Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/16/17 in all areas

  1. Salut, Nu mai sunt atat de activ ca inainte pe forum dar incerc sa intru la 2-3 zile - insa primesc in continuare mesaje pe tema dropshippingului - ce tin sa va zic ca ca aceast domeniu nu este pentru oricine - ai nevoie de ceva capital ca sa mearga treburile rapid, de o platforma, plugins etc - depinde ce folosesti - dar mai ales de cadru legal. Odata ce faci mai multi banuti incep sa apara probleme, paypal iti limiteaza contul, stripe cere dovezi si tot asa, plus taxe de platit etc. Observ ca multi nu se descurca, altii renunta cand aud de cadru legal si asa mai departe insa toata lumea vrea sa faca bani si nu inteleg de ce lumea nu merge pe "old fashion way" blog sau aflieri cu amazon sau ceva de genu pentru ca merge, eu vad asta in fiecare zi, mai exact, o simt la buzunar.. La un moment dat am renuntat la aflieri si adsense si amazon si media.net dar am reluat de cateva luni si merge chiar foarte bine a-si putea spune. Nustiu daca frecventati Flippa insa eu o fac zilnic si gasesc acolo diferite chilipiruri in materie de NISE, am si vandut cateva site-uri, am mai cumparat unele insa pentru mine acest website e ca un fel de cutia pandorei. Acum ceva timp s-a vandut un site cu 4000 de dolari daca nu ma insel, era o pagina statica, alba complet cu un articol de 700 de cuvinte... a fost mind fuck, am verificat site-ul, avea 26 de backlinkuri, pareau naturale...cele mai multe de la directoare web. Competitie 4-5 siteuri...poate.. Next Step pentru mine, am cumparat un domeniu si hosting (19$ pe an pentru amundoua de la NameCheap) am incarcat o tema, am contactat o firma care imi scrie articole (7.50$ / 500 cuvinte) si am comandat 5 articole, unul de 2000, si restul de 500. Am luat un pachet seo de pe BHW unde am platit 130$. Investitia finala a fost undeva la 200 de dolari, plus minus. Asta am facut in prima saptamana, apoi NIMIC, l-am lasat sa doarma acolo. Cati bani face? Nu mult, in a 3-a luna e ok. Si asta e doar amazon, cu ce am mai facut din media.net ajung la 200 si asta e doar un site. Trafic doar din google - organic, fara social media fara nimic, nisa e cam "strange" si nustiu ce accounturi a-si putea face. Acum inmultiti cu 4 site-ui ca atatea am pe partea asta deocamdata... ------------------------------------------------- Short Story - Cu ce ajuta 1000223 topicuri cu 12232 de intrebari daca x lucru e mort, daca se mai poate daca etc.. totul merge, doar sa te tii. Mergi pe kwfinder cautati un cuvant / nisa usor de rankat si da drumu la treaba. Un prieten ma facea idiot aseara cand eu ii spuneam ca a face bani pe net e joaca de copii - poate e doar parerea mea - aici nu vorbesc de sute mii de doalri...ci de bani in general...e simplu, doar apuca-te de treaba si tine-te de ea. Daca renunti si la fumat 1 saptamana sau la scuipat seminte s-ar putea sa ai bani de domeniu si hosting sau orice altceva. Numai Bine.
    10 points
  2. =)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=)) =))=))
    3 points
  3. Bre, aia 15k euro as zice sa-i investesti in hetnix.com - sa-i faci faci canalizare la AGSQ de sa moara toata babornita din Bailesti de ciuda si catranire. Faci promovare si vinzi dedicate de il bati pe tex la vanzari de il asculti cu urechea. Dupa ce i-ai umflat mucii, iei o parte din profit si platesti pe un fraier sa iti tina contabilitatea in timp ce tu cu o mana scoti maseaua lui Mos Ghitza din Deal si cu cealalta dai un short la FTSE250 sa faca boala toti evreii. Profitul pe primul an il reinvestesti in Gabonne sa iti dea energie pozitiva level 10 si sa-ti indeplineasca toate dorintele. You're welcome!
