Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/29/17 in all areas

  1. Limbaj de asamblare de Vasile Lungu: carte limbaje de asamblare Download link: http://www91.zippyshare.com/v/R8Jy1OJP/file.html
    2 points
  2. Vezi si rapoartele astea pe Q1-4 din 2016.
    2 points
  3. Salut, stie cineva vrun loc de munca prin zona Ploiesti? Am 17 ani, am cautat dar nu am gasit mai nimic. Vreau sa ma angajez peste 3 saptamani ca incep practica la scoala si pot vorbii sa nu ma duc si sa muncesc. Nu conteaza domeniu, ospatar, orice. Am nevoie pentru meditatii, niste cursuri in IT etc.
    1 point
  4. Check this: https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.brainspotting.ro/wp-content/uploads/2017/03/Brainspotting_ITC-Talent-Map_Romania-17-18.pdf&ved=0ahUKEwjDvZry_pTUAhWkQJoKHQeSBmMQFggqMAI&usg=AFQjCNH9xMBbWbP-zMdHv7qGLjWvlatHHw&sig2=u1SFPjt5SLumvg0W5Gv4WA
    1 point
  5. Din ce-am mai vazut eu pe piata se pare ca au mai crescut salariile. Middle (3-4 ani experienta) incep sa duca pana pe la 1500 de euro / net / luna insa doar la schimbarea job-ului si in campanii de hunting (te contacteaza ei pe tine, nu tu pe ei). Iarasi in banii astia se cam cere full-stack (sa faci back-end si front-end).
    1 point
  6. Dupa ce faci 18 ani, mergi pe la firme de IT din orasul tau si intreaba de un intership, de obicei majoritatea angajeaza daca vede ca ai potential, succes!
    1 point
  7. Este pus la off topic, daca nu ai ceva util sa zici poti sa pleci. Prefer sa muncesc acum si sa imi fac niște studii si cursuri in IT, sa fiu sluga acum nu pt toata viata.
    1 point
  8. Mai bine faci lucrarea despre tine "de ce ai ales psihologia" -> eu am ales psihologia ca sa il fut in cur pe om fara sa simta, sa profit de necazul sau de emotile lui si sa-i ciordadelesc bani. Coaie, tu ai facut facultatea degeaba, te-ai trezit acum la final ca ai si tu o lucrare de facut slobozitule, nu mai ingrasi tu porcul in ajun de craciun. Faci statistica pe paine si tu nici functile marketingului nu le stii. AMIN
    1 point
  9. M-am trezit ca nu mai merg majoritatea produselor Jetbrains dupa ultimul update. Pana acum foloseam ca si activator: insa dupa ultimul update, not anymore. Binaries sunt pentru Darwin,FreeBSD,Linux,NetBSD,OpenBSD si windows.Toate sunt suportate pentru x86,x64,arm.Cel din urma mai putin pentru darwin,openbsd si windows(obviously). L-am testat doar pentru Clion(2016.3.2) pe windows pentru ca eram pe windows cand am vazut ca am nevoie de o licenta noua.Personal mi-a trebuit sa pornesc firewall-u si sa rulez binaru' ca si admin ca sa mearga. Torrent magnet MEGA N-am pus pw pe arhiva pentru ca nu am crezut ca trebuie, daca pica link'u o sa-i fac re-upload cu parola. All credits: us.idea.lanyus.com , am facut acest thread doar pentru cei care nu stiau alternative. Cred ca era mai corespunzator sa fac thread-ul la link-uri utile, o'well.
    1 point
  10. Ba iar veniti cu salarii de ma doare capu? Ce 2k de euro visezi ba la middle, va doare capu? Programator incepator: ~1500 de lei pe luna si middle maxim 4500-5000 de lei. MAXIM ba. Nu 2000 de euro si nu stiti sa scrieti un program cap coada. Postul lui @Nytro ar trebuie sa va fie biblie: https://rstforums.com/forum/89266-salariu-programatori-romania.rst#post570684 ON: Evita pe cat de mult poti OSF. Cel putin in Pitesti sunt cam nasoli.
    -1 points
  11. Buna ziua tuturor! Este bine sa folosim lentile de contact cand stam la calculator? Intreb pentru ca de un timp ochii au tendinta sa lacrimeze dupa cele 9-10 ore petrecute la birou. Mentionez ca sunt purtator de lentile de contact si am astigmatism. Recunosc ca nu sunt de marca si ca imi doresc ceva mai bun! Din ce am mai auzit pe internet, diverse comentarii si din gura in gura, unii recomanda achizitia online de lentile, altii ca nu este bine sa le iei pe "nevazute"
    -2 points
×
×
  • Create New...