Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/14/19 in all areas

  1. Vinde-ti creierul mai bine, futu-te-n gura de ratat.
    1 point
  2. Ba, urmaresc forumu asta din umbra de ceva timp, nu am mai postat. Dar cat puteti ba sa fiti de terminati? Oare prostia asta a voastra nu are limite? Ce baza de date ba, ca aia era cu persoane de prin anii 90'. 80% din cei care sunt in baza aia de date au murit. Numa invitatii filelist, coduri, dork-uri si baze de date visati. Sa faceti ceva pentru viitoru vostru n-ati face. Ai aici oameni care sunt guru in Linux, care stiu Python si alte lucruri utile si voi cereti baze de date.
    1 point
  3. Iti recomand EEVBlog, are si un playlist cu videoclipuri despre panourile lui solare si in care face si calcule ca sa demonstreze ineficienta unor proiecte gen Solar Roadways. Nu e fix ce cauti dar cred ca te-ar ajuta, nu doar playlistul ci si canalul in sine. Are si forum, poate sun mai multe chestii p-acolo.
    1 point
  4. Esti o fortza mondiala. Sper sa-ti cada mana urmatoarea data cand esti atat de lenes incat nici macar formatarea n-ai scos-o, sa nu mai zic de 'funda' https://www.tpu.ro/educatie/stie-cineva-un-site-cu-video-uri-in-care-o-persoana-proiecteaza-un-panou-fotovoltaic-si-face-live-calcule-fizice-si/
    1 point
  5. 0770927413 poti suna ori direct mesaj pe insta 💥 tu stefann 💥 cont cu 68.8 K 100%români
    -2 points
  6. 100% doar români.. Contul creste pe zi ce trece 0770927413 asta este nr meu pentru detalii sunati
    -2 points
×
×
  • Create New...