Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/08/16 in Posts

  1. Here it is : https://mab.to/lEfEkAufW And Have Funk!
    3 points
  2. Anul trecut am fost la olimpiada de informatica si chiar inainte de olimpiada m-am gandit ca sigur au un evaluator care verifica problemele. Asa ca am intrat pe siteul local al sectiunii de informatica si am gasit un server ftp de unde am reusit sa iau evaluatorul. Dupa ce l-am decompilat, am facut un cod universal care pus la orice problema va da punctaj maxim. #include <iostream> #include <fstream> #include <stdio.h> #include <string.h> #include <string> #include <sstream> #define BUFFER_SIZE 18 using namespace std; bool isMatch(const string& lFile,const string&rFile) { ifstream lFileStream(lFile.c_str(), ifstream::in | ios::binary); ifstream rFileStream(rFile.c_str(),ifstream::in | ios::binary); if(!lFileStream.is_open() || !rFileStream.is_open()) { return false; } char* lData = new char[BUFFER_SIZE](); char* rData = new char[BUFFER_SIZE](); do{ lFileStream.read(lData, BUFFER_SIZE); rFileStream.read(rData, BUFFER_SIZE); if(memcmp(lData,rData,BUFFER_SIZE)!=0) { delete[] lData; delete[] rData; return false; } }while(lFileStream.good() || rFileStream.good()); delete[] lData; delete[] rData; return true; } int main() { stringstream path; path << "..\\probleme\\numeproblema\\teste\\"; const int kTests = 20; for(int i=0;i<=kTests;i++) { stringstream current; current << path.str() << i <<"-numeproblema.in"; cout << current.str() <<endl; if(isMatch("numeproblema.in", current.str())) { stringstream out; out << path.str() << i << "-numeproblema.ok"; ofstream fout("numeproblema.out", ios::binary); ifstream file((out.str()).c_str(),ios::binary); fout << file.rdbuf(); } } return 0; }
    2 points
  3. https://drive.google.com/file/d/0B7STUKz...sp=sharing Pass to the file is: FnJ@HF
    1 point
  4. Haide pa 1 luna! @DrMengele daca nu vrei si tu o pauza ai grija la off-topic. LE: De unde apareti bre.. Doamne, ai mila!
    1 point
  5. Facem petitie online pentru demiteria moderatorului basist aa7670?Care ajutat de nimeni altul decat Traian Basescu a dus la caderea RST-ului.
    1 point
  6. CONFIRM ca a fost spart! am incercat baiatul. Foloseste google translate din cate observ. (4:27:03 AM) *******@jabber.ru: salut (4:28:25 AM) Spooky01: hi (4:34:11 AM) *******@jabber.ru: vreau sa vand 10 btc (4:34:16 AM) *******@jabber.ru: care-i treaba? (4:37:17 AM) Spooky01: 1MkF9SNps8o2EzpmFMH9kVbujifXmCVwtU (4:37:17 AM) *******@jabber.ru: ce pret imi oferi (4:37:37 AM) *******@jabber.ru: ce pret imi oferi (4:38:25 AM) Spooky01: 6300$ (4:38:30 AM) Spooky01: 10 btc (4:38:55 AM) *******@jabber.ru: zi-mi ceva in limba romana (4:39:33 AM) Spooky01: ce să spun? (4:39:39 AM) *******@jabber.ru: (4:39:47 AM) *******@jabber.ru: am mai facut tranzactii? (4:39:52 AM) *******@jabber.ru: si daca da, cate? (4:40:05 AM) *******@jabber.ru: astea's 2 intrebari de verificare, asa procedez de obicei (4:40:34 AM) Spooky01: orice tranzacție& (4:40:36 AM) Spooky01: ? (4:40:50 AM) *******@jabber.ru: te-am intrebat ceva, ce raspuns e asta? (4:41:49 AM) Spooky01: Tranzacții nu a fost recent (4:41:59 AM) *******@jabber.ru: gresit! (4:42:07 AM) *******@jabber.ru: da'te'n mortii matii de arzoi infect (4:42:12 AM) *******@jabber.ru: sa-ti dau pamant pe muie (4:42:13 AM) *******@jabber.ru: suge-o (4:42:47 AM) Spooky01: dute in pula
    1 point
  7. Bai jegosule care imi pui nervii la incercare.Pot sa pun pretul si 1000$ la site, mi se rupe pula-n gura ta.Eu am zis ca valoreaza atat de am pus pretul asta,nu ma intereseaza ce script-uri ai tu,ce teme ai sau ca ai o avere de 1 milion de dolari.Te bagi ca muistu fiindca nu ai ce face si vrei sai mi strici mie toata treaba.Eu am vandut scriptul meu la persoane de pe forum si le-a convenit pretul de l-am propus eu.Du-te-n mortii ma-tii de copil idiot,ma doare undeva daca iau ban.Parca ai 3 ani,eu am acadele si tu nu ai ahahahaha.... Vai de capu meu am ajuns sa ma contrazic cu toti tampitii,cat valoreaza produsele pe care le vand eu. Vreau ca un admin sa dea Topic Closed ca ma saturai.Ultimu pret este 100$, nu mai negociez ,nu mai fac nimic, daca e interesat cineva sa imi dea PM.
