Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/21/20 in all areas

  1. Acele ajutoare:cateva pungi cu faina,orez,un sampon si dezinfectant sunt distribuite de primariile care au primar PNL si intr-adevar lumea semneaza fara sa stie ca vor fi numarate ca persoane cu Covid. Multe familii instarite,au primit "ajutoare" Am vazut s-a pus si link de donare pe acest forum pt acest hoax planetar denumit Covid, sunt multi visatori care inca cred ca guvernele vor binele populatiei. Cand toti influencerii si media repeta acelasi mesaj, e ceva necurat la mijloc, ati ajuns sa acceptati sa traiti ca sobolanii inchisi in case sau cu masti pe bot din cauza unei gripe. Soldati cu arme automate, controlul cartelelor, a temperaturii, dictatura acceptata de iepuroi fricosi.
    2 points
  2. Ba, voi glumiti si ne amuzam, dar tocmai mi-a povestit cineva ca l-a sunat altcineva ca sa-i spuna ce a patit la intrare in Lidl. Cica au vrut aia sa-i ia temperatura si a refuzat si a plecat acasa. Pe drum l-a sunat pe cunostinta asta a mea si i-a dat linkuri fix cu postarea pusa de alexuzu2000, partea de pana in "PAMFLET". Era cu de-alea "ba, sa nu te lasi scanat ca am citit eu ca iti baga microcip in cap sa te urmareasca...baa, si daca totusi o comiti, tre' sa te speli pe cap cu urzica si anihileaza microcipu" Am zis ca e ireal, ca visez. Credeam ca prostii astia sunt doar "la ei acolo", nu ca exista in realitatea noastra. E de ras daca n-ar fi de plans.
    2 points
  3. Du-te, ia-ti bunul inapoi si discuta cu ei, explica-le situatia si aia e, semnati un contract la misto vanzare / cumparare / amanetare si le dai banii in transe. Ii intereseaza banii, nu ii incalzeste 5 ani de procese. Pe alta parte, nu vad de ce ai intra la inselatorie. O dai si tu ca e inelul unei bunici mai de demult, normal ca nu ai acte nimic pe el si aia e. Daca is dobitoci si le-a dat cu virgula, nu vad inselaciunea. Daca vrei avocati calumea, PM. Inselatorie era sa te duci cu un act fals la mana ceva cu scop de a atesta inelul ca fiind din aur. Asa, din vorbe, poate erai beat si ai incurcat verigheta cu tinicheaua. Sau drogat dupa caz.
    1 point
  4. Banii sunt de la Soros! Mi-a zis un prieten cu carnet de PSD. Joke aside ce muie iau aia de semneaza, fals in declaratii. ""Pentru un deces obișnuit se acordă un ajutor de înmormântare de 2.500 de lei. Pentru un deces COVID-19 se acordă 8.000 de lei. Sunt foarte multe persoane care mi-au spus, fie prin viu grai sau comentarii, că rudele celor decedați sunt ofertate de diverși indivizi cu caracter de hienă cu niște bănuți, de regulă este vorba de 3.000 de lei, pentru a declara că decesul a fost în legătură cu COVID-19", afirmă avocatul Gheorghe Piperea." https://www.replicaonline.ro/avocat-pentru-un-deces-covid-19-se-acorda-8000-de-lei-431243/
    1 point
  5. Daca se merge pe DECLARATII (sau semnaturi) si nu pe TESTE, si se accepta asa ceva (in privinta fondurilor), inseamna ca nivelul prostiei in Babuinland a atins cote ireversibile. Traiti printre prostime.
    1 point
  6. Îți pot confirma partea cu fondurile.
    1 point
  7. ‘ sa dea la numar ‘ este un argument foarte bun. motivele sunt strict dpdv material. Luam cazul unu, spitalul x trebuie sa si faca nr de pacienti pentru a ramane in zona de risc ridicat, carantinat, prin urmare personalul beneficiaza de sporurile de cateva sute de euro. Cazul doi, fonduri alocate la nivel european care la randul lor sunt alocate la nivel national pe spitale in functie de necesitati. Va mai amintiti hoaxu cu casele de marcat? Cine a bagat legea? Cine le a vandut? Cu fondurile, donatiile, materialele sanitare, se intampla la fel in spitale. Ca sa fie treaba buna, au bagat obligativitatea achizitionarii termometrelor ir, pe langa faptul ca marja de profit minima din de am vazut la primele cautari e undeva 5x, cine credeti ca sunt importatorii principali? Ca vin eu sau altu si facem o mica bisnita, apa de ploaie. Achizitiile directe de catre institutii sunt miez. Un mic edit: cacaturile astea sunt cunoscute intre ei. Ieri daca nu ma insel citeam un articol unde se acuzau 2 prosti de magarii facute pe banii din sanatate. La cel mai mic conflict, la cat de prosti sunt, se dau intre ei, ba mai grav, se toarna singuri..
    1 point
  8. Ar fi frumos sa apara o conversatie telefonica de genul in media
    1 point
  9. Confirm, acelasi lucru s-a intamplat si la Galati. Nu din auzite, stiu personal. Ba chiar a sunat a doua oara sa pluseze.
    1 point
  10. Si care e solutia ta frate? Daca guvernele si tehnologia si oculta mondiala controleaza mintile tuturor fraierilor, ce sa facem maestre ca sa nu picam in capcana? Zi-ne tu ce si unde sa dregem si sa facem ca sa mearga totul bine. daca ne explici noi te urmam si facem sa fie bine. Cui sa dam bani? Unde sa muncim? Sa ne spalam pe maini sau nu? Pe dinti? Daca ne imbolnavim ce facem? Daca guvernele ne vor raul, guverneaza-ne tu si zii ce e corect!
    1 point
  11. Corect. Pret dublu. Insa cand ai pitici pe creier cum am eu, crede-ma ca platesti acel pret. Ca fapt divers, stiu ca suna complet retardat, dar: eu am o problema psihica sa nu aud cooler-ul laptopului in momentul in care nu il solicit. Am de la munca un ThinkPad si porneste coolerul aiurea, fara motiv. Eu asta detest. Vreau sa nu se auda nimic la laptop. Completely silent. Cand ma trezesc la 5 dimineta sa lucrez, sa se auda musca. Ce au facut acum cu tastaturile astea este o mizerie imposibil de recreat, dar te multumesti cu ce ai.
    1 point
  12. 0 points
  13. 0 points
  14. Pentru cine vrea MacOS fără hardware Apple: https://hackintosh.com/
    0 points
×
×
  • Create New...