Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/24/20 in Posts

  1. Este un Buffer Overflow în pdf software, dar bineînțeles a durat mai mult ca în video pana am exploatat vulnerabilitatea. Pasul unul care este cel mai greu, este sa modifici pdf în asa fel încât sa se prăbușească și crash-ul să îl conduci pană poti executa codul shell. în video era deja despărțit pdf-ul iar in kali convertez pdf iinteriorul in Hex code si pe urma e tipic Buffer Overflow.
    4 points
  2. Salutare la toti de mult nu am mai intrat pe forum si am fost activ dar acum am un pic de timp :) si m-am gandit sa mai postez si eu ceva. O zi buna va doresc. Buffer Overflow Attack in PDF ShapingUp. https://youtu.be/7wxQmmHjrLc
    3 points
  3. Pai daca la service ti au zis ca e arsa placa de baza cum am putea noi sa iti zicem de aici altceva?
    2 points
  4. Ala de la geamgerie se strica f usor daca printezi petg.Eu cred ca am schimbat ~7 bucati pana acum. Cel de la creality, este mai scump dar este si tratat in asa fel incat sa nu ti se ciobeasca la temperaturi mai mari Despre prusa insa...nu stiu cum de ai avut experienta proasta...sunt TOP.Nu detin una personal, dar am "colaborat" cu cineva care detine prusa mk2 si mk3s...Fara nici o grija el apasa pe "start printing" si pleca, insa eu la ender 3 pro mult timp am stat sa supraveghez primele layere. Also, eu pe ender am avut problema ca dupa fiecare print sa trebuiasca sa fac level din nou, pana am schimbar arcurile(cele stock sunt cam proaste), si urmeaza sa folosesc niste piulite cu autoblocare in loc de acele "knob"-uri Din ce stiu eu, si din f multe review-uri, prusa este "mai" plug&play decat ender.Si de asemenea, suportul de la prusa nu se poate compara cu alte firme.Orice problema ai la prusa se rezolva pe garantie/iti trimiti ei o piesa in caz de ti s-a stricat una.De asemenea, nici nu ai nevoie de "upgrade-uri" la ea. Pe scurt, daca ai bani iei prusa, daca ai timp iei ender
    1 point
  5. Am trecut prin prusa, ender 3, 3 pro si acum 5 cu ceva modificari. Cu prusa poti scoate printuri bune, insa dupa multe ajustari. Cel putin la mine dupa fiecare print trebuia facut level si nici macar o singura data 2 printr-uri nu erau identice. Ender 3 si 3 pro isi fac treaba out of the box, insa fara prea mari asteptari la calitate si timp de printare. Overall, peste prusa. Asa arata primul print cu ender 5, fara setari sau alte ajustari - cu mini rola de filament de la Creality ce nu mi se pare calitativ deloc, cainele a venit pe cardul de memorie: https://imgur.com/Jvqy7cz Pana acum Ender 5 mi se pare best pentru pretul platit - 260usd. Indiferent de model iti recomand un pat din sticla. Il am si pe ala de la Creality de sticla si unul simplu de la geamgerie - 5ron. Nu am constatat diferente la print intre cele doua, insa fata de cel magnetic da.
    1 point
  6. Recomand o imprimanta cu rasina daca ai de gand sa printezi chestii de dimensiuni relativ mici, doar ca si la imprimantele cu rasina, ca si cele fdm(care imping filamentul) este nevoie de post-procesare.Din ce stiu, printurile din rasina trebuiesc "clatite" cu ceva alcool, dupaia lasate X ore la soare pentru a se intari, sau se poate folosi o lampa UV. Am vazut ca multi recomanda https://www.anycubic.com/products/anycubic-photon-3d-printer, dar e f important sa te uiti si la pretul rasinii in ro. Daca vrei totusi o imprimanta FDM, recomand ender 3 pro V2.Abia a fost lansata, din ce-am vazut este stock-out mai peste tot. Eu detin ender 3 pro, si ceea ce am schimbat la ea deja vine standard la ender 3 pro V (placa de baza silentioasa pe 32 biti, senzor pentru auto-bed-leveling, si un hot-end mai "sanatos") Acesta e site-ul lor oficial https://www.creality3dofficial.com/products/ender-3-v2-3d-printer.Daca comanzi de la un depozit din EU nu ai treaba cu taxe, si vine relativ repede. Daca iti configurezi imprimanta cum trebuie, nu prea o sa ai nevoie de slefuit, acum depinde si la ce calitate te astepti tu...Am vazut multi care folosesc ceva glet pentru a astupa "gaurile" dintre straturi, dupaia slefuiesc cu diferite tipuri de smirghel, dupaia folosesc ceva spray cu lac.
    1 point
  7. Amazing chiar uitasem de buffer overflow ca poate fi pe lista documentelor exploit, in ultima vreme numai droppere vezi Good job !
    1 point
  8. Nu v-a m-ai drogaț ! Jocuri-le dauneaza grav sanatati !
    1 point
  9. Am patit si eu, suna la provider si spunele sa te scoata de pe 5g.
    1 point
×
×
  • Create New...