Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/13/18 in all areas

  1. Salut, stiu ca s-a mai discutat despre facultatile de IT dar nu am vazut nici-un topic despre facultatile de IT la ID. Am cautat si pe google dar fara rezultat. Sunt din bucuresti si lucrezi L-V 8:00-16:00 in alt domeniu, deci nu am timp sa ma duc la o facultate la zi. Sunt pasionat de IT si sunt autodidact, invat constant dar imi trebuie si o diploma pentru a fi angajat in domeniu si a promova pe viitor. Deocamdata alternez intre Ase cibernetica si Titu Maiorescu. Voi ce parere aveti? As aprecia enorm daca m-ati ajuta si pe mine!
    2 points
  2. 2 points
  3. http://www.idifr.ase.ro/programe-id @horus https://www.4icu.org/ro/ : ...................... 4. Academia de Studii Economice din Bucuresti ...................... 43. Universitatea Titu Maiorescu
    2 points
  4. http://prntscr.com/jdwsa9 http://prntscr.com/jdwrg4 http://prntscr.com/jdwrra
    1 point
  5. Nu se uita pe diploma nimeni si nici nu e necesar sa mentionezi in CV faptul ca faci la IF sau la ID. Bagi ceva gen "Student Computer Science, X University". Faptul ca nu ai o diploma e un drawback foarte mare mai ales la nivel de entry-level. Multi de la HR o sa te ignore fara diploma, Diploma iti asigura o invitatie la un interviu, dar restul depinde tot de cunostinte,personalitate, starea de spirit a persoanei cu care stai de vorba, etc.
    1 point
  6. La Universitatea din București există informatica la ID. http://fmi.unibuc.ro/ro/idd/
    1 point
  7. In momentul de fata daca ai doua joburi si tragi ca un disperat, faci bani frumosi in Romania. Frumosi comparativ cu ce castiga majoritatea in Romania. De exemplu, sa zicem ca ai putea face 5000 de euro. In alta tara membra UE, facand doar unul singur dintre cele doua joburi, fara sa muncesti dublu, castigi tot atat sau chiar si 10.000 Euro. Crezi ca se va ajunge vreodata ca muncind moderat, fara sa tragi ca boul in jug, sa castigi tot la fel si in Romania, asta doar dintr-un singur job ? Cum ramane cand vei avea nevoie sa te duci la doctor si vei pleca mai bolnav de cum ai venit ? Cum ramane cand vei vrea sa iti dai copilul/copiii la scoala si vor veni mai prosti de cum i-ai trimis fiindca profesorii nu isi dau interesul dar iti cer in schimb fondul scolii, al clasei, al [ce vrei tu], plus bani de pregatire ca sa ti-l invete ce trebuie, desi asta era scopul lor de prima oara ?
    1 point
  8. Majoritatea comentariilor sunt pe langa subiect. Omul nu a intrebat "ce facultate sa fac ca sa devin programator?" si nici "E bun ASE-ul sa devin programator ?". El doreste sa obtina o diploma astfel incat sa faca un career switch. Pana acum niciun comentariu nu a venit cu o alta alternativa la facultatile ID propuse de el si nici cu PRO / CON legat de ce a intrebat IT-ul nu inseamna numai programatori. Cum am zis mai sus, intre ASE si Titu Maiorescu, eu recomand ASE-ul.
    1 point
  9. da nici eu nu ma asteptam, a venit cam tarziu dar nu asta conteaza !
    1 point
  10. Exploiting CVE-2018-1038 - Total Meltdown Posted on 23rd April 2018 Tagged in exploit, windows, kernel Back in March, a vulnerability was disclosed by Ulf Frisk in Windows 7 and Server 2008 R2. The vulnerability is pretty awesome, a patch released by Microsoft to mitigate the Meltdown vulnerability inadvertently opened up a hole on versions of Windows, allowing any process to access and modify page table entries. The writeup of the vulnerability can be found over on Ulf's blog here, and is well worth a read. This week I had some free time, so I decided to dig into the vulnerability and see just how the issue manifested itself. The aim was to create a quick exploit which could be used to elevate privileges during an assessment. I ended up delving into Windows memory management more than I had before, so this post was created to walk through just how an exploit can be crafted for this kind of vulnerability. As always, this post is for people looking to learn about exploitation techniques rather than simply providing a ready to fire exploit. With that said, let's start with some paging fundamentals. Articol complet: https://blog.xpnsec.com/total-meltdown-cve-2018-1038/
    1 point
  11. Eu zic ca e mai facultate decat Calculatoare de la Politehnica Oradea sau Calculatoare de la Universitatea Tehnica Botosani. (nu stiu daca exista facultatile respective, dar cred ca s-a inteles ce vreau sa zic) Eu zic ca ASE-ul ar fi mai bun pentru ca de multe ori am vazut ca pe la banci in IT se prefera persoane absolvente de facultati economice.
    0 points
  12. 0 points
  13. Posteza aceast topic pentru a va informa ca acum cateva luni in urma am postat o cere pentru RDP si SMTP , ulterior am fost contactat de ICQ: 665490889 exilium si pe Jabber: Scosty90@jabber.ru dupa putina discutie am concordat pretul si iam trimes suma de € 200, prin Western Union pe numele: Cires Gaby Adi . dupa o mare insistenta in a trimete bani cat mai rapid si tot odata a primi servicile platite acesta odata ce a ridicat bani nu a mai raspuns, dupa 2 zile la intamplarea aceasta vreu sa postez acest topic pentru a preveni ca alcineva sa trimeata bani sau sa fie inselat de aceasta persona, ulterior am facut plangere in parchet la tribunal, si va urma sa se sesizeze ancheta. Va voi informa ulterior cu alte informati.
    -1 points
×
×
  • Create New...