Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/12/17 in all areas

  1. Si daca nu va avea lumea motive sa-ti multumeasca, vei oferi vreo muiere din viata ta altora pentru satisfactie alternativa? Pentru ca afirmatii de genul ori se fac de cineva credibil (cu track record in investitii de succes in crypto), insider trading ori insotite de ceva argumente logice. Altfel sunt irelevante, chiar daca wabi are un background si potential interesant.
    4 points
  2. Salut, am facut un program care posteaza singur in Grupurile de pe Facebook Sunt 3 fisiere : 1. grupuri.txt - aici pui link catre grupuri 2. text.txt - aici va fi textul de postat 3. config.txt - momentan aici se pot seta nr de secunde de asteptat intre postari Astept pareri si ce imbunatatiri sa-i adaug. Inca nu e gata, voi pune link de download cand este gata. Si cred ca o sa-l las pe consola momentan, fara interfata.
    1 point
  3. Mi-am facut si eu blog. Nu o sa scriu prea des, doar asa, din cand in cand... https://nytrosecurity.com/
    1 point
  4. https://coin.fyi/portfolio/main-cdc03655512ec1e6 https://coin.fyi/portfolio/main-7bbefbc5e3e1fc66 https://coin.fyi/portfolio/main-5fda1c169094cfbf
    1 point
  5. Life of a software developer
    1 point
  6. http://web.archive.org/web/20101224064236/http://codingthewheel.com/archives/how-to-inject-a-managed-assembly-dll
    1 point
  7. Chiar ma gandeam ca ar trebui sa te intorci la knowledge sharing Daca vrei o sugestie: schimba numele domeniului. Poate o sa vrei in viitor sa iti faci o firma, iar numele e prea apropiat de Nitro Security (http://www.nitrosecurity.ro/ - firma de paza), si ar fi pacat sa nu iti poti folosi la maxim capitalul de imagine pe care o sa-l acumulezi cu blog-ul. Spor la scris!
    1 point
  8. Cu CHAR definesti un sir de caracter de maximum 255 de octeti. Cu VARCHAR, unul de maximum 65K octeti. Mai important, care e treaba cu acest <kek> ? haha ps: la CHAR, sirurile de octeti au lungime fixa, completata cu spatii. La VARCHAR, lungimea e variabila, plus octetii pentru lungime
    1 point
×
×
  • Create New...