Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/08/19 in all areas

  1. Eu am facut ceva de genul acesta pentru Shellcode compiler, insa nu stiu daca metoda mea e cea mai potrivita. In principiu ar trebui sa folosesti niste tokens (e.g. caractere speciale) si in functie de ele sa faci ce ai de facut. Nu stiu sa explic cum functioneaza, insa gasesti tutoriale legate de asa ceva si chiar si implementari de compilere C (basic) si probabil alte limbaje. Ce am facut eu a fost sa definesc un "state machine". Ideea mea e simpla: sunt in starea "x" (de exemplu starea neutra, in care astept ceva util, gen declarare de functie sau apel de functie). Apoi citesc caracter cu caracter in functie de starea mea. In limbajul meu poti defini o functie folosind "function nume_functie(parametri)" iar eu citesc doar caractere alfa numerice pana la un alt caracter. Daca e cuvantul e "function" inseamna ca utilizatorul vrea sa declare o functie si trec in starea de citire de declaratie de functie. Daca e altceva, ma astept sa vrea sa apeleze o functie si trec in starea respectiva. Pentru declararea de functie ma astept sa urmeze un spatiu (sau mai multe, sau tab-uri, in functie de cat de permisiv vrei sa fii). Daca nu sunt, poc, eroare. Daca da, trec in starea de citire a numelui functie (alpha numeric) pana la intalnirea caracterului "(" care indica faptul ca urmeaza parametrii). Si tot asa... Nu stiu care solutie ar fi mai buna, solutia mea mi s-a parut simpla, dar poate sa nu fie cea mai buna si mai practica. Daca vrei sa o folosesti, ia o foaie si un pix si deseneaza state machine-ul, cum vrei sa arate si prin ce caractere in ce alte stari sa ajunga. PS: La trecerea dintre stari trebuie sa salvezi niste date, cum ar fi numele unei functii.
    1 point
  2. Este ok ideea ta, dar totusi ai cumparat un domeniu.Eu in locul tau as incerca sa fac ceva mai creativ decat un site de review-uri la alte host-uri.Incearca sa faci ceva mai "misto" in care sa iti placa sa faci asta si sa ai posibilitatea sa castigi si ceva.
    1 point
  3. Mamaaa, asta m-a invatat pe mine cineva (tot de aici insa nu mai retin nick-ul) acum 5-6 ani cred :-)) (era pe timpul cu rstcenter...) Foarte bun tutorial. O sa caut in pc-ul meu ca aveam ceva syntaxe cu sqli, si le postez tot aici.
    1 point
  4. Merge sa fac eu pe saracu sa imi dai mie aia 30 de lei ??
    1 point
  5. Ba voi iar proiectati rachete? Un telefon ca Nokia 3310 are o baterie de 1200MAh. Un iPhone X are in jur de 2700MAh. Ce baterie externa vrei? Te cari cu inca un telefon dupa tine? Esti atat de sarac ca n-ai 30 de lei sa dai pe o baterie de 3000MAh? Da-mi paypal si-ti trimit eu 30 de lei.
    1 point
  6. Ba prajitule, iar vb de carcase cu panouri fotovoltaice? Caca-te-ai in ele de 4-5 celule ce-ti incap intr-o carcasa de tel, ca e mai probabil sa-ti explodeze telefonul de la stat in soare decat sa-ti incarci tu telefonul. Ca sa faci ce vrei tu, sa incarci un tel cu o baterie de la alt tel, e cancer. Telefonul ti se incarca de la alt telefon pentru ca asa-i spune otg-ul, sa-i dea o saracie de curent de cateva sute de mAh sa vada ce dracu vrea sa comunice cu dispozitivul.Pt asta, tre sa ai telefonul cu care vrei sa incarci, deschis. E mai ieftin sa-l vinzi si sa-ti iei un powerbank la 40 lei cu capacitate de 6000mah la 3.7V, care are output-ul de 2A 5V.
    1 point
×
×
  • Create New...