Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/25/19 in all areas

  1. Normal ca te inseala, te-a luat de papagal si a gasit pe altu de o fute mai bine, dar de tine se simte atasata ca suport moral, sprijin material, stie ca-i vei fi aproape la greu, si pe ce se mai bazeaza relatia voastra. Un futai bun spulbera tot.. incearca sa i-o tragi ca la ultima parasuta, si o sa vezi pe urma efectul. Majoritatea pisdelor gandesc total diferit fata de ce-ti imaginezi tu ca ar arata o relatie ideala.
    2 points
  2. Salut Pot folosi acest "CH341A bios programmer" "https://www.optimusdigital.ro/ro/programatoare/479-programator-de-memorie-ch341a.html" pentru placile de baza desktop de la Lenovo seriile A6x - A9x, inclusiv Gigabyte, Asus, ASRock?
    1 point
  3. Și-a găsit pe unul care știe gramatică.
    1 point
  4. Ti o spun dim experientele mele personale. Am iesit si am futut femei casatorite, cu copii, vaduve, babe, etc. relatii de 10 ani, 15 ani. M am intrebat, fiind tanar, ce plm cauta femeile astea cu mine avand barbati si copii acasa? Raspunsul e simplu, relatiile se strica, racesc, devin toxice. Cand unul dintre parteneri lasa loc, apare the third wheel. Un fapt e sigur. A gasit alta pula, poate chiar si un sprijin mai bun ca al tau. Sa nu te mire. Inca o treaba, daca a aparut indoiala ca te inseala, relatia nu va mai fi niciodata ca inainte. Trebuie sa intelegi ca femeile sunt perverse, mai mult decat crezi...mult mai mult. Sa gasesti una care sa ti fie alaturi toata viata, loterie. Nu s model playboy, nu ofer prea multe, dar la nivel conversational, le dau sa zaca. Cred ca asta si cauta, iluzia ca le intelegi mai bine decat cel de acasa. Un umar pe care sa planga. E pas mic pana la futai. Te cred ca ati fost lapte si miere, dar am vazut cum dau cu piciorul la relatii de ani de zile pentru....o noapte 2 de placeri si cateva discutii scoase din povesti. Sfatul meu, get your shit together, ia o tare si vorbeste cu ea ca si cum ai fi sigur de ce se intampla, chiar si fara dovezi. Arunca i tu ca stii de la cineva care a vazut o cu altcineva, dar conteaza sa fii increzator. Ea va ceda, mereu cedeaza. Dupa, e decizia ta cum procedezi. Ai nevoie de certitudine, confirmarea ei, ca e asa cum crezi, asta ca sa nu o iei randeaua. Nu te cunosc, imi pare rau ca treci prin asta stiind ca fut femeile altora, dar...simti ca te inseala. Te inseala. N ai gasit pe cine trebuie, nu esti primul nici ultimul care a crezut ca va merge. Pune ti gandurile in ordine si fii bine. Are balta peste. Tine ne la curent, m ai facut curios. De unde esti?
    1 point
  5. Jreister s-a imbatat si a futut-o pe urata de la prezentare cu care a iesit echipa la club.
    1 point
  6. 1 point
×
×
  • Create New...