Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/26/16 in all areas

  1. Anglia a fost si va ramane un imperiu. Nu le plangeti de mila englezilor. Or sa fie bine si fara UE. Plangeti-le de mila celor care au impresia ca acolo umbla cainii cu covrigi in coada. Nu ma refer la IT-isti, ci la oamenii care se duc pentru job-urile "normale". De doi ani incoace o gramada de prieteni si amici s-au dus acolo sa munceasca. Multi, foarte multi. Incredibil de multi. Am crezut ca raman fara prieteni in Romania. Majoritatea dintre ei isteti, muncitori, oameni foarte ok, care aici castigau minim 2000 lei pe luna. Cand a inceput exodul am auzit atatea cuvinte de lauda incat m-am gandit serios sa plec si eu. Frate, e bine aici, or sa imi mareasca salariul, o sa am si ore suplimentare, o sa strang cam 5-600 de lire pe luna dupa calculele mele. Am gasit si chirie la comun cu alti romani/emigranti/whatever ca sa platesc mai putin. Mancarea e ieftina. Englezii sunt civilizati. Aceeasi placa o auzeam de la toti. Din februarie anul asta au inceput sa se intoarca pe capete. Acum aceleasi povestiri si nemultumiri le au toti. Treaba cu marirea salariului pe ora nu aduce un mare castig in plus, cat sa iti permiti sa pui deoparte. Orele suplimentare nu sunt asa cum crezi ca vor fi ca numar de ore. Polonezii care deja au obtinut functii de team leaderi mai peste tot ii freaca pe romani si pe restul ca sa ii menajeze pe ceilalti polonezi. Nu iti permiti sa inchiriezi o casa, garsoniera, orice, doar pentru tine. Sa imparti ani de zile casa cu alte 5-6-10 persoane, ce se schimba constant, ca sa iti limitezi cheltuielile e mai nasol decat sa stai cu ma-ta si cu tactu in Romania. Salariile ajung undeva in jur de 1000-1500 lire pe luna. Au strans fix _)_. Unii mai norocosi au prins 1800-2000. Nu au ramas cu prea multi bani, ca deh, preturile la chirie + transportul + mancarea + alte cheltuieli incadrate la necesitati. Nu multi au ocazia sa munceasca cu englezii. Majoritatea emigrantilor lucreaza cu alti emigranti. Nu pare ceva nasol, dar nici nu poti spune ca e prea bine. Pleci din pleava romaneasca si ajungi in mijlocul plevei raselor mixte. Inveti fix _)_ O solutie sa strangi ceva e sa te duci cu iubita sau nevasta si sa impartiti cheltuielile timp de 3-4-5 ani. Dar intimitate veti mai avea din parti, cu inca o droaie de persoane cu care impartiti aceeasi casa. Asa ca pentru ce sa muncesti in UK? Ca sa castigi 1500 lire si sa traiesti la comun la fel ca in Romania? Ori sa iti mai iei un job, doua in plus. Da-le in ma-sa de timp liber si de somn. Bani sa fie. Anglia nu e Germania anilor 90 ca toata lumea sa se intoarca cu multi bani si nici Romania nu mai e tara cu preturile din 90, ca sa zici ca te intorci cu bani si faci ceva aici. Mare paguba nu e nici pentru UK si nici pentru romani. Oricum ei primesc anual sute de mii de indieni, asa ca ii doare la basca cu forta de munca.
    4 points
  2. De ce ti-ai luat un rPi atunci? Daca nu il folosesti pentru automatizari, electronica, robotica e ca si cum ai avea un laptop cu linux. Nu e nimic special. Incearca sa instalezi un client de Ethereum. Faci un smart contract si apelezi niste functii. Cu alt cont de ethereum trimiti comenzi contractului sa iti aprinda un led. Practic platesti ledul sa se aprinda. Asta ar trebui sa te tina ocupat ceva timp.
    2 points
  3. Incearca sa faci un hotspot in urmatoarea configuratie: ai un VPS cu sql si radus ai un raspicu doua eth-uri si un AP wireless chior. Userii se conecteaza la AP fara pass, ii preia RPI-ul care ruleaza un apache sau nginx, ii trimite intr-un Captive Portal. Acolo userul baga un cod de voucher si daca e ok la verificarea in radius... primeste acces pe net. Pont: foloseste coovachilli compilat pe RPi. Spor la treaba! Daca reusesti... da un semn sa vedem rezultatul la treaba !
