Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/12/18 in all areas

  1. 11 points
  2. 3 points
  3. Le tot citesc blogul de o perioda, de aici si ironiile la adresa intelijens. Sunt intr-un asa fel redactate articolele alea de trebuie sa faci analiza pe text sa intelegi ca iarba e verde. Gasesc amuzant faptul ca s-a dat o lege care trebuia sa "stie, vada tot", in fiecare an li se maresc bugetele, in fiecare an cer mai mult ca tot saraci sunt (sfat: sa mai taie din sifoane) indiferent de cate miliarde au luat cu un an inainte (in conditia in care peste 50% din RO isi fac nevoile in fundul curtii), si toate astea ca in final sa nu aibe un amarat de pont despre niste unii care stateau cu sacii in fata a 32 de bancomate. Pai daca deschid TV-u numai piept umflat cu grade mucegaite pe umar care explica toata ziua cum ei sunt miezul, alfa si omega. Cuvinte putine si atitudine plina de mister. Parca ma uit la un thriller cand vorbeste cate unu indiferent de la ce institutie a "Legiuitorului". Sa raspund si direct la intrebare: statul teoretic iti asigura tie fie ca esti persoana juridica sau fizica niste beneficii pentru care ai si niste obligatii. Obligatii care desi le indeplinesti, o iei in gura. Daca vrea "statul", poate sa i se rupa ca ti-ai luat una-n cap de la vreo ceafa de smecher, pentru ca smecherul era neam cu gaborul, si asa ca taci. Dar obligatia o achiti. SAU. Gen: "Ba nene, ia de aici 48730493 lei, atat e impozitul pe un an. Dar ma aperi de hoti da? Te asiguri ca daca roseste unu' la telefon card, esti pe el." ""Da'' sefu esti nebun, doar ne stii, suntem miezul. Avem grade, burti si neamuri la toate nivelele institutionale." ( se reuseste furtul, desi toata tiganimea stia ca trebuie sa vina cu saci de acasa sa colecteze bani din bancomate ) "Ba nene ai zis ca afli daca e ceva.. ti-am dat o gramada de bani, ce ai facut?" "Bai ia gata, ia vezi. Institutiile noastre isi fac treaba. Nu cumva esti complice?" @gaddafi nu cumva e vorba de ala care postase pe facebook de l-a gasit? Nu m-ar mira. Mai era un handicapat care isi prezenta armele cu mandrie.
    2 points
  4. Synopsis: A Scary Thought: I’ve worked in the Cyber Security space performing a wide breadth of penetration and red team services for years. Yes it’s still as easy (if not more so in this day and age!) to obtain Domain Admin “before lunch” as it was when I first started pen-testing. Back in September of 2013, Spider Labs wrote an article titled “Top Five Ways SpiderLabs Got Domain Admin on Your Internal Network” This article is written to compliment and serve as a Part 2 of sorts to the original SpiderLabs Blog post. Link: https://medium.com/@adam.toscher/top-five-ways-i-got-domain-admin-on-your-internal-network-before-lunch-2018-edition-82259ab73aaa Via:
    2 points
  5. Tocmai am ramas fara servici luna trecuta, pacat ca este valabil doar pentru capitala, a-s fi incercat o luna de test sa vad daca fac fata
    1 point
  6. M/F ? Am eu unu de vreo 2 luni cu tot cu poze, iti mai dau si poze si date personale, s-a dat block celor din preajma.
    -1 points
  7. Cumpar conturi vechi de facebook daca mai are cineva
    -1 points
×
×
  • Create New...