Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/06/16 in all areas

  1. Anul trecut am fost la olimpiada de informatica si chiar inainte de olimpiada m-am gandit ca sigur au un evaluator care verifica problemele. Asa ca am intrat pe siteul local al sectiunii de informatica si am gasit un server ftp de unde am reusit sa iau evaluatorul. Dupa ce l-am decompilat, am facut un cod universal care pus la orice problema va da punctaj maxim. #include <iostream> #include <fstream> #include <stdio.h> #include <string.h> #include <string> #include <sstream> #define BUFFER_SIZE 18 using namespace std; bool isMatch(const string& lFile,const string&rFile) { ifstream lFileStream(lFile.c_str(), ifstream::in | ios::binary); ifstream rFileStream(rFile.c_str(),ifstream::in | ios::binary); if(!lFileStream.is_open() || !rFileStream.is_open()) { return false; } char* lData = new char[BUFFER_SIZE](); char* rData = new char[BUFFER_SIZE](); do{ lFileStream.read(lData, BUFFER_SIZE); rFileStream.read(rData, BUFFER_SIZE); if(memcmp(lData,rData,BUFFER_SIZE)!=0) { delete[] lData; delete[] rData; return false; } }while(lFileStream.good() || rFileStream.good()); delete[] lData; delete[] rData; return true; } int main() { stringstream path; path << "..\\probleme\\numeproblema\\teste\\"; const int kTests = 20; for(int i=0;i<=kTests;i++) { stringstream current; current << path.str() << i <<"-numeproblema.in"; cout << current.str() <<endl; if(isMatch("numeproblema.in", current.str())) { stringstream out; out << path.str() << i << "-numeproblema.ok"; ofstream fout("numeproblema.out", ios::binary); ifstream file((out.str()).c_str(),ios::binary); fout << file.rdbuf(); } } return 0; }
    16 points
  2. Că tot văd că ești pasionat. Te sfătuiesc să îți faci un site ceva pe WordPress în care să prezinți detaliat de unde se pot lua piesele necesare și cum se pot construi pas cu pas antenele tale, cu diferențele dintre ele și alți parametri tehnici. Îl poți face pe engleză și în plus să ai un buton cu donații. Cred că ar fi destui intresați de proiectele tale. Multă baftă!
    4 points
  3. Well, in caz ca exista cineva care nu stia chestia asta, acum le-am aratat. Eu am facut asta la OLI 2015 si am fost descalificat. Si NASA spue clar : "Nu aveti voie sa ne intrati in sistemele de securitate". Asta inseamna ca nu le pasa de securitate pentru ca au "mentionat" ei ca nu e voie ? Mai lasa-ma cu abureliele astea. Daca e olimpiada de informatica si nu sunt in stare sa faca un soft secure, problema lor. Si te asigur ca nu sunt multi care stiu cum sa copieze un fisier. Si ca sa mai stii ceva, comisia a zis ca nu au stiut de asta si au "securizat" evaluatorul. LE: Si am decompilat ca sa gasesc aceste 2 functii si am vrut sa imi dau 201 puncte facand method hooking sau ceva detouring dar am renuntat private void WriteTempRezults(string iD, string test, string points, string time, string memory, string msg)private void InsertListView(string testNumber, string points, string time, string memory, string msg) pentru ca scopul meu nu a fost sa trec mai departe fraudulos ci sa le arat eroarea pentru ca altfel nu ma bagau in seama.
    3 points
  4. Trebuie să aibe și el măcar de-o cafea pentru a putea să mai facă și altceva pe mai departe. Aici, pe forum, în afară de câteva aprecieri nu prea primește nimic. E totuși muncă și timp pierdut, care pot fi apreciate mult mai bine. Spor.
    2 points
  5. As fii incantat sa il ajut cu un site Off: lasa omu in pace, nu e singurul pasionat si il sustin sa continuie pe forum.
    2 points
  6. 1 point
  7. Salut sunt Hoenir(nickname folosit pe internet), sunt programator de profesie si pasionat de securitate. O zi faina sa aveti !
    1 point
  8. ,,,da , cu placere... ,,,"pateul " mai tirziu...!!!
    1 point
  9. Conform legii și regulamentelor se poate spune că ai trișat, deoarece nu a fost tocmai o soluție etică. Dar altfel, se poate considera o soluție unică și sigur ai face diferența la un interviu sau cineva te-ar remarca pentru asta. Bine, cel mai ok era să testezi și să anunți vulnerabilitatea, iar mai apoi să rezolvi tu problemele fără a recurge la trick-uri. Consider-o o victorie pe partea de gândire și logică.
    1 point
  10. Meritai 201 puncte pentru că ai gândit out of the box. Bravo!
    1 point
  11. La fel si la mine,nu pot sa vad mesajele private: [[Template core/front/messaging/messageListRows is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
    1 point
  12. Programator si bodyguard. Imi aduci aminte de clipul asta ON: Bine ai venit!
    1 point
  13. Da. Dar in timpul ocupat? =)))
    1 point
  14. @plush , @daniixxl aHR0cDovL3guY28vNmxob1o=
    1 point
  15. Asa se face tati.Cand nu esti decis, le iei pe amandoua :))) SI eu ma indrept spre un Macbook Retina 12. edit 2020: m-am indreptat spre pla
    1 point
  16. Specificaţii complete pentru Evolio S4 Cobalt: – display IPS de 4.5 inci cu rezoluţie 854 x 480 pixeli; – procesor quad-core MediaTek tactat la 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM şi 4 GB memorie internă (oferă suport pentru card microSD de până la 64 GB); – cameră foto de 5 megapixeli cu flash LED şi cameră frontală VGA; – 3G, dual-sim, Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS, GPS; – baterie de 1600 mAh, 9.9 mm grosime şi 120 g. greutate; – Android 4.4.4 KitKat. 1.se pare ca e un mediatek 2.am furat o inormatie de ROM(FS031M02) si sar parea ca e dezvoltat de Firma BQ interesant e ca logoul evolio seamana izbitor cu cel de la ecoo Acum ce model daca e de la ecoo sau BQ ramane de vazut ! acum google e cel mai bun prieten:))
    1 point
  17. vedeti si voi si invatati ca unde isi baga serviciile coada nu iasa bine. p.s: se pare ca e de fenta de la candidatul ratoi.
    0 points
×
×
  • Create New...