Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/21/20 in all areas

  1. Hai noroc, Nu prea e activitate pe aici si decat sa postam invitatii, mai bine sa postam ceva util. Sau aia care nu aveti ce posta util, sa va delogati. Sunt curios. Cam ce proiecte personale aveti in desfasurare/planuite? La ce lucrati? Proiecte, certificari, site-uri, jocuri, scripturi, etc. Stiu ca sunt pe aici oameni care chiar au proiecte ok.
    2 points
  2. Lucrez de aproximativ 1 an la un concept care fura cate putin din toate. Dupa principiile cooperativelor, incerc sa reglementez o entitate digitala care sa se focuseze pe cateva ramuri si anume: microinvestitii (crowdfunding), know how(lucruri generalizate useful in era digitala), si mici proiecte bazate pe ‘da si primesti’. Recunosc ca stagnez de cateva luni si ma sperie gandul ca daca ar fi sa ia amploare, nu sunt pregatit sa ma gestionez...multe situatii. Incerc sa elimin formele legale de functionare, adica sa existe doar sub forma de entitate digitala.
    2 points
  3. Poti avea ceva in ziua de azi? It will be something 1 versus 1000 indians
    1 point
  4. In timpul liber hackthebox.eu, vizionez content de la "IppSec" mai rau ca pe Netflix
    1 point
  5. https://www.businessinsider.com/linkedin-buys-lyndacom-for-15-billion-2015-4 Am avut in toamna 3 stagii de interviuri la LinkedIn pentru un rol de Senior Manager dar probabil nu ar fi trebuit sa fiu 100% onest si sa le spun ca urasc vanzarile, asta fiind 15-20% parte a jobului . Oh well, macar jocurile de personalitate din primul stagiu au fost faine..
    1 point
  6. Ma tot joc cu Open-Ai pe romana , da nu prea gasesc content. @zatara3003 am oechipa de indieni care lucreaza ok daca ai nevoie de frontend.
    1 point
  7. Cand ma plictisesc la lucru am zis sa fac uzura de licenta de LinkedIn Learning (fostul lynda.com) si m-am apucat sa fac cursuri de Azure... ca migram incet-incetisor catre ei (dinspre AWS) si sa nu mor prost
    1 point
  8. Eu nu am mai facut nimic util in ultimele zile (din punct de vedere "security") dar cred ca imi fac ceva timp sa fac update la proiectele de pe GitHub. Apoi vreau sa citesc, fie Windows Internals 7 Part I, fie Gray Hat Hacking 5th Edition.
    1 point
  9. 1. Solutie de threat intel care e pe stop din lipsa de frontend devel 2. Bug bounty 3. Certificare Azure Security (sper sa-mi aprobe bugetu') Cam atat momentan.
    1 point
  10. Welcome to Bugcrowd University – Advanced Burp Suite Advanced! Adding onto the Introduction module found here, we explore further configurations, functionality, and some extensions that will enable you to better utilize Burp Suite.Content created by Bugcrowd Ambassador Jasmin Landry (jr0ch17). Follow him on Twitter @jr0ch17.
    1 point
  11. "Dupa o analiza detaliata a colegilor mei, am reusit sa il identificam si sa il aducem in fata justitiei pe hacker-ul Acrutzzu1971, liderul gruparii PentaGuard, urmand ca si ceilalti membrii ai gruparii sa fie cercetati." explica Gabriel Storcos, STS. “Sunt hacker de mai bine de 30 de ani, de când calculatoarele erau cât frigiderele, funcţionau cu cartele perforate şi trebuia să pătrunzi în ele cu flexul. Niciodată nu m-am confruntat însă cu un sistem de securitate atât de puternic”, mărturiseşte Acrişor, cunoscut în lumea hackerilor ca Acrutzzu1971, liderul gruparii PentaGuard. Vulnerabilitatea pe care acesta a folosit-o este un 0day, care dateaza din anul 2013, cunoscu ca Constructor.MSIL.Coailer.a sau Coailii. sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/hackerul-gruparii-pentaguard-arestat-coailier.html
    1 point
  12. @Vasile. nu stiu ce limbaj sa folosesc sa ma intelegi... eu am facut topic-ul asta aici pentru ca este un anumit target de oameni. Uite ca sa intelegi unde te afli, le iau in ordinea in care mi-au raspuns politicos si fara hate: @Nytro a participat la conferinte afara Las Vegas daca nu ma insel, autorul faimosului Netripper. (ti-am vazut tool-ul pe un canal de YT de afara) @Zatarra a gasit vulnerabilitati in site-uri mari gen Redhat, lucreaza in Cyber Security... functie inalta 🤷‍♂️ @QuoVadis fost staff RST, content de calitate ocupa o functie inalta afara, cred @SynTAX content de calitate, din ceea ce reiese din text-ul lui e respectat de alti oameni din domeniu, probabil functie inalta intr-un domeniu IT. Si celilalti care i-am sarit, par oameni serios si inteligenti. Nu v-am mentionat pt. ca nu detin informatii despre activitatea voastra. @0xStrait nu as vrea sa ma aliniez cu ei pt. ca probabil nu sunt inca acolo, dar totusi am participat la programe BB si sunt in Hall of Fame pe site-uri mari cum ar fi: Google, Yahoo, Microsoft, PayPal, eBay, etc. A da... si in RST am gasit vreo 4 XSS, am primit de la Zatarra 100 lei asta s-a intamplat in 2013 daca nu ma insel (aveam 16 ani), mi-as lasa blog-ul aici, dar evit Vasilienii. @Vasile. http://prntscr.com/qkvxkq As aprecia daca membrii staff-ului i-ar sterge posturile din topicul meu ca sa-l pastram curat, multumesc mult!
    1 point
  13. "-m conntrack --ctstate NEW" Deci ala trimite pachete si tu le arunci pe conntrack. E ca si cum ar da tiganii cu pietre dupa tine si tu ai sta sa le numeri
    1 point
  14. Si eu fac acelasi lucru. Vad aceeasi terminati zile intregi nefacand nimic pentru viitorul lor. Sa va dam la muie tuturor!
    1 point
  15. Ba, urmaresc forumu asta din umbra de ceva timp, nu am mai postat. Dar cat puteti ba sa fiti de terminati? Oare prostia asta a voastra nu are limite? Ce baza de date ba, ca aia era cu persoane de prin anii 90'. 80% din cei care sunt in baza aia de date au murit. Numa invitatii filelist, coduri, dork-uri si baze de date visati. Sa faceti ceva pentru viitoru vostru n-ati face. Ai aici oameni care sunt guru in Linux, care stiu Python si alte lucruri utile si voi cereti baze de date.
    1 point
  16. Bună amice, pe care le utilizați în primul rând? Salutari, Senehi https://plex.software/ https://tutuappx.com/ Vidmate
    -1 points
×
×
  • Create New...