Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/16/18 in all areas

  1. Da, daca ai un laser suficient de puternic sau un flamethrower. Plot twist: Nu scapa nici cei care nu au chip. Ca sa nu fiu off-topic, se pot distruge cu un camp electromagnetic puternic dar asta nu inseamna ca iti iau foc sub piele. Inseamna doar ca nu or sa mai poata sa fie citite.
    2 points
  2. @immun3 prostii se inmultesc mai repede decat crezi .
    1 point
  3. Acum am comandat si eu unul. Sa zicem, probabil as fi luat Huawei daca mai era pe stoc, desi tot eram in dubii. Cumva in interiorul meu imi doream sa nu mai fie pe stoc.
    1 point
  4. Revin, am fost pe emag la 2 min maxim dupa ce s-a dat drumul. Produsele cu preturi bune au fost direct stoc epuizat, desi spuneau ca au 500-2000 buc. Am luat pana la urma un A6+ (2018) cu 999 lei. Concluzie dupa ce m-am uitat peste cateva produse din diferite categorii: sunt reduse cam la fel in oricare perioada a anului, poate un 100 Lei mai mult de blackfriday.
    1 point
  5. Implementare in organele sexuale. Inainte sa te conectezi la socket-ul unei tarfe sa iti vibreze coaiele daca are ceva STD, un fel de firewall si adaugare fonduri in escrow. Si apoi taxare pe IOPS, cu diferite tarife si discount-uri in functie de durata, viteza, etc.
    1 point
  6. Nu va mai drogat! RFID citit prin GPS? Sunt tare curios cum functioneaza asta din punct de vedere tehnic. Daca face cineva un paper care sa demonstreze asta si il patenteaza, sigur se imbogateste. Controlarea gandurilor prin RFID? (1)RFID = 6666 -> 6+6 6+6 -> 18 18 -> 1+8 1+8 -> 99 care este intors defapt tot 66. Incredibil, oculta mondiala ascunde mesaje direct in numele tehnologiei. (2)GPS = 666 Din (1) si (2) => 66 666 -> 66666 care poate sa fie inlocuit cu Devil, cuvantul in engleza pentru Diavol. Asa e! Tocmai am demonstrat aceasta teorema. Cu siguranta RFID-ul e o tehnologie facuta de reptilienii masoni de rang 7 controlati mintal prin unde psihotronice de bafetanos cel complet si corect definit. Serios acum, nu mai credeti tot ce cititi pe toate site-urile de pseudo stiinta sau bloguri obscure. Cu atat mai mult cu cat suntem pe un site de tech si ar trebui sa stim mai bine ce e in spatele acestor tehnologii. Plot twist: majoritatea telefoanelor din ziua de azi au NFC care e tot un circuit de RFID. Practic esti deja "marcat". Cartelele de la metrou sau autobuz, bagde-urile de acces in firma, cardul bancar contactless, toate sunt RFID. Diferenta e ca le ai in buzunar si nu sub piele, e o diferenta asa de mare?
    1 point
  7. Cenzureaza limbaju' ala de stana, nu tre' sa iti aduc eu aminte de regulament, okay? Multumesc pentru intelegere. Daca in 2018 ne chinuim sa intelegem o tehnologie simpla cum ar fi RFID/NFC, atunci avem o problema de inteligenta. Si daca totusi sunt prost ca am aceste cipuri implantate, adu si argumente.Dar sa fie pe o baza stiintifica, logica....sper ca nu esti printre aia care cred ca poti controla o fiinta umana cu ajutorul lor sau ca o poti urmari....
    -3 points
×
×
  • Create New...