 mii lei . Mi-au dat doua variante : sa iau lei si sa platesc 1400 lei rata sau sa iau franci si sa platesc 1000 lei rata(echivalent) . Eu am ales lei si am fost un caz fericit ,cu toate ca la prima vedere am parut nebun . Foarte multi (majoritatea) au eles franci ,pentru ca era foarte tentant (mai ales la sune mari) si au ajuns acum in imposibilitatea de a achita rata lunara. Asta a fost doar un exemplu ,iti pot da si altele . Am ceva "experienta" in banci .
    1 point
  9. Depinde de site, am intalnit si site-uri pe care nu mergea.
    1 point
  10. primul lucru care l-a facut a fost sa copie codul de acolo si sa il puna in rubrica pasword din rar, pun pariu pe 50$
    1 point
  11. " Mentionez ca script-ul nu imi apartine dar accept donatii :https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=189467411&token=2VLN1Par " du-te-n mortii ma-tii, ce tupeu
    -1 points
  12. Cred ca aia ar fi forma corecta in italiana, dar daca nu, salutare la toti. Ideea e simpla, NU ma numesc Miguel, si nu postez din NL. Vreau sa va salut pe toti, inclusiv baietii care castiga un ban decent si cinstit spionand forumurile de profil in numele organizatiilor guvernamentale gen SRI, DIICOT, BCCO si care or mai fi. Nu fac parte din nicio grupare terorista sau de hackeri profesionisti. Detin un website, care de curand mi-a fost atacat, crackuit, rupt in 2, sangereaza Si ce sa facem ca sa ne protejam? M-am gandit ca decat sa apelez la provider mai bine invat sa mi-l penetrez singur. Am descoperit havij, e super interesant si pentru a invata mai repede dupa tutoriale SCRISE - nu ca pe youtube - m-am gandit ca primul pas ar fi un user pe acest forum.
    -1 points
×
×
  • Create New...