Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/21/18 in all areas

  1. Cat spam poti sa faci omule? Iti trebuie 50 pentru market, inteleg dar du-te in https://rstforums.com/forum/forum/19-cosul-de-gunoi/ si lasa-ne in pace.
    3 points
  2. Nytro s-a cam inmuiat, da ban pentru injuraturi, si saracul ala de SirGod e pe aceeasi nota, cred ca de-aia l-a pus moderator, ca amandoi sunt moi si dau ban pentru injuraturi. Asta e forum de barbati adevarati care injura si ragaie dupa ce beau, nu de pizdulici care vorbesc frumos
    2 points
  3. Trader😂😂 ești 100% un spammer jegos, PACE!
    2 points
  4. Poate o sa te surpinda, dar ce ai tu se poate diagnostica si chiar, se poate trata.
    1 point
  5. M-am oprit la "Asa e romanul vai de capul lui". As fi vrut sa iti explic de ce esti idiot, dar nu merita timpul pierdut. Probabil o sa te transformi inca unul cu diploma de licenta, angajat pe la multinationale (kfc, mcdonalds).
    1 point
  6. Un loc sa se adune toti saracii sa discute despre ce poate face un sarac cu abonament la internet. http://saracie-center.com/
    1 point
  7. Forta. Insa ma gandesc daca sa sterg acest link, deoarece am impresia ca o sa ne fure niste utilizatori...
    1 point
  8. https://mega.nz/#!mspQCDRb!ae-9Zo8nC-V7hpywIptYPX7e6iPgy5HlRH8bSdpuD-Y
    1 point
  9. Salut. Azi e ziua lu' @kasmir Va asteptam la party pe : https://discord.gg/34Dx9ct De la 20:00 facem show! Organizatori: KronzyBeleaua Dan Farmacie Ben Supremu j1ll2013 Reincarnatu WormValoare Vladutz Saracu Aismen Dintosu Maria Muii gratis la toata lumea! Sarbatorit: @kasmir Invitati Speciali: Florin Salam Dani Mocanu Tzanca Uraganu Leo de la Kuweit ---------------------------------------------------------------------------------------- FREE ENTRY AND MUY LA ALL LUME.
    0 points
  10. Pm cu mai multe detalii
    -1 points
  11. vreau si eu asta pls https://www.scribd.com/doc/44058308/Sartre-Jean-Paul-Greata
    -1 points
  12. Salut. Imi poti da te rog mai multe detalii despre conturi in privat? Multumesc.
    -1 points
  13. Ceva ce poate va intereseaza.
    -1 points
  14. Trag pamant pe tine. Acum e problema si ca urez la multi ani? Inteleg ca esti ofticat, dar mai usor ca iti pocnesc venele la gat.
    -1 points
  15. Salutare tuturor. Eu sunt Cristi, am 21 si ma ocup cel mai mult cu trading online. Sper sa ajung sa imi fac ceva cunostinte si pe aici. O zi buna va doresc!
    -1 points
  16. -3 points
×
×
  • Create New...