Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/08/20 in all areas

  1. Ai sa-mi dai si mie o invitatie cumetre?😁😁
    3 points
  2. Da' si voua va plaaace... . Speed13x , abcd-urs in discutii si exprimari .. @Speed13x prietena ta face misto de tine. Dai o buca si zii sa iti intre-n cont sa stearga filmuletul. O sa te convingi ca nu poate.
    2 points
  3. Recent o prietena de a mea , nu inteleg cum si cum a reusit , poate sa intre pe alte conturi de instagram , si de pe telefon. Avand in vede ca nici nu are prea mare treaba cu ce se intampla pe internet , cum e posibil asa ceva de pe telefon sa spargi conturi de instagram , daca ma puteti lamurii / ajuta v as fii foarte recunoscatori , sa avetii o zii frumoasa😘
    1 point
  4. 1 point
  5. Salut, In afara de vointa nu prea ai nevoie de alte chestii (eventual un laptop sau un desktop). Legat de domeniul care il alegi, sfatul meu e sa incerci mai multe daca nu stii cu ce se mananca si sa-l alegi pe care-ti place. Eu unul te-as sfatui in schimb sa te apuci singur si sa nu te bazezi pe altii. Indiferent de cat timp "pierzi" invatand chestii tot ramai cu ceva si pana la urma se va ivi ocazia de a te si angaja (este cautare foarte mare pe piata - traim intr-o perioada ceva genul - job cu buletinul - asta in orasele mari). Daca ai ceva probleme tehnice (si nu numai) poti posta aici, vom incerca sa te ajutam cum putem, sau macar sa dam un sfat.
    1 point
  6. Ce cred eu, sincer, despre aceasta persoana: a cumparat si el acele mizerii de pe cine stie ce porcarie de forum si na, roman, vrea sa faca si el un ban cinstit. Probabil in cateva minute putem gasi de unde le-a luat, dar nu isi pierde nimeni timpul cu asa ceva. Cat despre noi, scriam tool-uri dinastea de "hacking" prin 2008. Uite aici un crypter facut de mine in 2009: Cu alte cuvinte stim ce vorbim. Mai ales ca au trecut peste 10 ani de atunci si noi am invatat multe alte lucruri intre timp. Si inca invatam. Cat despre tine nu stim nimic. Bine, stim, ca ai numele in adresa de mail, degeaba incerci sa te ascunzi prin Telegrame...
    1 point
  7. 1 point
  8. Expectations: "Ma duc in politie/armata ca sa apar oamenii cu arma in mana si cu riscul vietii!" Reality: "Duc prescura si lumina batranilor"
    1 point
  9. Salut, este cineva dispus sa intre in pc-ul cuiva pe windows? Mersi,
    0 points
×
×
  • Create New...