Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/09/17 in all areas

  1. Cu ochii inchisi mi-as fi pus toate monezile la bataie, problema ii ca nu am, pe faptul ca o vei da in "eu sunt bogat tu esti sarac". Eu iti zic ca Palm Beach face market manipulation cu oameni ca tine si tu vorbesti fix pe invers. Folosind persoana intai singular in mai toate propozitiile. 10% dintr-o medie de 100k $ de caciula, daca poza aia ii a ta ca poate ai copiat-o si pe aia, ori 1000 de clienti face +50btc? Zici ca "nu fac doar MM" dar "iti trebuie +50btc" pe care nu ii ai. WTF?! Tu numesti Inside trading information o subscriere la un email? Numai ca acel "major player" a investiti cu ani lumina inainte si te foloseste pe tine pentru a creaste pretul. La dracu, poate chiar de la el cumperi. Intelegi tontonel, nu tu faci manipulare, tu esti doar o unealta care face pula mare ca a facut si el 100k. Ia sa te vad cum ii inmultesti pe afaceri adevarate nu alidropshipping si hype trading. Unde te mai abonezi si ce cursuri iti mai cumperi pentru astea? Nu de alta dar @Che vrea sa isi deschida un cabinet stomatologic si nu stie cum sa inceapa. Sunt gratis cursurile despre SHITCOIN sau trebuie sa platesc? How to make 10000$ in a week trading crypto, price 99.99$. Am facut un copy/paste de pe wiki cu explicatii economice intr-un alt topic. Iti recomand sa citesti pentru a intelege mai exact de ce crescut SHITCOIN si poate vei realiza cum un "major player" controleaza pretul din oferta. Tu si restul haitei de la Palm Beach fiind cererea. P.S. Unde am adus eu in discutie sau am sugerat ca market manipulation ii ilegal pe crypto? Ce cacaturi citesti printre randuri? Totusi iti recomand sa nu prea tii ripple ca nu cumva sa ai surprize de la NYC cu market manipulation.
    3 points
  2. nu mai bagati in eth ca se va duce pe pl in curand, faceti dump si tineti in ltc,dash daca nu vreti btc.
    1 point
  3. am scapat de ripple, bulan maxim (m-a mancat in cur si era sa o sug) mai pun 2 ordine pe anul asta si stau cuminte, succesuri
    1 point
  4. M-am cacat pe mine de ras.
    1 point
  5. Tu compari pe Karl Benz cu Dacia PCR-ului, exemplu de rahat. Iti dau niscai btc sau eth sa nu te mai smiorcai pe aici?
    1 point
  6. Click dreapta Delet
    -1 points
×
×
  • Create New...