Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/18/17 in Posts

  1. Cred ca numele este de vina, Romanian Security Team... Intr-adevar numele forumului induce in eroare ar trebuii sa fie Romanian Security mai putin in ultimul timp Team, sau Romanian Security unde? pentru ca 80% din posturi is despre conturi pe facebook si cateodata niste intrebari de programare, Team.
    5 points
  2. Stiu ca nu este un forum despre programare ci mai mult de securitate *daca vreun admin considera ca nu are ce cauta aici il poate sterge* Am facut in c++ SFML Game Of Life. Link aici.
    2 points
  3. Mai baga boss doua zero-uri in coada. Pentru 50$ nu ma duc la magazin pe vremea asta.
    2 points
  4. Adevarul e ca m-am exprimat putin gresit. Se si programeaza dar in general am observat ca se fac exploit-uri/ boti sau chestii de genul si m-am gandit ca o chestie de genul nu s-ar potrivi aici.
    1 point
  5. Tu nu ai citit ce am scris, ti-am explicat pasii, daca ai nevoie de pasi cu 1,2,3 uite: 1) Iti trebuie emailul contului de WP 2) Iti trebuie un server de mail unde sa ai inregistrat acelasi cont ca acel al "victimei" , daca emailul contului de WP este info@domeniu.com, si tu trebuie sa ai info@domeniultau.com 3) Trimite foarte multe emailuri cu atasamente mari catre emalul victimei in asa fel in cat el sa nu mai aibe spatiu in quota si sa nu mai poata primii emailuri, sau fa DOS serverului de email. 4) Iti trebuie ip-ul real al serverului si sa fie singurul site de pe server, trimite un request de resetarea parole, dar schimbi headerul "Host" si bagi "Host: domeniultau.com" 5) Astepti sa vina emailul in casuta ta de email Nu sunt interesat, dar este cam mult de munca pentru 50e:))
    1 point
  6. @proxy_chainer este o tema whmcs nu platforma whmcs nulled. Daca mai doriti teme whmcs imi scrieti si voi mai posta.
    1 point
  7. http://backlinko.com/seo-tools
    1 point
  8. Si access 'root'. Ceea ce presupune faptul ca poti instala pcap, scapy si tot ce doresti. Nu poti face raw si altera pachetele fara uid 0. Tot din motivul asta si banalul bing are bit suid setat. Si python este limbaj de programare pentru elevi. :)))) -- Haterul de serviciu
    1 point
  9. 1 point
  10. Salut, imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Am incercat sa fac reset la un site cu wordpress (Title: WordPress 2.3-4.7.5 - Host Header Injection in Password Reset) Dar nu inteleg pasii , imi poate explica cineva ?
    -1 points
  11. Facebook Annoyer is a small tool i develop with the purpose of sending email or sms if possible to any facebook user. How to use: 1) Open the executable 2) Write the target email or phone number 3) Check if it's the target account (If not, right click and press "Go Back") 4) Choose from the options available 5) Click on continue 6) Close the tool or right click and press "Go Back" several times to target another facebook user Note: Normally it show two options, send the code by sms or by email... Download: http://www.mediafire.com/file/xkr56zpyftacuza/Facebook_Annoyer.rar Virus Analysis: https://www.garyshood.com/virus/results.php?r=583da3582707b6bfbbfe9a197a24bc4f
    -2 points
×
×
  • Create New...