Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/19/19 in all areas

  1. Scrie-ne tu, spune-ne ce ai mai facut in tot acest timp si arata-ne cateva proiecte la care ai lucrat sau ceva bucati de cod
    1 point
  2. In loc sa fiti ironici, mai bine l-ati ajuta pe om. Ce a fost si ce a ajuns forumu asta. Nu puteti sa-l ajutati, nu mai postati aiurea. ON: De ajutat nu prea cred ca te va ajuta nimeni, aceasi problema am intampinat-o si eu pe Networking, iti spun si de ce: persoane mai bune ca tine, care sunt dornice sa te ajute nu prea vei gasi, pentru ca acel timp il pot folosi pentru ei, sa-si faca un portofoliu, sau sa castige niste bani, etc. Ce poti tu sa faci in schimb, este sa intrii in contact cu persoane de acelasi nivel ca al tau, sa invatati impreuna. Si asta este benefic: cand dai de greu, nu primesti mura in gura ci incerci sa cauti, gasiti impreuna, va adaptait. Alt lucru, ai putea sa te bagi pe site-uri gen Fiverr(nu stiu daca mai exista) insa acolo poti da de indieni.
    1 point
  3. Nu ii pasa nimanui de tine. Pune mana pe un abecedar.
    1 point
  4. E foarte bine ca Nytro a decis sa deschida un topic de genul asta avand in vedere ca sunt multi elevi dezorientati de clasa a 12-a.
    1 point
  5. Parerea mea.. daca vreti o viata linistita alegeti orice dar numai Politehnica nu. Daca intr-adevar vrei sa te tii de treaba si sa fi as in Calculatoare-Programare .. chiar si asa gandeste-te de doua ori , la Politehnica vei intalni profesori aruncati in Dambovita iar pe partea cealalta vei gasi profesori ce scriu pe usile amfiteatrului.
    1 point
×
×
  • Create New...