    1 point
  8. Doua chestii: 1. Considerand ca suntem pe un forum de securitate, cred ca e bine de clarificat ca ai dat dovada de un stil de gandire specific filozofiei de hacking, ceea ce e de apreciat. Nu cred ca e cineva aici care contesta asta. E adevarat ca hack-ul in sine nu e foarte complicat, dar faptul ca ti-ai imaginat un vector de atac, ai stiut cum sa gasesti ce ai nevoie ca sa confirmi ideea, si apoi ai implementat o solutie (cu un cod suficient de elegant, zic eu, daca ai pune si niste spatii pe langa parantezele alea ar arata si mai bine), e o mica dovada ca stii sa gandesti in felul asta, si daca te intereseaza sa continui in domeniul asta, si cu ceva efort depus in a intelege diversele stackuri de tehnologie care se folosesc pe web, o sa faci hackuri din ce in ce mai interesante. 2. Faptul ca ai fost descalificat de la olimpiada e absolut normal, si era de asteptat. Nu-mi dau seama din mesajele tale daca intelegi asta sau nu, dar vreau sa fiu clar: ce ai facut, pe langa faptul ca e clar impotriva regulilor (pe care nu ai voie sa zici ca nu le cunosteai, e o aparare copilareasca), e si impotriva spiritului olimpiadelor. Acolo lumea concureaza in a rezolva o problema specifica, scopul este in a descoperi cine are abilitatea sa inteleaga problema respectiva si sa gaseasca solutia optima. Scopul nu e punctajul. E ca si cum la un maraton, dupa ce s-a dat startul, iei masina pana la finish line si apoi te astepti sa fii felicitat. That's not the point. Faptul ca tu ai putea sa ai pretentia sa fii evaluat dupa aceleasi metrici ca solutiile la problema adevarata e impotriva spiritului competitiei si e lipsit de respect pentru ceilalti concurenti, si daca nu intelegi asta iti recomand sa insisti in a incerca sa intelegi, pentru ca e un aspect important in multe lucruri din viata.
    1 point
  9. Meritai 201 puncte pentru că ai gândit out of the box. Bravo!
    1 point
  10. Administrez servere linux (orice distributie) cat si FreeBSD. Experienta in domeniu: ~22 de ani In mare, din cunostintele ce le am si ce servicii pot oferi: - Politici de securitate atat pe FreeBSD cat si pe linux - Solutii antispam si solutii de securitate pentru servere de email - Orice arhitectura de server(e) web (content delivery & caching, dual strat, clusters) - MySQL, PostgreSQL, PHP - Tehnici avansate de mitigare atacuri DDoS. - Sisteme de detectie si prevenire a intruziunilor - Audit de securitate si pregatire in vederea certificarii ISO 27001 (+ analiza riscuri) Instalez, configurez si optimizez orice fel de daemon sau aplicatie open source. De asemenea, ofer consultanta pentru necesitati hardware. Ofer factura pentru toate serviciile oferite. Pentru cotatii de pret, trimite un email te rog la tex at unixteacher dot org (sau un mesaj privat)
    1 point
  11. Am mai auzit si alti in situatia asta, si din cate am inteless societatea care te conteacteaza, legal nu poate face mai nimic, doar sa te deranjeze telefonic. Daca nu ai nici o dovada clara prin care sa dovedesti motivul pentru care ai primit aceasta suma (daca te-a mancat in cur si ti-ai facut transferul singur) ai face bine sa le dai bani si sa se termine asa (nu merita riscul unui dosar), daca tu ai fost cinstit si ai mucit pentru bani rspectivi nici nui baga in seama, nui problema ta daca bani cu care ai fost platit au fost sau nu furati ... important ca tu ai muncit pentru ei ! Sa ne tii la curent, presupun ca sunt multi interesati pe forum.
    1 point
  12. Pentru un site de 200 vizite pe zi ceri tu 130 $. Un site de acela mai mult de 50 $ nu costa !
    -1 points
×
×
  • Create New...