Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/20/16 in Posts

  1. Learn c++ Learn php Learn java Learn python Toate sunt făcut De aceeași developeri
    3 points
  2. WonderFox impreuna cu inca 10+ dezvoltatori software de renume oferindu-ne un mega cadou in valoare de 860 de dolari. Programele puse la bataie sunt: Prima runda - WonderFox DVD Ripper Pro - IObit Advanced SystemCare 9 PRO - BurnAware - EaseUS Todo PCTrans Pro - AOMEI Partition Assistant Pro - TotalMailConverter - Soda PDF - Sticky Password Premium - Easy Audio Mixer Runda a doua: - Și altele Pagina promotionala o gasim aici: http://www.videoconverterfactory.com/summer/ tot ce trebuie sa facem este sa alegem programul dorit si sa descarcam arhiva, in interiorul acesteia vom gasi kit-ul de instalare plus serialul pentru inregitrarea programului. Promotie valabila pana la data de 1 august 2016.
    2 points
  3. Stiu dar pana la urma cei "interesati" vor "face rost" de el. Am pus pe site o versiune TRIAL complet functionala pentru o perioada de 30 de zile. Linkul direct este: http://acterapide.ro/AAPRO.zip Cei interesati pot testa programul fara restrictii pentru o perioada de 30 de zile si il pot distribui liber. Inainte de a instala programul trebuie avute in vedere cerintele de sistem: http://www.acterapide.ro/HTML/resurse.html In special trebuie instalat MySql .NET connector 6.9.7 (http://www.acterapide.ro/mysql-connector-net-6.9.7.zip) si .NET framework 4.0 (https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851).
    1 point
  4. @ILikeTrains - uita-te cu atentie peste programa, dupa cum ti s-a spus mai sus si sa nu-ti fie rusine sa ceri lamuriri unde ai nevoie. Am observat ca mai multe facultati din tara au inceput sa ofere programe create cu gandul de a se vinde bine, pentru a atrage studenti pentru ca suna bine si nu cu gandul de a le oferi o pregatire si o disciplina/maturitate in gandire intr-un anumit domeniu specific. Astfel de programe ofera "cate putin din toate" deci daca urmezi doar programa intri bou si iesi vaca. Vei deveni unul din "expertii" Romaniei care stiu de toate dar nu stiu nimic. Trebuie sa iei anumite aspecte pe cont propriu si sa le aprofundezi. Nu doar la URA am vazut asta ci inca la 2-3. Adauga un titlu gen "informatica economica" sa te gandesti in subconstient.. "stau la calculator si fac bani muica". Dar daca iei putin la puricat si te uiti la URA pe site in varianta din engleza (pe cea romaneasca nu vad sa dea detalii specifice), cam astea iti vor fi modulele: The Computer Science for Economics Bachelor Program includes the following subject matters: - Algorithms And Data Structuring - Computer Architecture and Operating Systems - Object Oriented Programming - ICT – Information and Communication Technology - Software Programming - Databases - Web Programming - Advanced Web Programming - Networking And Internet - JAVA - Advanced Programming - IT System Design - Operational Research - ORACLE DBMS – SQL - Graphics And Multimedia http://www.ro-am.ro/files/Bachelor_ComputerScienceForEconomics.pdf Pentru un titlu gen "informatica economica" m-as astepta pe langa databases, algoritmi, etc. sa fie axat si pe sisteme de banking, platforme de trading, analiza, forecast, etc. Nu stiu cat de mult iti ajuta in acest domeniu graphics si multimedia sau networking. P.S. - m-a bufnit rasul cand am citit:
    1 point
  5. Nu prea imi mai sta mintea si n-am nici timp, dar inca mai am instalate Agar.io si Brain it on. Agar are si versiune desktop.
    1 point
  6. "Imi place mult ideea sa lucrez de acasa si mai ales pt mine, nu pt alt patron vesnic nemultumit" Cui nu ii place asta? Si sa fiu un pic on. Sa zici ca vrei sa inveti blackseo e ca si cum ai spune ca vrei sa inveti hacking fara sa sti programare. Invata cu ce se mananca seo si fa bani din asta, nu din black shit.
    1 point
  7. Joc si eu acel joc am aproape level 9
    1 point
  8. 1 point
  9. stii cea mai buna protectie e sa nu dai softul ....
    1 point
  10. Nu stiu cine esti , cine te crezi , si ce doresti , nu sunt un scump sau te atrag persoane de sexopus ? RST este o comunitate , nu in a etala proasta educatie si cuvintele porcoase.. pentru asta ai primit reputatie -1 , Pe viitor nu imi urmari postarile pentru a imi da reputatie. 4 posturi mai inteligente decat ale tale. O zi placuta papusel ! Limbajul lasa de dorit, de bine de rau face ceva ... incearca sa faca... Rog un admin sa ofere un warn la acesti neciopliti .. sunteti mai destepti? Bine pastrati pentru voi si nu mai cereti free stuff pe RST.
    0 points
  11. Amice tu nu ai vazut ca se cheama Informatica manageriala? Ce credeai ca te invata? Doar informatica? Vreti informatica mergeti la Politehnica si nu o mai ardeti aiurea cu universitati second hand!
    -1 points
×
×
  • Create New...