Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/08/16 in all areas

  1. Daca-mi dadeau un bax de cola, 2 pachete de tigari si niste biscuiti Oreo , in 3 ore era gata si ar fi aratat mult mai bine.
    3 points
  2. Download : http://capr.ga/11n
    1 point
  3. Un reportaj care mi s-a părut interesant și prezintă destul de bine situația României din sfera IT-ului. http://reportaj.stirileprotv.ro/digitalizarea-hotiei/
    1 point
  4. (folosind chrome 53.10 ) De tot rasul.. (*descarcandu-mi internet explorer 7 :>*)
    1 point
  5. Deviind putin de la subiect, portal facut cum trebuie aici: https://www.gov.uk. Si putin istoric al proiectului aici: https://www.gov.uk/transformation Investitia a fost recuperata rapid caci serviciile publice care ofereau astfel de informatii au fost eliminate. Dar bineinteles, exista si puncte de internet gratuit pentru tot omul.. in Ro doar nu te-ai astepta sa se logheze baba din deal [care se caca la wc in fundul curtii si se sterge cu frunze de porumb] sa vada cat are pensia si cat a contribuit la asigurarea de sanatate. Furtul in domeniul IT in Ro se face de multi ani prin contracte dubioase cu statul. Doar ca acum au prins mai mult tupeu, au devenit mai lacomi: dupa ce au cheltuit >1mld au ajuns sa cheme voluntari (aka fraieri) sa munceasca gratuit... O tempora o mores!
    1 point
  6. Black hat USA 2016: Black hat ASIA 2016: Def Con 2016:
    1 point
  7. Cum arata un site de 500 milioane de Euro facut de guvern. https://www.portaleromania.ro speechless.
    1 point
  8. http://impact.coresecurity.com/dist/5402/Telef-32ea745f-472205bf-59da28e8-7fdc4ed8/CORE_IMPACT-2014_R2.exe
    1 point
  9. Unul incepator ar trebui cel putin sa scrie codul de mai de jos. wget http://pastebin.com/u/wtfbbq/1; for i in `cat 1 | grep Public | grep -o -P '(?<=href="/).*(?=">)'` ; do wget http://pastebin.com/raw/$i; done Unul mediu wget http://pastebin.com/u/wtfbbq/1 ; cat 1 | grep Public | grep -o -P '(?<=href="/).*(?=</a></td>)' | sed 's#"># #g' >> for_download;while read a b ; do wget -O "$a-$b" http://pastebin.com/raw/$a ; done < for_download; rm 1; rm for_download Unul pro si-ar scrie singur tool-urile de attack. PS: este si pagina 2 dar descurcati voi singuri.
    1 point
×
×
  • Create New...