Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/10/19 in Posts

  1. Ai facut tot ceea ce am spus mai sus si tot ai tupeu. Prostul nu este prost destul pana nu este si fudul. Esti cioban si culmea te si cheama Ciobanu numele de familie... cred ca este destinul ce isi spune cuvantul. https://www.facebook.com/marian97c
    1 point
  2. Cred ca cea mai buna imbunatatire e aia cu folder pt fiecare app.Nu o sa mai ceara nimeni acces la file storage si alte rahaturi, fiecare app va scrie intr-un folder in care are doar ea acces si gata.
    1 point
  3. http://lmgtfy.com/?q=Sa%3Amp
    1 point
  4. In primul rand, vorbeste frumos. Sanatos la cap poate nu esti tu, nu iti sta utilizatorii pe forum din cauza faptului ca se ia prea mult la misto si la un moment dat ti se taie de un forum in care majoritatea membrilor ii iau la misto pe ceilalti. Incearca sa ajuti oameni, nu sa ii desconsideri, raspunde si vorbeste frumos cu ei. Daca nu iti sta asta in caracter atunci meriti soarta, totul se duce de rapa. Multumesc de raspuns, imi astept banul pe forum, stergerea topicului, nu ma intereseaza ce faci, ma intereseaza doar ca ai citit acest mesaj. Succes!
    -1 points
  5. Da, asa e, da, oriunde da.
    -1 points
  6. L-am facut pentru mine.
    -1 points
  7. Ho, periculosule, vezi ca te articulezi prea tare. Esti "jmeker" pe aici si ameninti, daca ai face asta, ar insemna ca si eu iti dau de treaba. Daca vrei sa iti pierzi timpul de pomana nu ai decat.
    -1 points
  8. -1 points
  9. Articolul tau a fost bun, insa sters, am primit notificare de la google prin google search console precum ca articolul nu este corespunzator. In legatura cu drepturile, site-ul a fost sters din cauza namebox, daca stiti in 2017 a avut o problema prin martie iar toate articolele au fost luate din google cache si trecute pe numele meu. Hai sa nu ne luam de un alt proiect, aici vorbim strict de masterweb, inteleg nu va place, e ok. In legatura de alte proiecte pe care le detin va rog sa nu va luati.
    -1 points
  10. Da, au fost foarte bune si sunt, profit de faptul ca regulile voastre sunt bune si le folosesc si la mine.
    -1 points
  11. SIgur, te asteptam si pe tine sa ne inveti jmekerii
    -1 points
  12. Esti penibil, furi , jignesti, nu respecti comunitatea aceasta si ai pretenti... mai prost de atat poate sa existe ? Nu ai pic de continut, 11 conturi create fin care 4-5 ale tale,get a life. Apoi sa iti dai like singur este ca si cum ti-o sugi singur. Apropo ti-o sugi singur? cum reusesti ? Apropo vad ca ai furat si de pe rst si learndigital si seopedia MAI POTI BA? P.S Cunosc un medic bun pentru cazul tau, imi poti trimite pm si iti dau datele sale de contact
    -1 points
  13. Te poti duce si tu la el, daca te-ai chinuit sa scrii atat pentru ceea ce crezi tu "cauza pierduta". Succes!
    -1 points
×
×
  • Create New...