Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/01/18 in all areas

  1. Mai bine fac dropshipping cu vibratoare. La cati betivi cu pula mica sunt in Romania, sigur fac vanzare buna la saracele femei :)))))))
    1 point
  2. -1 points
  3. Saluuuut , caut de ceva timp comanda , accea pe care o bag in arhiva si de ex ala daca da perl arhiva ip imi da datele root-ului pe email Stiu ca era ceva de genul " sendmail -L adresa@gmail.com " dar nu mai stiu sigur Multumesc!
    -1 points
  4. Siteul de vanzare nu este al meu. Mi-am spus doar punctul de vedere. Am vrut doar sa arat ca exista si alte ratiuni si uneori informatii inexacte sau incorecte pot duce la afirmatii gresite. Cu 15.000 euro investitie .... cate afaceri cu profit mai mare decat al unui "aprozar" gasesti (9.000 Euro)? ☺️ Recuperarea (teoretica) a investitiei este 1,6 ani. Exista businessuri cu cifra de afaceri de milioane de euro pe pierdere fiscala... Profitul de 9000 euro ar trebui sa fie in mod normal rezultalul: Venituri - toate Cheltuielile. Ar trebui sa includa inclusiv cheltuielile de personal. Informatia trebuie verificata insa... Eu nu o cunosc. Totusi, ca amortizare a investitiei intiale (achizitia) ar putea sa fie ceva interesant pentru cei pasionati de asa ceva. Unii mai pot sa vada si in perspectiva, sa dezvolte ceea ce exista sau sa combine cu ceea ce detine... sau ... daca vrei sa faci asa ceva de la ZERO poate e mai indicat sa cumperi ceva care functioneaza si aduce profit. Asta... nu inainte de a verifica informatiile... Fiecare are dreptul sa judece si sa actioneze cum doreste. Sunt interesat sa discut in principiu despre evaluarea unui astfel de business si din acest motiv am intrat aici. Detineti cumva adevarul absolut? Va deranjez cumva? Poate imi pierd timpul pe aici ... Am riscat si treaba asta. Repet: Nu este siteul meu si nu am nici o "amicitie" cu vanzatorul!
    -1 points
×
×
  • Create New...