Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/01/20 in all areas

  1. XSS Reflected - api.office.com = 500$. XSS Reflected - [*].live.com = 1.200$ recompensa. Aceasta problema necesita interactiunea utilizatorului.
    3 points
  2. Daca... - mananci Cloud (Azure) si on-prem ADFS pe paine la micul dejun - te speli pe dinti pe sunetul de audio books cu Active Directory - apare poza ta in dictionar la definitia "Azure AD connectors, forests, domains guru" - ai firma platitoare de TVA ... da-mi un pm pentru un proiect de consultanta remote. Easy $$ daca indeplinesti criteriile de mai sus.
    1 point
  3. Povestea explicata e aici - https://www.techradar.com/uk/news/whats-the-truth-about-the-nordvpn-breach-heres-what-we-now-know Personal nu am fost afectat caci nu folosesc servere de Finlanda. Nu fac balarii dar platesc contul de Nord doar cu bitcoin (dat prin tumbler) si e inregistrat pe un mail.ru facut (printr-un onion) doar pentru acest scop. Da, il folosesc in continuare caci imi pare cea mai buna oferta din mai multe puncte de vedere: calitate-pret, numar de servere, aplicatia mobila, etc.
    1 point
  4. "The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing". [ "Singurul lucru necesar pentru triumful răului este ca oamenii buni să nu facă nimic" ]
    1 point
×
×
  • Create New...