Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/19 in all areas

  1. Daca mai redeschideti topicuri din 2014 va fut muma-n cur
    3 points
  2. A man has been charged with flying a drone near Heathrow Airport on 24 December. George Rusu is accused of using a drone on a field near the runway just days after a scare at Gatwick grounded more than 1,000 flights.... https://www.bbc.co.uk/news/uk-england-london-46935933 Bre, daca stiti ca aveti pitici pe creier, stati acasa, oricum geme tara de prosti, va puteti camufla bine acolo si nu va are nimeni treaba..
    2 points
  3. Inainte de a te apuca de treaba, ia in considerare astea: O afacere nu se face prin spam. Citeste CAN-SPAM Act Cauta un om care stie cum sa faca marketing
    2 points
  4. Da un search, era un baiat necajit cu nevasta a primit mai multe solutii.
    2 points
  5. la ora asta ne urezi o zi frumoasa ?
    1 point
  6. Cont cu ajutorul caruia sa-si faca rezervare la ma-sa.
    1 point
  7. Stai linistit ca numai suturi in cur mi-am luat aici. Pe oamenii care m-au ajutat cu informatii si sfaturi cred ca ii pot numara pe degetele de la o mana. E vorba de atitudinea ta, tipic romaneasca. In primul rand nimeni nu-ti este dator cu nimic, si in al doilea rand tu vrei sa faci chestii "advanced" fara notiuni de baza, tratezi lucrurile cu superficialitate, dar pe noi cu superioritate. Trebuie sa inveti SQL, ca sa poti intelege cum se creeaza o baza de date, cum este structurata, cum se introduc datele (insert), cum se pot apela (query), modificari (update, modify). Poti invata SQL la nivel basic, in cateva saptamani, o luna, desi tu furi curent grav si mai mult ca sigur n-o sa faci asta prea curand. https://www.codecademy.com/learn/learn-sql https://www.w3schools.com/sql/ https://www.pdfdrive.com/sql-for-dummies-8th-edition-e18718583.html https://www.dummies.com/programming/sql/sql-for-dummies-cheat-sheet/ Treci si pe la https://pwnthecode.com/, un proiect dezvoltat de utilizatori ai acestui forum. Dupa ce ai invatat la nivel basic, poti citi despre vulnerabilitatile unei baze de date si cum se pot exploata (SQL injection - SQLi), ce tip de SQLi sunt, etc. Tool-uri automate sunt SQLmap si SQLNinja - probabil vei sari direct la astea. Iti recomand sa te joci cu Damn Vulnerable Web Application http://www.dvwa.co.uk/ si apoi cu Mutillidae https://www.owasp.org/index.php/OWASP_Mutillidae_2_Project. Dupa ce ai facut astea, mai vorbim. Si nu ma mai trage tu de urechi, ca n-am futut impreuna. Ok? Mersi!
    1 point
  8. Acatiste, blesteme ezoterice in forma de SYN :))))))
    1 point
  9. https://docs.microsoft.com/en-us/windows/desktop/api/libloaderapi/nf-libloaderapi-freelibraryandexitthread
    1 point
  10. Te ajuta asta? https://stackoverflow.com/questions/42748519/how-to-unload-dll-from-memory-in-c
    1 point
  11. o lectura usoara, o citesti in cateva zile: https://www.amazon.com/Kingpin-Hacker-Billion-Dollar-Cybercrime-Underground/dp/0307588696
    1 point
  12. Deschizi Wireshark ~~~> Filter: classicstun, iar dupa apelezi acea persoana, trebuie sa raspunda pentru a creea o legatura intre tine si persoana respectiva, foloseam metoda asta mai demult pentru scammeri de pe steam, nu stiu sigur daca merge la facebook posibil sa existe ceva filtre pe la mijloc!
    -1 points
  13. nu mai e nevoie,m-am inteles mai bine cu rusii
    -1 points
×
×
  • Create New...