Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/23/19 in all areas

 1. 2 points
  Ala cred e fratele vostru de aici :))) kfollow si celalalte 20 de nicknames
 2. 1 point
  Just my 2 cents: Decat sa faci mare smecherie de app in c++ ca sa-o bagi cu jni in android sau swift pt ios, poti incerca sfintele comenzi de adebeu, niste python sa cauti dupa imagine, si o minunatie de fisier in care sa-ti tii datele pentru anunt. Cu niste chinuiala, poti sa faci ceva automat, care sa faca ce vrei pe baza unui xmll frumos, in cazul in care nu ai captcha-uri. Omu' vrea tool de automatizare, nu cred ca s-a chinuit google ani buni ca sa vina unul cu 12 clase ( cu nivelul de info din liceu abia faci hello world-ul ) sa dea cu jni-ul in android de sa automatizeze totul frumos
 3. 1 point
  Ai vrut sa pari interesant ? ca nu te inteleg . Uite ca eu am si facultate si tot nu stiu c++ . Te-ai udat cand ai auzit de 10k/saptamana ? Daca tot esti asa tare, de ce nu faci tu ce am cerut ? Sau nu ai terminat 12 clase ?
 4. 1 point
  Cand cumparati telefon android, incercati sa luati ultima generatie, de ce? Simplu, suport software si update-uri mult mai multe in primul an de la lansare, decat in cel de-al doilea sau al treilea, chestia asta se aplica cu desarvarsire in lumea android, cred ca ati observat si voi. La Apple nu se aplica, unde un dispozitiv beneficiaza de 4-5 ani de actualizari si suport.
 5. 1 point
  M-am decis pana la urma sa iau s10, dupa multe review-uri si discutat cu persoane care au iphone am ajuns la concluzia ca nu se justifica preturile exagerate. Va multumesc pentru pareri.
 6. 1 point
  Iati un Samsung cred ca isi merita bani + au o autonomie a bateriei mult mai ridicata fata de Iphone.
 7. 1 point
  Salut, nu esti multumit cu s7, [(nu am citit tot) de ce mai intrebi?],, opinia mea este ca Samsung sunt cele mai bune telefoane, succes
 8. 1 point
  Daca vrei sa ramai in ecosistemul Android cat si cel Samsung, si vrei sa faci si o oarecare economie, S10e e o alegere foarte buna, o sa vezi ca OneUI e mult mai bun decat Samsung Experience. Avand in vedere ca ai si mainile mai mici, eu zic ca S10e se potriveste si pentru ergonomie. Daca vrei sa incerci ceva diferit, sa iei Apple, nu are rost sa iti iei generatie veche. Iar avand in vedere ca XR are ecran 720p, sa fim seriosi, mai bine iei S10e. Daca XR avea ecran 1080p era o varianta de luat in seama, dar daca nu au fost in stare sa respecte una dintre cele mai importante chestii pe care pana si telefoane de 500 de lei o respecta, minim rezolutie FHD in 2019, nu merita sa vanda, sincer. Daca iti permiti sa te intinzi, un XS ar fi bun.
 9. 0 points
  Gandeste-te la un S9 sau S9 plus.. Mai accesibil ca pret. Am S9 Plus de vreo 6 luni iam facut root si pot sa spun ca nu am avut nici un crash,sacadare sau orice de genu. Bateria tine o zi fara probleme si il folosesc destuld de mult. Uitate la o comparatie pe youtube si decizi daca pentru banii in plus chiar ai nevoide de s10.
 10. -1 points
  Nu ai prins faptul ca Apple isi actualizeaza device-urile doar sa le scada performanta dupa 1 an?
×
×
 • Create New...