    2 points
  4. Whonix is a desktop operating system designed for advanced security and privacy. It realistically addresses attacks while maintaining usability. It makes online anonymity possible via fail-safe, automatic, and desktop-wide use of the Tor network. A heavily reconfigured Debian base is run inside multiple virtual machines, providing a substantial layer of protection from malware and IP leaks. Pre-installed applications, pre-configured with safe defaults are ready for use. Additionally, installing custom applications or personalizing the desktop will in no way jeopardize the user. Whonix is the only actively developed OS designed to be run inside a VM and paired with Tor. Whonix consists of two parts: One solely runs Tor and acts as a gateway, which we call Whonix-Gateway. The other, which we call Whonix-Workstation, is on a completely isolated network. Only connections through Tor are possible. With Whonix, you can use applications and run servers anonymously over the internet. DNS leaks are impossible, and not even malware with root privileges can find out the user's real IP. http://www.kitploit.com/2016/06/whonix-13-anonymous-operating-system.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+PentestTools+(PenTest+Tools)
    2 points
  5. Imi cer scuze ca ma bag, nu am mai postat de foarte mult timp sau cel putin numarul posturilor a scazut foarte mult, nu stiu daca esti user ok sau nu, nici nu-mi pasa. Nu o lua personal. Calitatea forumului a ramas aceasi ca acum cativa ani(cel putin asta cred eu), trebuie doar sa fii ca in viata. Selectiv. Daca nu stii sa fii selectiv, bineinteles ca vei inghiti toata cacaturile. Pe mie forumul asta m-a ajutat foarte mult sa-mi dezvolt gandirea. Daca unii dintre voi aveti mintea cat o nuca, nu e problema noastra. Si btw: 99,99% sunteti varza la psihologie. Va da aelius temelie si voi persistati in prostie incercand sa va dati ceea ce nu sunteti: destepti.
    2 points
  6. An introduction to applied cryptography and information security suitable for programmers of all ages and skill levels.
    1 point
  7. @bulbuc96 nu mai face double post, ai buton de edit. sdcard se refera la sptiul intern.E o partitie. Nu se refera la microsd Pui acolo romul.zip , in rootul folderului (acolo unde vezi folderele Android/Download/etc) DIn recovery dai "apply update from storage / sdcard"
    1 point
  8. Nu ai ce sa inveti aici,singurul lucru care poti sa il faci e sa trollezi,in rest e plin de fustrati refuzati de societate.Si-au gasit linistea aici unde li se ofera o oarecare importanta,o importanta pe care nu o primesc in viata reala. Daca esti interesat de subiect pot sa iti dau cateva articole de psihologie.
    1 point
  9. Du-te ba in pula noastra, fute-ti-as pe ma-ta in cur. :))))))) Cand vrei ceva, ceri direct. Invata sa fii eficient in comunicare. Cand ceri ceva, nu pui semnul exclamarii la sfarsit. - "Scoate-mi banu!!!" - "Imi poti scoate si mie banul?" E o diferenta mare.
    1 point
  10. Salutare, Locuiesc in uk unde am un startup. Nu stiu cat de pertinenta e parerea mea si in ce masura conteaza dar va pot pune la zi cu ceea ce se simte: a fost o alegere a varstei 47-85 de ani tinerii sunt total nemultumiti (au si de ce: o mare parte vad limitarile pe termen lung) mediul de afaceri isi pregateste terenul pentru relocarea capitalului si fortei de munca (ibm isi reduce cu 65% prezenta in uk in urmatorii 2 ani) in functie de deciziile viitoare lucratorii europeni cu acte in regula nu vor fi afectati minim 2 ani de acum incolo tinerii plecati la studii vor beneficia in continuate de grantul guvernamental care se va aplica si anului 2017 pentru cei la master si doctorat. pentru studii universitare este, deocamdata, incert 2017 se va implementa sisteml de tip professionals si loterie, inclusiv rezidenta permanenta bazata pe venit si depozit bancar/investitie efectuata taxele vor creste de la anul impoziyele pe venit inghetate pe minim 2 ani Scotia isi pregateste drumul catre independenta. Urmeaza sa se treaca la un nou referendum + aderarea la UE Irlanda de Nord la fel ca Scotia Parerea mea este ca alegerea despartirii de Europa este cu doua taisuri. Daca Scotia si Irlanda vor iesi din UK, Anglia singura se va izola ca resurse (depinde de Scotia) si, foarte probabil, va risca un colaps. Exista a doua posibilitate in care Scotia si Irlanda de Nord sa ramana in UK si vor ajunge, foarte probabil, undeva la nivel echivalent cu tarile nordice. Ar mai fi multe elemente de luat in calcul dar, pana la urma, ceea ce conteaza este ca, pentru Romania, iesirea UK din uniune este, pentru moment, o pierdere. Se pierde o piata de export, o piata de munca si acces catre medii universitare. Totusi... Romanul este inventiv, l-a speriat si pe dracu, asa ca sunt sigur ca va gasi solutii :).
