Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/30/20 in all areas

  1. WebPwn3r is a Web Applications Security Scanner coded in Python to help Security Researchers to scan Multiple links in the same time against Remote Code/Command Execution & XSS Vulnerabilities. Poza: https://imgur.com/a/fEGGAaB Tool: https://github.com/zigoo0/webpwn3r
    4 points
  2. De acum vom avea multi hackeri cu tool-ul asta :)))
    3 points
  3. "Netcat on steroids with Firewall, IDS/IPS evasion, bind and reverse shell, self-injecting shell and port forwarding magic - and its fully scriptable with Python (PSE)." https://github.com/cytopia/pwncat
    1 point
  4. 1 point
  5. Sa moara ciprian de la sevilia daca am inteles ce ai scris
    1 point
  6. E normal sa fie prosti care viseaza ca trimitand bani nu stiu unde, se vor imbogati peste noapte, fara sa munceasca. Au fost, sunt si vor fi prostanaci in continuare. Pentru ca sunt crescuti de astfel de specimene si la randul lor vor creste astfel de specimene:
    1 point
  7. Bai cap de pluta nu stiu ce ai cu mine, dar eu personal o cunosc pe Nadia de cand se juca cu puța in nisip,, hatere, fake
    0 points
  8. Nu ai auzit de clickbait? Sau tu crezi ca mai sunt jurnalisti acatarea in media Babuinland?
    0 points
  9. Daca se merge pe DECLARATII (sau semnaturi) si nu pe TESTE, si se accepta asa ceva (in privinta fondurilor), inseamna ca nivelul prostiei in Babuinland a atins cote ireversibile. Traiti printre prostime.
    0 points
  10. Radem noi dar ai incercat sa porti echipamentul unei asistente din spital? Eu da si dupa 15 minute zici ca eram in sauna, asta fara sa fac nimic si la temperatura normala. Dar ia in calcul temperatura ridicata din spitale, alergatura in toate partile si "adrenalina" din timpul slujbei, crede-ma ca nu e fun. Am neamuri in sistemul medical si zilnic sunt storsi fizic si psihic. Ce sa mai zici acum ca vin caldurile... nu m-as mira ca unii sa lesine pe coridoare.
    0 points
  11. Dupa 14 zile cica pot da claim si la astea pe moca: "... claim a ‘Gift Bundle’ containing 1x Huawei Mouse 1x Huawei Backpack 1x Huawei Mediapad (64GB) T5 10 Please note that this offer is promoted by Huawei Technologies (UK) Co., Ltd, so Amazon has no responsibility for, or control over, the offer..." Pe site la ei mouse-ul e £39, rucsacul £39 si tableta £209.
    0 points
  12. Am stat pe un Toshiba cu hackintosh o saptamana si mi s-a parut mai greoi. Poate a fost doar in inchipuirea mea. M-am jurat ca nu mai folosesc Dell, oricat de atractive ar aparea. ++Blesteme pe cei care le fac ventilatoarele.
    0 points
  13. Detaliaza putin, cat de offshore vrei: doar sa scapi de Babuinland, sa ai paradis fiscal, sa inchida ochii la provenienta banilor, etc.
    0 points
×
×
  • Create New...