Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/22/20 in all areas

  1. @Nytro poti pune ca la stackoverflow sa poti da downvote doar dupa ce strange minimum, sa zicem, 50 de upvoturi. Pentru upvote mi se pare ca nu au limita.
    2 points
  2. Pentru ca de multe ori am cerut ajutorul aici si de prea putine ori l-am oferit inapoi, va pun la dispozitie toate cartile mele de Cisco. Doar Cisco am ca asa mananc painea zilnica. https://we.tl/t-m69KrEzFGx https://we.tl/t-HrRwcciXqn De asemenea, pentru cine merita am toate cursurile de la INE (CCNA, CCNP & CCIE), atat R&S cat si Security, CBTNuggets, GNS3WorkBench, Pearson IT Certifications, Packt, RouteHUB si IpExperts, care se gasesc foarte greu astazi, pentru ca IpExperts a fost inchis. Cine stie, cunoaste. Ca sa va incadrati la culoarea rosie nu trebuie sa fi cerut invitatii FileList si sa fiti vechi. Toate cursurile video sunt platite si downlodate, asa ca e dreptul meu sa aleg cui le dau. PS: De ceva timp am inceput sa-mi blestem zilele cu CCIE-ul si as avea mare nevoie de cursurile celor de la IpExperts. Cum ei nu mai sunt pe piata, iar eu am doar CCNP de la ei, nu prea am de unde sa le mai iau. Cine le are si crede ca le merit, multumesc.
    1 point
  3. Hai noroc, Nu prea e activitate pe aici si decat sa postam invitatii, mai bine sa postam ceva util. Sau aia care nu aveti ce posta util, sa va delogati. Sunt curios. Cam ce proiecte personale aveti in desfasurare/planuite? La ce lucrati? Proiecte, certificari, site-uri, jocuri, scripturi, etc. Stiu ca sunt pe aici oameni care chiar au proiecte ok.
    1 point
  4. Momentan trebuie sa-l predau pentru scoala si ma gandesc pe urma sa le zic celor de la partid poate vor sa faca ceva cu el
    1 point
  5. Le voi urca cand ajung acasa. Asta maine seara cel mai probabil.
    1 point
  6. Salut, Daca mai are cineva un invite sau un cont filelist las aici o adresa de email sa nu mai deschid alt topic.Multumesc! andrei_nenea@yahoo.com
    0 points
  7. @Vasile. mananci cam mult cacat, sorry. Nu sunt fan sau client Revolut ori Monzo insa intra sub regulatia FCA ambele. De exemplu uitandu-ma pe Monzo vad ca sunt inregistrati cu FCSC ce apartine de stat si care iti acopera conturile de pana la £85k in caz de faliment. Nu opereaza chiar asa de capul lor. Insa arunci cu noroi sa te afli in treaba...
    -1 points
  8. Poti antrena un porc sa le caute
    -1 points
  9. Nu sunt ei cei mai tari din parcare dar au acum o oferta buna - https://clients.hostigger.com/?cmd=cart&action=add&id=1822 - $120 anual pentru 4 Core CPU, 15 GB RAM, 150 GB PureSSD, 20 TB Bandwidth, 1 Gbit/s Port. Timp oportun de luat era de Black Friday / Cyber Monday dar na... ai pierdut trenul deocamdata.
    -1 points
  10. CV-ul ca CV-ul, conteaza mult, ca e prima impresie, insa nici eu nici colegii nu ne oprim in asta si dam totusi o sansa celor in care vedem potential dupa ce si cum scriu in cover letter. Dar daca ai vedea cati o sfeclesc pentru ca nu stiu chestii elementare de intervievare si vin total nepregatiti. Cod scrie mai tot omul dar persoana conteaza mult. Ultimul interviu am chemat pentru IT project manager.. si pe langa CV-ul stufos si burtologia/papagalul lor, eram defapt interesati de om ca persoana: s-ar intelege bine cu restul echipei sau ne-ar da dureri de cap? Se taie ca maioneza daca face unul o gluma mai nepotrivita ori e mai easy-going? E dispus sa invete si e ager chiar daca nu are tot ce ii trebuie din ce am scris noi pe foaie sau e frigid ca tarfa la aghiazma? Etc, etc. Si habar nu stiau sa raspunda concis si la subiect, numai bateau campii. La unul singur care a cerut feedback dupa i-am zis de treaba cu STARR (Situation, Task, Action, Result, Reflect). Adica cel mai bine mi te pot imagina in echipa cand imi dai un exemplu de situatie care ti-l cer, care era problema, ce actiune ai luat, ce rezultat a iesit si ce ai face mai bine in retrospectiv. Disclaimer: la joburile entry level asta conteaza mai putin, e mai mult abator. Ma refer la cele mid catre senior.
    -1 points
  11. Cata (lipsa de) minte sa ai sa pierzi vremea aruncand insulte pe tema invitatiilor de torrente...
    -1 points
  12. ON: e o abordare gresita din foarte multe puncte de vedere, nu are rost si n-am nici chef sa le insir aici. Doar prin noroc daca atragi ceva seriozitate si sa fructifici in ceva legal care sa iti aduca ROI. OFF: Ar fi interesant daca s-ar face odata ceva gen Shark Tank/Dragons Den pe la Def Camp sau intalnirile de genul unde cei cu idei, plan de afaceri sau eventuale start-ups in cyber sec care au nevoie de injectii de cash (contra % din firma) pot baga cate un pitch la investitori pasionati de domeniu. Personal as fi fost interesat de start-up-uri romanesti axate pe securitate in 5G - insa acum a cam plecat trenul. @Nytro , ce zici, ar fi interes sau nu ai cu cine?
    -1 points
  13. https://www.businessinsider.com/linkedin-buys-lyndacom-for-15-billion-2015-4 Am avut in toamna 3 stagii de interviuri la LinkedIn pentru un rol de Senior Manager dar probabil nu ar fi trebuit sa fiu 100% onest si sa le spun ca urasc vanzarile, asta fiind 15-20% parte a jobului . Oh well, macar jocurile de personalitate din primul stagiu au fost faine..
    -1 points
  14. Lucian.gheorghe85@gmail.com pentru invitatia pe filelist
    -1 points
  15. Legenda spune ca asa a iesit @aelius la ecograf
    -2 points
×
×
  • Create New...