Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/23/20 in all areas

  1. la ce-ti trebuie VPN? Intreb si eu din curiozitate. De ce ai folosi un VPN ca sa intrii pe un joc online?
    3 points
  2. Nu ar fi mai ușor să îți iei un VPS și să îți faci propriul server de VPN in funcție de locația dorită?
    2 points
  3. Buna ziua. Sunt pe forum de prin 2009, deci pot sa CONFIRM ca paginile de hacking...egal ca e plin de Script kids sau profi....da...Ai dreptate...devin situri de securitate. Lumea NU evolueaza....asta este o frauda...o iluzie... Lumea INVOLUEAZA....si sunt forte care se ocupa de asta zi si noapte. Acum 100 de ani masinile mergeau cu energie radianta...Prana ..CHI....Ether....acum merg cu ce?....Motorina ?...deci pe bune? Razboi nu o sa mai fie pentru ca toti liderii lumii ( cei mari ) sunt in aceasi oala...joaca carti la aceeasi masa. ONTOPIC. Sunt pe piata neagra....oaspete....dinainte sa existe piata neagra...cand era Hidden wiki si fiecare ""piata"" avea un URL care doar anumite persoane il stiau si care se schimba la fiecare 2 luni pentru ""siguranta " membrilor. EM este jos, si acum 24.08.2020 si nu pare sa mai revina. De aceea BTC se tin intr-un portofel privat la tine pe laptop unde ai doar portofelul fara nimic altceva..messenger facebook si alte avioane. Aceste Market-uri sunt conduse de oameni fara principii care ,atunci cand BTC din portofelele online ajung la o anumita valoare...ei numai gandesc LOGIC>>.....Le ia banii mintile. Vorbim de niste sume de bani,care ti-ar asigura viata si tie,si copiilor tai,si copiii copiilor tai...deci vreo 3 generatii nu or sa mai munceasca.... Este uimitor de greu.....sa te abtii.....Deci totul se rezuma la bani si la oameni de rahat...fara principiii. Acum un SECRET !!!!!! Banii nu EXISTA, Banii sunt doar niste numere pe un ecran ,nu sunt Reali !! Exista oameni care tasteaza numarul 1000 si le apare in cont 1000 de euro. Banii au valoare pentru ca TU le dai VALOARE. Nu poti cumpara Timp,Viata,Sanatate ETC Din acest motiv furtul de carduri,de la oamenii de rand...ca tine si ca mine..mi se pare o jignire de cea mai mare proportie. (fara suparare pentru cei ce se ocupa) Singura Valuta din Univers,si valuta universala este INFORMATIA. Informatia inseamna Putere, nu Banii ! @makav3li Imi pare rau daca ai avut bani sau tranzactii active pe Piata EM. Sper sa se rezolve Ok pentru tine. iti doresc MULT SUCCES
    1 point
  4. Va salut. Imi cer scuze ca nu am mai fost alaturi de voi de ceva vreme.... Eu am fost diagnosticat de COVID19...si bagat in carantina 2 saptamani..fiind sanatos tun cu 0 Simptome de vreo boala. Pentru orice informatie legata de COVID19 va stau cu mare placere la dispozitie. Va imbratisez cu drag.
    1 point
  5. voi va uitati in gura la Kev? Omu e copt :))))
    1 point
  6. Mda a fost ceva fugitiv si nu am avut sau nu am vreo intentie ca sa imi fac reclama aici cum spune @Kev asta in contextul in care pagina de care sustine el ca ar fi a mea . Eu am vrut sa scot in evidenta ca facebook nu verifica ceea ce se afisaza in reclamele lor si ca genu asta de reclame pot fi puse pe facebook si sunt daunatoare pentru utilizatorii care au gen cont la paypal in cazul de fata. Iar legat de hackernews am trimis email la admin@thehackernews.com si nu e valid emailul lor am spus si mai sus dar le-am trimis pe facebook mesaj legat de aceasta reclama . Daca pe viitor mai gasesc o reclama de genul o sa postez si mai multe detalii greseala mea recunosc ca nu am pus detalii despre acest subiect. Intentia mea este alta si voi considerati cu totul altceva dar nu as fi atat de tampit sa postez aici ceva de genu ca sa obtin beneficii asta chiar si in cazul in care ar fi a mea aceasta reclama ...
    1 point
  7. Fii serios nu ai cu cine discuta, cei care vor sa cumpere vor preț moca / cadou iar cei care vând visează sa se îmbogățească .
    1 point
  8. In cazul in care intra pe pc-ul tau isi vor da seama ca este vorba de tine. Poti lasa aici hwidul tau pentru a fi indexat de google si NSA.
    1 point
  9. This XML Sitemap contains 1000 URLs. Link: https://www.prodefence.org/post-sitemap3.xml
    1 point
×
×
  • Create New...