Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/18/17 in all areas

  1. Hackerii pizdii, viitorii asistati social... pune-n plm mana pe carte si lasa prostiile. Magazin online? vezi sa nu primesti ceva de sezon:
    2 points
  2. E simplu, te minte si ai 0 cunostinte.
    1 point
  3. Numele meu este Nicolae si am dat de acest forum cautand ceva informatii pe google. Ma ocup de ceva timp cu website-uri, youtube ( am renuntat pentru moment) si in ultimul timp cam cu tot ce tine de Instagram. Sper sa gasesc infirmatii utile si in acelasi timp sa ofer informatii utile!
    1 point
  4. Catching malicious phishing domain names using certstream SSL certificates live stream. This is just a working PoC, feel free to contribute and tweak the code to fit your needs Installation The script should work fine using Python2 or Python3. You will need the following python packages installed: certstream, tqdm, entropy, termcolor, tld, python_Levenshtein pip install -r requirements.txt Usage $ ./catch_phishing.py Example phishing caught License GNU GPLv3 Download: phishing_catcher-master.zip Source
    1 point
  5. @MrSkipy sa inteleg ca vinzi aceste pagini de facebook care au mii de like-uri dar doar cate 20-100 like-uri per postare? Trebuie sa intelegi ca pretul se calculeaza la engagement si nu la nr total de like-uri. 1 mil de likeuri pot cumpara cu 100 de dolari si eu de la un SMM provider dar engagementul e cel care conteaza. Iti pot arata o pagina pornita de mine acum 1 saptamana care are doar 900 de likeuri si care are 3-400 de likeuri per postare - FIECARE POSTARE.
    1 point
  6. Daca te referi la treaba dintre Erdeesh si Ericcson e doar pregatire (care dureaza cativa ani) pentru a suporta 5G-ul, nu implementarea in sine. Chiar daca e promitator, momentan 5G-ul e inca in stadiul de research. De acolo si pana la stadiul de business si consumer roll-out e alta mancare de peste. Discutam recent cu un academic care lucreaza in domeniu si echipele lor au primit finantari de la Gov UK si firme gigant (printre care si Ericcson) de multe milioane de ££ pentru research si zicea ca se pune foarte mult accent pe securitate. O firma de consultanta si security cu cativa baieti (si fete ) destepti who know their stuff ar putea mulge ceva milioane in viitorul apropiat.
    1 point
×
×
  • Create New...