Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/31/18 in all areas

  1. The law of supply and demand is a theory that explains the interaction between the supply of a resource and the demand for that resource. The theory defines the effect that the availability of a particular product and the desire (or demand) for that product has on its price. Generally, low supply and high demand increase price. In contrast, the greater the supply and the lower the demand, the price tends to fall. https://www.investopedia.com/terms/l/law-of-supply-demand.asp
    1 point
  2. Am auzit si eu de treaba asta la cineva.Din ce am auzit si inteles, POSIBIL SA MANANC CACAT, DECI SA NU MA CREZI, este vorba de o rezistenta aflata in usb-ul respectiv.Cineva a incarcat telefonul cu un rahat de cablu chinezesc, care nu avea acea rezistenta, si si-a prajit telefonul.Dar cat timp nu dai 5 lei / cablu usb, poti sa cumperi linistit.Sau daca iei cablu din china, sa fie cu review-uri. De exemplu https://www.aliexpress.com/item/Pzoz-Type-C-Cable-Usb-C-3-1-Fast-5A-Charge-Data-Cabel-Android-For-samsung/32836425730.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.750f4c4dYIH0rk Am gasit despre el f multe review-uri bune, pe reddit, date de persoane care l-au testat pe telefon, cu fast charge-ul de la Huawei(din cate stiu, este singurul momentan care poate duce 5A). In principiu, orice cablu care nu e 5 lei, e bun. BTW, daca ai ceva buget, vezi ca tre sa apasa oneplus 6T. Totusi vad si popcophone-ul f laudat.
    1 point
  3. Salutare,sunt nou pe acest forum si as dori sa va cer cateva sugestii legate de facultate.Imi cer scz ca am postat aici ,dar nu am gasit nicaieri pe forum o sectiune ,cu intrebari despre facultati.As dori si eu sa stiu daca pe acest forum este cineva care a terminat sau face automatica si calculatoare ,din cadrul poli timisoara.Daca da atunci as dori sa va intreb,daca la departamentul de informatica ,din cadrul automatica si calculatoare ,se face fizica si daca da ,de ce nivel? Pun aceasta intrebare, deoarece sunt un elev de nivel mediu la fizica si as vrea sa vad cam cum stau lucruriile la acest departament? Repet sa raspunda numai cei care sunt la aceasta facultate,strict din timisoara(nu bucuresti,nu cluj) si care stiu cum sta treba la acest departament.Cei care sunt in general"oamenii lui OFFTOPIC" ii rog sa se abtina.Va multumesc anticipat!!!
    1 point
  4. Facand putin abstractie de intrebarea-n sine, cred ca am cel putin 2 boli mintale din pricina arogantei intalnite pe la interviuri (fie si programare). Rar am intalnit niste oameni cu cap sa iti vorbeasca de la egal la egal sau macar sa nu-ti vanda povesti cu sirop. Adica pe bune acum, tu iti pui angajatii sa sara pe geam cand vine ANAFu (real story) iar la interviuri o arzi ca o zdreanta cu figuri si oferte pe care nu le poti indeplini? Poate e vremea sa dai faliment sau macar sa iti dai 2 palme... hmm . Cred ca cea mai mare greseala pe care o poti face la un interviu e sa le demonstrezi (fie si accidental) ca nu au unul mai bun ca tine pe acolo, asta ii scoate din minti, ar prefera sa cada tavanul peste ei decat sa inghita asa ceva. Ultima experienta pe care am avut-o a fost sa ii demonstrez prostului ca e prost (ala chipurile era un fel de smecher pe acolo) si asta m-a costat, ironia e ca a sarit si ala la vreo 2 luni .
    1 point
  5. daca esti interesat bine daca nu , nu imi fute tu orice topic ca esti tu ala zeus !
    -1 points
×
×
  • Create New...