Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/12/16 in all areas

  1. nasol in general pentru el, nu am auzit nimic de bine la cetateni romani extradati de propia lor tara curva catre colonistii americani (aia de ne fut in gura cum vrea pula lor sa ne aducem aminte de TEO PETER) condusa de un guvern de mizerii fsn-isti (psd pd pnl aldo udmr si alte kkt de partide) curve , hahalere , cacati , infectii, limbrici, tenii, si asa mai departe. nu vreau sa mai continui.
    3 points
  2. daca ai email-uri incearca spamul , mesaje simple gen casual encounters pe pe cl. si link-ul tau pe acolo, nu direct email pe link-ul afiliat. ex.: subiect Come take my wife mesaj: Looking to have a guy over to take my wife and use her She does know about this and asked me to set it up. I would possibly consider two guys at once plus me joining in when a hole is empty! Let's hear what you got for her The dirtier the better
    2 points
  3. La Anu si la multi ani,sa-i futem pe americani.
    2 points
  4. cinste lui Kim Dotcom , orice victorie contra americanilor , este bine venita. sant anti-americani
    2 points
  5. Programator si bodyguard. Imi aduci aminte de clipul asta ON: Bine ai venit!
    2 points
  6. OSCP + OSWP. Dacă nu te lasă OSWP, atunci OSCP + SANS (aici sunt multe, dar sigur plătește SANS? întreb pentru că unul e 5600$). Altfel OSCP + CISSP. Dar CISSP vezi că nu e ceva ușor, cum nici OSCP nu e, dar tot are materie mai puțină ca CISSP.
    1 point
  7. uite o chestie interesanta pe care poti sa o faci cu lista de email
    1 point
  8. Bine ai venit, nu-l asculta pe @sandu69. Ia-mi Coailii.
    1 point
  9. https://www.xservers.ro/ Restul.. e cancan..
    1 point
  10. Clientul doreste sa faci niste cursuri gratis care te pot ajuta in viitor, eu zic ca merita. Nu strica o diploma in plus.
    1 point
  11. Poti castiga bani din asa ceva dar sa nu te astepti la ceva imediat. Trebuie multa munca si rabdare si poate ceva investitii la inceput. Nu vreau sa te descurajez, dar nimic nu este simplu.
    1 point
  12. Am inregistrat #rstforums pe freenode. Join me Link de web: freenode Web IRC (qwebirc)
    1 point
  13. Se poate castiga bani din jocuri android ? Cum se pune o aplicatie sau joc pe google play ?
    -1 points
  14. http://89.40.16.50/
    -1 points
  15. Salut baieti, Pentru toti cei care vor sa faca o copie a oricarui website, va recomand (dupa lungi testari) HTTrack Website Copier. Interfata nu este foarte complicata asa ca nu o sa intru prea mult in detalii, va las sa experimentati ... ai nevoie doar de cateva tweak-uri si multa rabdare pentru a copia ORICE site. Eu am incercat mai multe, de la site-uri simple pana la unele cu securitate ridicata. Cea mai mare problema pe care o poti intalni atunci cand vrei sa copiezi un website este aceea a conexiunii programului catre website, deci, acolo va trebui sa umblati un pic in cazul in care nu reusiti (tipul de browser, etc.) . Daca aveti ceva intrebari si va pot ajuta, nu ezitati sa postati aici . Multa bafta! Link download si mai multe informatii(Engleza) aici : http://www.httrack.com/
    -1 points
×
×
  • Create New...