    3 points
  4. This is pretty interesting, the prices for Fake News as a Service have come out after some research by Trend Micro, imagine that you can create a fake celebrity with 300,000 followers for only $2,600. Now we all know this Fake News thing has been going on for a while, and of course, if it’s happening, some capitalist genius is going to monetize it and offer it as a professional service. You can read the full 77 page report by Trend here: The Fake News Machine [PDF] It’s insightful to see the types of services that are available, and how they are categorised. Now I’ve known about social media manipulation for many years (fake likes, followers, YouTube views and so on) but to see this kind of Fake News at scale, as a service is something new to me. Unfortunately there’s no technical solution to thwart this, it’s purely about education. If people don’t fact check, cross check and verify sources before disseminating them this whole Fake News situation is just going to get worse and worse. I feel like it had a serious impact on both Brexit and the Trump election, and it’s likely to stay very relevant in any large scale World events as so many people now base their opinions on what they see online. Sources: Darknet The Register
    2 points
  5. Web Development Limbaje WEB: PHP, Javascript Design: Bootstrap Template engine: Smarty Editare/Fixare/Optimizare: Wordpress Framework pentru scrapere: Simple HTML Dom Informatii -Accept proiecte de lunga durata cat si cele de scurta durata. -La orice proiect or sa se stabileasca toate detaliile la inceput cu clientul, nu se pot aduce new features pe durata proiectului.(Decat mici modificari) -Support-ul este FREE in totalitate. Prin support ma refer: instalare, fixare buguri, fixare MySQL, etc. -Preturile or sa fie stabilite in functie de timpul necesar proiectului si complexitatea sa. -Accept si job-uri unde primesc salariu lunar. -Accept si job-uri in care sunt platit pe ora. Portofoliu: -Ofer live preview la proiecte in privat sau prin TeamViewer(Nu am voie sa las link-ul companiilor dar pot arata poze.) Plata -BitCoin/Etherum -PayPal -Transfer Bancar -Paysafe Contact -ICQ: MOMENTANT NEDISPONIBIL -Telegram: @adicode -Skype: adicode32@outlook.com -Jabber: adicode@404.city **Nu lasa-ti mesaje gen "ti-am dat add", "cat m-ar costa?", "poti face asta?" in topic, va rog frumos. Astept orice intrebare in PM sau pe una din retelele de mai sus. Multumesc.
    1 point
  6. OWASP Bucharest AppSec Conference 2017 este o conferinta de o zi ce va avea loc pe 6 octombrie 2017. Ca si anul trecut vom avea training-uri/workshop-uri si o competitie capture the flag. Inregistrarea prezentarilor se realizeaza aici. Propunerile de training-uri se inregistreaza aici. Oportunitatile de sponsorizare sunt in acest document. Va puteti inscrie cu prezentari sau workshop-uri din urmatoarele arii si nu numai: Security aspects of new / emerging web technologies / paradigms / languages / frameworks Secure development: frameworks, best practices, secure coding, methods, processes, SDLC, etc. Security of web frameworks (Struts, Spring, ASP.Net MVC, RoR, etc) Vulnerability analysis (code review, pentest, static analysis etc) Threat modelling of applications Mobile security and security for the mobile web Cloud security Browser security and local storage Countermeasures for application vulnerabilities New technologies, paradigms, tools Application security awareness and education Security in web services, REST, and service oriented architectures Privacy in web apps, Web services and data storage Important: termenul limita pentru inscrierea prezentarilor este 28 august lista speakerilor confirmati va fi anuntata pe 1 septembrie conferinta va avea loc pe 6 octombrie prezentarile vor avea durata de 40 de minute fiecare va exista un speaker agreement Link: https://www.owasp.org/index.php/OWASP_Bucharest_AppSec_Conference_2017
    1 point
  7. PLus ca mai un user spider care da dislike la orice aproape( ba poate postez eu ce nu il intereseaza, dar frate sari peste iti vezi de treaba ta, dintr un dislike primit de la unu ca el se poate ajunge la multe, in fine cert e ca nu un dislike desemnează persoana).
    1 point
  8. Lol... Nu te poti astepta de la nimic,insa iti pot confirma ca am facut multe tranzactii pe acest forum si nu am tras nici-o teapa ! Sunt baiat corect,nu banii ma fac pe mine, omenia conteaza. Daca am -16 asta nu inseamna ca am tras teapa,asta inseamna ca sunt baieti ca tine care dau reputatie - din orice !
    1 point
  9. Nu iti folosesc la nimic 5000 de idioti care posteaza poze cu pisici si ei au 50 de ani, fac laba si ragaie de bere. Iti trebuie pe nise. Ai 5000 de prieteni care sunt jucatori la Forex ? Da, atunci ai la ce sa-i folosesti. Spre exemplu eu am adunat ~2000 doar jucatori de poker (+/- alte jocuri de noroc. E foarte greu sa bagi 5000 doar dintr-o nisa, dureaza mult mai mult de 3 luni, plus ca unii te mai si reclama si trebuie sa-i recunosti pe toti care sunt ca iti da poze cu ei, altfel iti sterge contul dupa o perioada. Asa sunt si grupuri pe facebook unde rolul este sa te bage altii in lista, ceva de gen add-me.
    1 point
  10. May sound stupid as fuck, da' cum papuci programezi fara algoritmica?
    1 point
  11. Are reputatie -16 ... la ce va asteptati ?
    -1 points
  12. Pe bune? Si-a facut cont pe rst sa ne trimita asa ceva? :)))
    -3 points
×
×
  • Create New...