Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/20/18 in all areas

  1. Citeam articolul de pe wikipedia despre Markov Chain (Link) si am spus sa incerc sa il implementez repede in Python. Link catre script. Am sa pun si un asciinema cand am timp ca imi face niste mofturi acum si nu am timp sa il rezolv. Aici e 'algoritmul' : * It eats exactly once a day. * If it ate cheese today, tomorrow it will eat lettuce or grapes with equal probability. * If it ate grapes today, tomorrow it will eat grapes with probability 1/10, cheese with probability 4/10 and lettuce with probability 5/10. * If it ate lettuce today, tomorrow it will eat grapes with probability 4/10 or cheese with probability 6/10. It will not eat lettuce again tomorrow. EDIT: Link catre 'demonstratie' https://asciinema.org/a/sKiuIfAeoaelS1zotA5TOt6zZ
    3 points
  2. Cu boala te mai lupti, da cu prostia...
    1 point
  3. Vezi tu, este exact ca in afirmatia lui Snowden: https://mobile.twitter.com/snowden/status/975147858096742405 Cred ca important e de ce parte a baricadei te afli. Si asta e disclaimerul lui @nytro pentru netripper, deci baga mare. Legal disclaimer Usage of NetRipper for attacking targets without prior mutual consent is illegal. It is the end user's responsability to obey all applicable local, state and federal laws. Developers assume no liability and are not responsible for any misuse or damage caused by this program!
    1 point
  4. Sansele sa vina la tine pe persoana fizica sunt mai mari decat pe persoana juridica. Deschizi ceva prin UK/Estonia si astfel reduci din prostia de la noi in materie de firme si pe langa asta facilitezi si relatia cu clientii din punct de vedere fiscal. In plus poti face dovada cu contractele incheiate ca scopul nu este sa furi sau sa imprastii malware. Restul sunt particularitati, daca maine cineva foloseste o masina sa faca un atentat sinucigas inseama ca e e vina producatorul masinii ca nu si-a luat masurile de siguranta ca sa evite folosirea ei in alt scop? Sau ai vazut pe cineva sa se duca la Microsoft sa ii ia la 13 ca de ce nu si-au luat masuri de precautie ca sa nu se poata folosi Windows-ul ca sa faci nasoale?
    1 point
  5. Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar cunosc persoane care folosesc asa ceva pentru sporirea productivitatii https://app.activtrak.com/ si pentru a evita furtul de clientela in randul oamenilor din vanzari.
    1 point
  6. Multumesc. Diferenta care ar fi aici este ca targetul meu sunt firmele mici si mijlocii ce vor sa isi sporeasca productivitatea si securitatea datelor prin monitorizarea constanta a oricarei statii din cadrul companiei. Aparent tipul asta, Huddleston, nu a dat una de un leu pe faptul ca ar putea fi folosit la lucruri ilegale, chiar viza asta. Insa totodata nu vad cum ar fi putut filtra chiar de ar fi intentionat sa o faca. Foarte interesant in orice caz.
    1 point
  7. https://thehackernews.com/2018/02/malware-author-jailed.html
    1 point
  8. exista o facultate de programare in romania unde chiar inveti carte?
    1 point
  9. Defapt facultatea este buna daca vrei pe viitor sa mergi spre bugetari, multinationale sau firme mari. Majoritatea firmelor serioase cam vor o diploma in domeniu, daca nu esti cumva un guru cu experienta / recunoscut.
    1 point
  10. Ca o completare: facultatea nu te face programator, doar iti ofera o diploma care iti poate oferi un job. cum zicea si syntax, programator te faci singur, tot pe forum am citit o faza ca te poti angaja web dev fara bac (te angajeaza ca portar si iti da la negru bani) uite, eu sunt student la fac. de Automatica si Calculatoare, crezi ca se face cine stie ce? un lucru e cert la AC, daca nu faci citirea si afisarea unei matrici cu pointeri si alocare dinamica nu termini facultatea.
    1 point
  11. salut,ma poate ajuta cineva cu ghidul "cum sa ti recastigi iubita" de alex david?un link de download?
    0 points
  12. La poli in Bucuresti am auzit ca se face cu adev carte, sau in Timisoara la info.
    -1 points
×
×
  • Create New...