    1 point
  11. https://adwords.google.com/KeywordPlanner
    1 point
  12. Fa un proxy nedetectabil si inscrie-te in grupuri de schimb de linkuri . Faci un ban cinstit !!!
    1 point
  13. Quad-core CPU usage in World of Tanks - 9GAG
    1 point
  14. În Anglia,dacă rămâi cu 500 lire în mână, e foarte bine.De obicei îți rămân 2-300 lire.Mă refer la majoritatea,peste 95%,care lucrează cu minimul pe economie.În schimb,trebuie să stai la comun cu cele mai dubioase și infecte specimene.De la moldoveni cocalari până la olteni țiganizați,scursura societății.Majoritatea sunt tineri și n-au nici un rost în viață,dau toți banii lor de sclavi pe marihuana și se droghează aproape zilnic.Sunt golanii cărora nu le-a plăcut să învețe și smecherasii puși pe căpătuială,și care se cred nașii șmecheriei,când de fapt sunt niște ratați.Londra a ajuns o cloacă,toate națiile refuzate de societate s-au cuibărit acolo.Pe stradă vezi 1 englez la 10 imigranți.E plin de pakistanezi,negri,indieni,arabi.Dar dintre toate națiile,cel mai pervers e românul care se bucură dacă nu-ți găsești de lucru și te sapă atunci când reușești să pui și tu un ban deoparte după o lună în care ai muncit ca un ocnaș.Încrezuți,proști,violenți,bețivi,gălăgioși. Dacă treci sâmbătă noaptea pe o stradă din Londra,îți dai seama unde-s români:se aude muzica tare,sunt drogați,lasă mizerie în urma lor,fără bun simț și fac grătare ca infecții.Românii nu sunt demni de o țară că Anglia,ei merită tot o nație spurcată latină ca Italia,Spania sau Brazilia. Un român ajuns team-leader e cea mai scârboasă ființă umană.Parcă intră dracii în el deodată,îi fute pe toți de sub el și în special pe români.Și țiganul ține la rasa lui,numai românul nu. Dintre toți,românul muncește cel mai mult și în majoritatea cazurilor câștigă cel mai puțin.Pentru 10 lire o vinde și pe măsa mare.Românul din Uk are demnitate 0. Felicitări Uk că încearcă să se debaraseze de lipitori.Și nici pentru români nu e un lucru chiar așa de rău,de sclavi toți au nevoie.
    0 points
  15. Dude, ai facut un topic ca iti apar reclamele in alte limbi acu intrebi care sunt cele mai bine platite te joci cu focul (adsense).
    -1 points
  16. Traffic Exploder is a bot that will allow you to Dominate website traffic. This bot will supercharge your website, increasing the visitors, views and bounce rate by ten fold. Traffic will continuously flow from every part of the world based on the parameters you specify. Imagine what unlimited traffic can do for you : Decrease bounce rate Increase impressions Increase Unique Visitors Make your site more appealing to banner ad marketplaces (via more impressions) Increase views on any page which counts views and ranks/rates you based on those views Lower Alexa (untested) Sell Traffic to others for an easy income Sell View Increasing Services Sell your high-traffic site for more (vs. no traffic site) and more.... Features : Enter an Referral URL (New 1.06) Deep link clicking (New 1.06) Improved Proxy Finding/Testing (New 1.06) Improved Thread Control (New 1.06) Multiple URLs Unlimited Views Proxy Harvester - Built into the core, never worry about proxies or unique IPs Proxy Scrubbing Random Pause Interval Timeout Control Thread Control Easy to use, get started in seconds Progress Bar and Statistics Safe Traffic : This bot generates safe traffic to your website. It does not click on any ads nor will it get you banned from any ad marketplaces. Download
    -1 points
×
×
  • Create New...