Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/17/20 in all areas

  1. TTL nu iti indica cu exactitate ce fel de sistem de operare ruleaza masina/device-ul pe care-l testezi. TTL este Time To Leave, adica este un numar de maxim 255, iar in cazul sistemelor de operare Windows de maxim 128 intr-adevar, care nu face nimic altceva decat previne ca un pachet sa nu se "invarta" in retea la nesfarsit, provocand astfel congestii. De fiecare data cand un pachet trece printr-un gateway, ti se decrementeaza cu 1. Chestia e ca daca acel pc sta in spatele unui router, si sansele sa stea sunt foarte mari, iar acel router este Cisco(cel putin pe Cisco stiu eu), poti seta TTL-ul sa plece de la 254. Deci nu ai nici o garantie prin ping. @Zatarra L-am scos. Nu lucrez daily cu asa ceva, in ideea ca nu ma intereseaza doferite valori de ttl. Cel mai probabil ai dreptate.
    2 points
  2. 1 point
  3. E inutil, ca si os fingerprint via nmap (daca nu cumva sistemele sunt configurate default). Daca nu da reply la ping, cum vezi time to live? (nota pentru @SynTAX: time to leave e cand mergi la prostituate)
    1 point
  4. Also, you can use webscreenshot... you can choose the render method (chromium / chrome, firefox, phantomjs) and specific ports (8080, 81, etc.).
    1 point
  5. I've recently used https://github.com/sensepost/gowitness, it uses Chrome Headless and it's fully written in Go. Use the following flag "file -s [filename] in order to screenshot an entire list of URLs.
    1 point
  6. Great tools I just want to add this ones also 1) Nmap Online OS Detection 2) 8 Subdomain finder including nmap's dns-brute 3) theHarvester best online OSINT tool
    1 point
  7. BA, numai inteligenti pe aici care repeta ce a zis 'sefu`' SynTAX Dar defapt toti care ati scris, sunteti defapt niste cacati cu ochi care suferiti de voi,labagii notorii. Cine pwla mea te pune sa deschizi un topic cand vezi ce titlu are si deja ai un ! aprins . Dar hey, hai sa ne afirmam aici keyboard worriors ce suneti . V-ati nascut toti developeri si sys! Mi-am facut user doar ca sa va trag la muie de increzuti, lasand banalitatea topiculu si nepriceperea celui ce a deschis topicul, mai usor cu afirmarea asta virtuala .
    1 point
  8. Scuze ca v-a deranjat postul asta, eram doar curios daca mai are cineva fisierul ala si daca e dispus sa-l dea mai departe... Eu nu am treaba cu hacking-ul si alte chestii de genul, tocmai de-aia am contul asta doar pentru intrebarea asta si nu frecventez astfel de site-uri. Am auzit de fisierul asta de la niste colegi care l-au folosit, l-am avut si eu intr-o perioada si nu il mai am. Ce am avut eu nu avea doar date din anii 90. Nu sunt genul de persoana care sa ceara chestii pe degeaba si chiar am sapat dupa el, dar fara succes. Am incercat sa intreb mai mult asa, ca ultimul lucru ramas de facut. Nu inteleg cum deduci tu dintr-o simpla intrebare ce fac eu cu timpul meu si cu viitorul meu, dar in fine, nu am chef de cearta. Seara placuta!
    1 point
  9. Si eu fac acelasi lucru. Vad aceeasi terminati zile intregi nefacand nimic pentru viitorul lor. Sa va dam la muie tuturor!
    -1 points
  10. HeLLo WoRLd Sorry p/u ca pierd timpul vostru, dar am nevoie de un cod de activare p/u filelist.ro ... Nu am cash…=( Daca cineva ar putea sa mi trimita un invite... As fi foarte recunoscator Merci in advance !!
    -1 points
  11. -1 points
×
×
  • Create New...